Selly: Nu mă dau bătut!
8:15
Comentarii
KlanDue X
KlanDue X Acum 37 minute
nea Dane esti un big Bitman. felicitari!
M Ana
M Ana Acum 44 minute
Cautati pe Facebook Cuartomilenio s-au tele 5 televiziunea Spaniola .Astazi 22.10.2020 a fost in direct ascultata Li Meng-Yang ,doctorita care a fost de negasit si care este refugiata in SUA .Este primul interviu dat unei televiziuni (si singura) europene unde face presupuse dezvaluiri despre ce s-a intamplat in legatura cu SARS COV-2(Coronavirus) .Se teme pt viata ei ....a lucrat in acest proiect si face presupuse dezvaluiri inainte de probabilitatea de a disparea (a fi omorata)
alexakazeo
alexakazeo Acum oră
Au ajuns si artistii sa fie medici. Si cine? Un exemplu de personaj care se linge in cur cu banii de pomeni si cu un exemplu de viata de iti dai palme peste ochi...
Princess RiiRii11
Princess RiiRii11 Acum oră
Treziti-va la realitate!! Ne omoara si noi le dam voie. Prefer sa cred in conspiratii decat in vrajala pe care ne-o bagati voi pe gat!
Get pe Get
Get pe Get Acum 2 ore
Bravo Dane daca te-am avea multiplicat am scapa de plan demie .Daca nu ținem seama de laureatul Nobel în chimie Kary Mullis ropost.info/flow/yrp_goClh4Ham5o/video.html inventatorul RT-PCR "test Covid " avertizand sa nu fie folosit ca mijloc de Diagnostic atunci dormim exact cum ne cântă imnul . Singura posibilitate sa iei ceva este prin injectare individuală.
ClaudiaAlexandra Medeleanu
ClaudiaAlexandra Medeleanu Acum 2 ore
Dar ce spuneți de următoarea situatie: te programezi la o clinica privata sa ti faci testul covid pt a putea pleca din tara, nu ajungi la programarea facuta si la 3 zile dupa această,, pierdere "a programarii te suna de la DSP ca ti a iesit testul pozitiv. O alta situație : moare o bunica (varsta 91, probleme cardiace), moare acasa, chemi salvarea pt a constata decesul si te trezesti cu întrebarea medicului de pe salvare... Doriti sa o trecem la Covid? Mai primiti 4000 lei. DA este un virus cv mai puternic dar hai ca nu murim din cauza lui.
Vasile Florin
Vasile Florin Acum 2 ore
România lucrului bine facut și guvernul meu vor distrage românia huligani și mincinoși cu orban și iohanis un președinte de nimic
Valentin D.
Valentin D. Acum 2 ore
ropost.info/flow/z5eAi6GAn2qTzIg/video.html
Mario B.
Mario B. Acum 3 ore
Foarte realistă. Nu a încercat să spună idei de basm.
Visan George
Visan George Acum 3 ore
China's master plan for world Domination ropost.info/flow/s7hdkW6Doouot3w/video.html&index
Sebby B
Sebby B Acum 3 ore
Felicitari Dan pentru curajul de a da lucrurile pe fata!
Valentin Ciprian Aldea
Valentin Ciprian Aldea Acum 3 ore
Se putea să nu aducă covrigul în ecuație?! E covrigată situația
Popa Loredana
Popa Loredana Acum 4 ore
👏👏👏👏👏
Dan Plugaru
Dan Plugaru Acum 4 ore
Gestul e de apreciat dar pacat de copii ca vor devenii dependenti de uitatul pe tabletă si bor uita sa se joace ....multi nu bsnuiesc unde va duce "dependenta" asta de tablete si internet....la robotizare de mici....
JEVENTS MEGASTAR
JEVENTS MEGASTAR Acum 4 ore
Leave your problem out side!
rerspss
rerspss Acum 4 ore
Aurolacii de la antena 3!
Rodica Cerceloiu
Rodica Cerceloiu Acum 4 ore
Domnilor "artisti" luati exemplu de la Dan Bittman ! Asta trebuie sa faca o persoana publică !!!
Rodica Cerceloiu
Rodica Cerceloiu Acum 4 ore
Bravo Bittman ! Felicitari pentru curaj ! Spune in continuare adevarul...ca lumea s-a lasat tâmpita de minciuni !!!
cubic2011
cubic2011 Acum 4 ore
Locuiesc in Suedia. In Romania se exagereaza cu restrictiile . Virusul nu este atat de periculos .
Lucia Petrila
Lucia Petrila Acum 4 ore
Fiica mea lucreaza in spital si tot la 14 zile este testata. Inloc sa inregistreaze o persoana testata de15 ori se inregistreza 15 testati!!!
Andrei Piatra
Andrei Piatra Acum 3 ore
Din astfel de proceduri scot mii de infectati zilnic. Ei numara teste, nu oameni. Unde mai pui ca la pcr se poate amplifica citirea materialului biologic astfel incat sa apara pozitiv.
Nicoleta Neofit
Nicoleta Neofit Acum 5 ore
Un "bravo, Dane!" .."mare cat inima mea!"
Luiza Sacu
Luiza Sacu Acum 5 ore
Bravo Alexandra! Mă bucur nespus că imi esti prietenă. Ai o inima mare! Cred în talentul tău și sper să ajungi așa cu dorești, o actrita minunata! Felicitari prietena mea!
Nicolae Ciorascu
Nicolae Ciorascu Acum 5 ore
Respect pentru Dan Bittman, un om cu cap și coloana vertebrala. Fidea ca de obicei o sluga, care se face ca nu a auzit de abuzurile făcute în aceasta pandemie. II dau o sugestie: sa își crească copilul acasa, sa ii pună masca non stop și sa își facă lui și familiei lui vaccinul anti-Covid cind o apărea, dacă are încredere asa mare în prietenul lui arahat.
adhishon56
adhishon56 Acum 5 ore
În primul rând, testul pcr dă rezultate mult umflate. Iată ce declara în 2014 pentru magazinul “Wirtschaftswoche” în timpul epidemiei MERS însuși dr. Christian Drosten, primul care a creat un test pcr pentru covid 19 doar pe baza genomului publicat de chinezi și ca urmare este acum consilierul favorit al lui Merkel pentru covid 19: Dr. Drosten, Virologist who spearheaded the PCR Test for the new Corona Virus, had this to say in 2014 during the MERS outbreak, asked about the use of PCR to detect the MERS Virus: "The Method is so sensitive you can detect a single DNA Molecule of the Virus. If such a Virus just slides across the Throat of a Nurse without her getting sick and any notice of it at all she is suddenly a MERS case. Where before the case list was just of deadly sick people, it is now filled with mild cases and totally healthy people. That would also explain the explosion of cases in Saudi Arabia. Furthermore local Media sensationalize about the Topic." listiclefeed.com/corona-pandemic-warned-drosten-of-pcr-tests/ Deci în 2014 Drosten însuși avertiza asupra senzitivității testului care-l făcea să detecteze ca pozitivi oameni perfect sănătoși, dar acum când se îmbogățește din producția de teste tace mâlc. thefreedomarticles.com/covid-19-umbrella-term-fake-pandemic-not-1-disease-cause/ Iar cei care întradevăr au nenorocul chiar să fi luat noul virus pot fi tratați cu eficiență, sunt țări care au acumulat experiență și au un număr foarte mic de decese. thehighwire.com/videos/covids-silver-bullet/
Diana S.
Diana S. Acum 6 ore
Nesimtit!!! A saracit Bittman! Rusine! Alti oameni care au cu adevarat probleme ce sa mai zica? Ce sa mai faca?
Hadasha Shalom
Hadasha Shalom Acum 6 ore
Medicii sunt niste demonii, niste escroci.
G. A.
G. A. Acum 6 ore
Dan Bitman si Antena 3, acelasi cacat il impart. Nea Bitman asta facea campanie electorala prin cel mai jegos si imputit sector din Bucuresti, spunand ca e minunat si fabulos... Om platit de PSD. MUIE BITMAN + ANTENA 3!
Elena Marcai
Elena Marcai Acum 7 ore
Toata consideratia ptr dvAsa e Dezastru total incalcarea drepturilor cetatenilor spaima inoculata manipularea lipsa masurilor eficiente bolnavi cronici refuzati la controale. Acelasi bolnav numarat de 3 ori e catastrofal
Eduard Phoenix
Eduard Phoenix Acum 7 ore
Bravo Dan Bitmann. Respect. Toate cele bune. Sunt foarte putini care gandesc ca tine.
Viorica Găină
Viorica Găină Acum 7 ore
Așa este peste tot în lume ....
Florin Marius Muresan
Florin Marius Muresan Acum 7 ore
Televiziunea Mafia Media 🤮
Elisabeta Dala
Elisabeta Dala Acum 7 ore
Bravooo Dan vorbesti super!
Edi Curcan
Edi Curcan Acum 7 ore
Respect maxim pentru atitudinea lui Dan Bittman + Carmen Tanase, Cristi Puiu! ! Unde sunt ceilalati artisti? Chiar toti sunt spalati pe creier cu bromocet pe baza de clor?! Restu' de ce nu iau pozitie fata de mascarada asta? Chiar suntem un popor de botnitari fara creier?
Orizonturi Noi
Orizonturi Noi Acum 8 ore
Din păcate exista o categorie considerabila de cetățeni, care ar trebuii sa fie mult mai activa în viata sociala pt perspectiva lor de mâine, însă foarte mulți stau bine merci în bula lor și zic, bine ca nu sunt eu cel afectat economic, de fapt șmecheria consta tocmai în faptul c, au reușit sa ne asmuta și dezbine uni împotriva altuia rețetă ideala pt a putea dirija lucrurile acolo unde dorești și asta cu ajutorul presei și, al televiziunii care au fost burdușite financiar pt a tine aprinsa isteria și panica. Tragedia este, ca cetățeanul de rand contribuabilul a rămas singur în toată nebunia asta neavând nici un aliat
Ion Petre
Ion Petre Acum 8 ore
Ba i Mihai!!!! Esti un nesuferit
richard reiss
richard reiss Acum 8 ore
Nu trebuie mai mult de un dram de inteligenta si de bun simt ca sa ne dam seama ca aceasta pandemie este o imensa facatura pentru control si subjugare. intr adevar mult mai rau decat in dictaturile totalitare. sub pretextul mincinos al apararii vietii !hah! Bravo domnule Bittman pentru aceasta atitudine deschisa, inteligenta, curajoasa si constienta! toate felitcitarile pentru ce ati facut in seara aceasta!
didina cosma
didina cosma Acum 8 ore
Felicitari ptr. modul de gandire dnule Bittman intr-o fosta Tara si un fost Popor cu ascedenta instramosi antici....transformat intr-o turma....
ugnulanila
ugnulanila Acum 8 ore
Ceea ce n-a inteles multa lume este ca Mihai Gadea arunca la fileu anumite subiecte celor care urmeaza sa dea un raspuns care sa " supere,socheze " el de fapt asta vrea dar o face voalat - el isi face job ul asemeni celor din USA -daca urmariti show urile de acolo sunt aidoma ce face el -nu pot fi suparata ca in mod indirect provoaca live ..f bine ..el nu e against -el e PRO dar o face subtil .ideea e ca prin emisiunea lui cei mai de seama isi pot face auzite glasurile ..pt asta multumesc!
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 8 ore
Mă Iudă Gâdea,vezi că un alt ROMÂN adevărat a câștigat lupta cu Statul Paralel!! Și nu oriunde ci la CEDO!! Românca adevărată sa luptat cu Securiști, turnători, hoții, toți făcând parte din statul paralel!?!? Invit- o in studio pe această Românca adevărată pe numele ei Camelia Bogdan!! Felicitați- o Iuda Gadea, Alcool,Civică,Badea pui de SECURISTĂ, Spânu Ursu, ORCA Zamfir, Stambă Lemne Dumitrescu, LAMANTINU Chiriac, Acoperitul Savaliuc.... cum l-ați felicitat pe infractorul PNL GUTĂU!! Nu m-ai sunteți pentru drepturi și libertăți mincinoșilor??
Raloo Rock
Raloo Rock Acum 8 ore
Felicitari Dan Bitman !!! In sfarsit cineva care vine sa dea cartile pe fata !!! 👏👏👏
John Nicolae
John Nicolae Acum 8 ore
Gidea joaca doua roluri, adică for money de ce oare all about money??
Costel Bratu
Costel Bratu Acum 9 ore
Tot respectul nostru. Va multumim domnule Dan Bitman, suntem foarte multi care gandim la fel. Zi de zi suntem mintiti cu aceste cifre mincinoase. Viata trebuie sa mearga inainte, suntem responsabili si respectam toate restrictiile. Dar daca ciuva ii trece prin cap sa mai fie o a doua stare de urgenta, va fi o mare greseala si asa suntem pe marginea prapastiei privind economia. Sa incercm sa avem grija de noi. Lor nu le va pasa.
Andrei Tudor
Andrei Tudor Acum 9 ore
Dacă și sluga asta PSDistă e expert în Covid, atunci mă duc la culcare. Singura parte bună din toată treaba asta e faptul că vor muri toți pensionarii ce vă ascultă și, astfel, mai dispar din voturile PSDului. #Latrina3
Criss Criss
Criss Criss Acum 9 ore
Vezi tu dan când presa e sclava vorbești bine dar degeaba. Oamenii cei importanți, presa, doctori, polițiști, sunt iudaizați. Vor plăti insa la bătrânețe factura asta. Ai vor plăti copii lor.
Virgil Bogdan
Virgil Bogdan Acum 9 ore
Brava Bittman !
Viorica Lazar
Viorica Lazar Acum 9 ore
Da îmi doresc să urmăreasc
Adrian Marina
Adrian Marina Acum 9 ore
Mumata ii accesibila ? Sugaci
raul silviu
raul silviu Acum 9 ore
Emisiune full ?aveți un link ?
Daniel Golban
Daniel Golban Acum 10 ore
Latrina 3,azavă focu cu tot cu patronu vostru și pe Gâdea.
Dumitru Machita
Dumitru Machita Acum 6 ore
ha ha ha .Audi A 3 .Numai invitati de onoare si cu mintea treaza..publicul A3 beton si va e ciuda de crapati hastagienilor reptilieni
TheAntagonic
TheAntagonic Acum 10 ore
Felicitări Dan ... în sfârşit cineva cu creier.
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 10 ore
Două comentarii,PRIMUL;Sunt oameni care trăiesc datorită Psd ,Pnl,Alde, PMP,cu 804( aproximativ să zicem 200 euro !! Tu Bittman a fost sezon in care ai câștigat 100 000 de euro !! Clasament oficial a unor publicații!! 100 000 euro, împărțit la 200 euro o pensie,egal 500 de pensii!! 500 pensii împărțit la 12 luni egal 41 ani?? Cifrele nu mint!! Deci tu ai câștigat într-un sezon cât noi amărâții in 41 DE ANI!? Sun oameni din HORECA ce au fost concediați amândoi si nu plâng ca tine!?! Ce ai făcut cu banii de vii la Latrina 3 să plângi că nu ai cu ce trăi??? Unii amărâți bătrâni cu 200 euro pensie ți-ar zice "" ai mâncat si ai că...at!! Atunci să avem pardon monșer,nu facem noi amărâți chetă pentru tine!! Îmi place muzica ta !! O să mă străduiesc să nu o mai ascult!! Și o să-i zic ca LATRINA 3 !! ""*REVOLTA MEA SI A AMĂRÂȚILOR CU 200 DE EURO PENSIE*""
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 10 ore
Al doilea: Trupa Metallica din SUA a donat 250 000 de euro pentru copiii din Romania bolnavi de cancer,plus drepturile de autor ale unei piese!?? Din curiozitate tu Bittman cât ai donat pentru copiii bolnavi din România indiferent de ce sunt bolnavi??? Aici la LATRINA 3 te pretinzi a fi un apărător al ROMÂNILOR?? Ție ți se pare scump 390 lei un test noi amărâții ce să zicem?? Astăzi au murit 98 de Romani!?D- zeu să-i odihnească!! Iar tu Bittman cu LATRINA 3 incitați să ieșim în stradă!! Incitați că nu mor de COVID!! Pentru LATRINA 3 și specimene ca voi nu O SĂ IES NICIODATĂ IN STRADĂ!!!Cred că există virusul,cum cred că există D- zeu, mă protejez și îmi este frică!! Dacă din cei 98 de Români câți au murit astăzi doar 8 au murit de Covid, eu te consider pe tine Bittman, Latrina 3, Cocina RTV, și alți nemernici vinovați de moartea lor!! Ați incitat oamenii să iasă în stradă pentru a transmite virusul!!! Îmi place muzica ta sper să mă abțin să nu o mai ascult!! ★Revolta mea și a celor amărâți★
Adrian Marina
Adrian Marina Acum 10 ore
CCR SUNTETI SUSTINUTI DE POPORUL ROMAN ,. ACEST PRÂSLEA ORBAN UN DOBITOC
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 10 ore
Al doilea: Trupa Metallica din SUA a donat 250 000 de euro pentru copiii din Romania bolnavi de cancer,plus drepturile de autor ale unei piese!?? Din curiozitate tu Bittman cât ai donat pentru copiii bolnavi din România indiferent de ce sunt bolnavi??? Aici la LATRINA 3 te pretinzi a fi un apărător al ROMÂNILOR?? Ție ți se pare scump 390 lei un test noi amărâții ce să zicem?? Astăzi au murit 98 de Romani!?D- zeu să-i odihnească!! Iar tu Bittman cu LATRINA 3 incitați să ieșim în stradă!! Incitați că nu mor de COVID!! Pentru LATRINA 3 și specimene ca voi nu O SĂ IES NICIODATĂ IN STRADĂ!!!Cred că există virusul,cum cred că există D- zeu, mă protejez și îmi este frică!! Dacă din cei 98 de Români câți au murit astăzi doar 8 au murit de Covid, eu te consider pe tine Bittman, Latrina 3, Cocina RTV, și alți nemernici vinovați de moartea lor!! Ați incitat oamenii să iasă în stradă pentru a transmite virusul!!! Îmi place muzica ta sper să mă abțin să nu o mai ascult!! ★Revolta mea și a celor amărâți★
de vorba cu dionis
de vorba cu dionis Acum 10 ore
Dan, este un om cu capul pe umeri care aduce argumente puternice.
Vivs s
Vivs s Acum 10 ore
Ma pis pe comunisti si pe pitipoance ca asta, hai sall =]]]
Adevăruri Secrete
Adevăruri Secrete Acum 10 ore
ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : ropost.info/flow/wKaJroZkZn3bqXw/video.html
Adevăruri Secrete
Adevăruri Secrete Acum 10 ore
ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : ropost.info/flow/wKaJroZkZn3bqXw/video.html
Adevăruri Secrete
Adevăruri Secrete Acum 10 ore
ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : ropost.info/flow/wKaJroZkZn3bqXw/video.html
Adevăruri Secrete
Adevăruri Secrete Acum 10 ore
ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : ropost.info/flow/wKaJroZkZn3bqXw/video.html
Adevăruri Secrete
Adevăruri Secrete Acum 10 ore
ROMANIA CENTRUL ENERGETIC AL PAMANTULUI ADEVARURI ASCUNSE IN BUCEGI 7 [PUNCTE ENERGETICE] : ropost.info/flow/wKaJroZkZn3bqXw/video.html
Apostu Doina
Apostu Doina Acum 10 ore
Felicitări Dănuț!! Este foarte adevărat ceea ce spui !!
Ioan Catalina
Ioan Catalina Acum 10 ore
PANDEMIE?! pandemie e atunci cand sunt infectati 1% din populatie! Sunt cumva?!
Adrian Marina
Adrian Marina Acum 10 ore
RESPECT PT D BITMAN
Corina Florea
Corina Florea Acum 10 ore
Doamne ajuta . Domnul Dan are dreptate .
TheAntagonic
TheAntagonic Acum 10 ore
Bravo Dan ... antenele sunt fostele comuniste televiziuni.
Ion
Ion Acum 10 ore
O adunatura de ticalosi, unu si unu, cu Gadea in frunte. Ati gasit un ticalos pe care sa-l mai stie lumea sa vina sa indemne la nerespectare, a fst si la B1. E democratic sa critici decizile, soluttile, chiar de incurajat. Ce e ticalos este sa indemni lumea sa nu respecte regulile. E trend sustinut de toti infractorii. Nu ne aduc si noua niste dovezi concrete la toate vb astea?
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 10 ore
Două comentarii,PRIMUL;Sunt oameni care trăiesc datorită Psd ,Pnl,Alde, PMP,cu 804( aproximativ să zicem 200 euro !! Tu Bittman a fost sezon in care ai câștigat 100 000 de euro !! Clasament oficial a unor publicații!! 100 000 euro, împărțit la 200 euro o pensie,egal 500 de pensii!! 500 pensii împărțit la 12 luni egal 41 ani?? Cifrele nu mint!! Deci tu ai câștigat într-un sezon cât noi amărâții in 41 DE ANI!? Sun oameni din HORECA ce au fost concediați amândoi si nu plâng ca tine!?! Ce ai făcut cu banii de vii la Latrina 3 să plângi că nu ai cu ce trăi??? Unii amărâți bătrâni cu 200 euro pensie ți-ar zice "" ai mâncat si ai că...at!! Atunci să avem pardon monșer,nu facem noi amărâți chetă pentru tine!! Îmi place muzica ta !! O să mă străduiesc să nu o mai ascult!! Și o să-i zic ca LATRINA 3 !! ""*REVOLTA MEA SI A AMĂRÂȚILOR CU 200 DE EURO PENSIE*""
Gheorghe Ludusan
Gheorghe Ludusan Acum 9 ore
Cum dumneata ți-ai arondat dreptul de a mă certa, și eu am dreptul de a mă revolta la fel ca orice om??? Am crescut cu muzica lor, îmi place dar asta nu-i dă dreptul să incite la nerespectarea regulilor!! Iar pe parlamentari nu numai că sunt revoltat, mie greață de ei!! Totuși BADEA lătrau zicea ceva de cântacioși din România că sunt abonați la banii primăriilor?? Iar pe Bittman l-am văzut dând târcoale și concerte pe la primăriile de sector chiar lăudând edilii!!?? Prețuiesc muzica lor ,Holograf și deaceea o să-mi fie greu să nu-i mai ascult !!! Asta e revolta mea si a celor cu pensii de 200 euro!?!?
Apostu Doina
Apostu Doina Acum 10 ore
Asculta domnule, Dan Bittman Intr un cuvânt Holograf, au muncit cinstit pentru acesti bani. Dumneata, știu cât se muncește pentru un concert? Daca nu ști, taci. De ce nu ești revoltat pe parlamentari că au pensii speciale?
Ceracterra imobiliare
Ceracterra imobiliare Acum 11 ore
teste facute pe vapor
Kathy Myriam
Kathy Myriam Acum 11 ore
FELICITARI DOMNULE DAN BITTMAN! SUNTEȚI UN EROU CURAJOS! DACĂ AR FI MACAR 80% CA TINE ,AM REZOLVA PROBLEMA CU MINCINOȘII ĂSTIA INCLUSIV JURNALIȘTII ANTENELOR SI A TUTUROR CANALELOR DE TELEVIZIUNE. ..👍👍👍💕👏👏👏👏✌✌✌✌✌✌🙏🙏🙏GÂDEA MINTE ȘI POLITICIENII SI DOCTORII 😈
Marina Gondos
Marina Gondos Acum 11 ore
Toată populația tarii,a planetei, toți oamenii de bine, sunt revoltați de la o scara de "1"la" 100" Moderator Mihai Gadea. Ma întreb voi antena 3 cât sunteți de revoltați!!!??? sau faceți parte din elita..."dupa mine potopul" Toate au un început și un sfârșit pe acest pământ, SIGUR!!!!
VIKTOR RANDOLF Munteanu
VIKTOR RANDOLF Munteanu Acum 11 ore
Argumentele "ginditzi cu mintzile voastre", dle. Bittmann, sunt corecte, dealtfel Dvs. suntetzi un "entertainer", de valoare, intr-adevar avetzi talent, si-l avetzi "pe vino incoace", suntetzi un om placut la vedere, nu plictisitzi publicul si asta este o valoare.
nick edison
nick edison Acum 11 ore
Hai Dane! Aduna-ti colegii si iesiti in fata! Bravo si IRIS pentru Subteran,excelent si doamna Carmen Tanase! Ma intreb unde e Dan Puric e in pericol ortodoxia si tara si meseria d-lui ??!!
Cristian Ciobanu
Cristian Ciobanu Acum 11 ore
Bun ,bun ,bun bun și îmi pare rău că nu te-a lăsat Gâdea sa vb .sau vândut toți doctorii și presa ,credetima .mulțumesc dane pt cea ce ai spus
Carmen Bazilescu
Carmen Bazilescu Acum 11 ore
RESPECT Dan!
nick edison
nick edison Acum 11 ore
Excelent Dan Bittman luati exemplu dragi artisti , pe vremea lui Ceasca eram mintiti tot timpul si stiam asta,devenise un mod de viata,de ce acceptati iarasi,chiar s-au imbolnavit toti de "sindromul stokholm "hai ganditi !
Mahmoud Araab
Mahmoud Araab Acum 11 ore
Ba oameni... Ăștia pun sigiliu apă la sate si vorbesc de covid mergeți în județ Ialomița com cegani sa vedeti copii bătrîni care n-au apa ..ca de le-au oprit apa .n-au cu ce plăti a fost si este un an greu pentru toții...nenorocitilor ...care virus pandemie ...
cpmircesti dgaspcis
cpmircesti dgaspcis Acum 11 ore
Cine este Bittman ca sa ne dea lectii despre pandemie ? Cat de naivi pot fi unii care sa -l considere ,, specialist,, epidemiolog,, ? Asta explica de ce de ieri pana astazi sunt 4900 de noi infectati si 98 de morti. Vai de capul nostru cu asemenea oameni ramasi in epoca medievala .
Mariuta Tataru
Mariuta Tataru Acum 11 ore
Bravo, Dan Bitman!
Maria Capatina
Maria Capatina Acum 11 ore
În sfârșit un mare adevăr SPUS