CE SPUNE MONICA TATOIU DESPRE CE FACE FULGY ȘI POSIBILUL DIVORȚ DINTRE REGHE SI ANAMARIA PRODAN

   Vizionare 106,385

Emisiuni Prima TV

Acum 2 luni

CE SPUNE MONICA TATOIU DESPRE CE FACE FULGY ȘI POSIBILUL DIVORȚ DINTRE REGHE SI ANAMARIA PRODAN
EXCLUSIV VIP CU CRISTI BRANCU - LUNI-VINERI ORA 16:00

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII NOASTRE DE MEMBRI PENTRU A VEDEA PRIMUL SHOW-URILE TALE PREFERATE
ropost.info/name/QXP.html...

Comentarii
Adriana Balint
Adriana Balint Acum 26 Zile
Numai noi femeile suntem de vina ??!??? Serios și in secolul 21 se blamează tot femeile ?? Adică după dansa cu tot respectul femeia tb sa fie supusa sa strângă din Dinți și doar așa poate avea o căsnicie fericita???? Pai dacă tot strânge din Dinți va exploda și atunci nu se va agrava situația ?? Adică cum bărbatul sa nu strângă din Dinți ? Nu pot sa cred ce aud , ok sa nu fie nebuna femeia dar de aici sa spunem ca tb sa fie supusa femeia e cale lunga , nu știu dansa ce căsnicie are însă dacă da astfel de sfaturi sigur a strâns mult din Dinți și e fericita ? Merita efortul ? Ce e in sufletul dânsei ? Resemnare ? Frustrare ? Sau pasivitate ? Un ok normal femeie sau bărbat nu poate strânge din Dinți la infinit și sa terminam o data pt totdeauna cu faza “ femeia e de vina ca nu merge bine in căsnicie “ Dar el bărbatul e ok ? Se străduiești sa o facă fericita sau sa o pună pe primul lor sa ii aloce timp prețios sau multe altele , sa fim serioase suntem noi femeile nebune și ei săracii niște sfinți !!! Eu nu împărtășesc astfel de sfaturi de viața învechite ! Femeia s-a emancipat și își exprima punctul de vedere nu ca acum 30 de ani când femeile înghițeau in gol și erau frustrate , fetele tinere luați aminte aveți glas sa graiti nu sa strângeți din Dinți !
George Vraca
George Vraca Acum lună
Important .Relevant. Extraordiner.Ce nelinisti are doamna Tatoiu.Vrea la TV.
Florica Bruma
Florica Bruma Acum lună
Laurentiu B.Dzeu sa-te ajute ca planul tau sa fie indeplinit .
Deluta Demari
Deluta Demari Acum lună
👏👏👏👏👏👏
Simona Sima
Simona Sima Acum lună
Cea mai desteapta si citita femeie din Romania!❤
Teodora AstroIsis
Teodora AstroIsis Acum lună
Anamaria Prodan il gasiti pe Marius Ghidel pe ROpost ..succes!
Avocata dyana
Avocata dyana Acum lună
Adevarate vorbe doamna Monica Tatoiu..Anamaria are greseli mari si il sufoca
Cristina Bb
Cristina Bb Acum lună
Doamne, invitati-o mai des pe dna Tatoiu este fenomenala, o placere sa o asculti
Ana Maria Filip
Ana Maria Filip Acum lună
Voi doi știți mai multe , hotomanilor . O sa aflam și noi la un moment dat
hello hello
hello hello Acum lună
Pt mine Fulgi este UN COPIL distrus de părinți! El la început nu își dorea sa apară, era singurul dintre cei 4 care de-abia vorbea, studia la vioara, era retras. Faptul ca sora lui a pățit asa ceva, faptul ca părinții lui au aceasta meserie a cunoscut multi oameni buni sau mai puțin buni. Bani a primit din plin, părinții plecați mereu la cântări...a clacat și a întrat în anturaj proaste ! Încetați sa il mai judecați pt ca este un om care din copil bun, banii primiți de la părinți l au distrus .
Carlos Ionut Girtan
Carlos Ionut Girtan Acum lună
Pe fulgu asta 20 secunde singur cu el si lo bag mintile in cap,2 pumni in cap si am terminat cu fulgu
Carlos Ionut Girtan
Carlos Ionut Girtan Acum lună
Cine pula mea mai este si fulgu asta ce smecher este ca eu nu am auzit de el
Tuta Gheara
Tuta Gheara Acum lună
Respect d-na Monica Tatoiu!🙏
Mirabela D
Mirabela D Acum lună
Asta este un taranoi care vrea sa pars si el emancipat , langa o baba ,,versata,, screlozata de pe vremea lui Napoleon. O emisiune proasta , balarii ,nimic interesant, low cost .
isabelle av
isabelle av Acum lună
Cata deaptate are femeia asta !! 👏👏👏🙏🙏🙏
Elias P.
Elias P. Acum lună
Ana e aroganta. Mereu s-a laudat ca e plina de bani , ca traieste in lux, ca are ce putini pot avea. Pe el nu l am auzit spunand lucrurile astea, nu l am vazut arogant, nu a jignit pe cineva prin luxul in care traieste. Ea uita ca e doar un om, cu tot luxul ei. In curu gol se intoarce in pamant, nimic nu va lua. Ce rezolva cu luxul??? Ii aduce sotul inapoi? Ea nu e chiar asa desteapta cum vrea sa para. Sa ramana cu luxul. O va mangaia luxul? Nu, oameni buni. E disperata dupa Reghe. Nimic mai mult decat o laudaroasa nesimtita.
corina Leahu
corina Leahu Acum lună
E o parvenita!
Alice Maxim
Alice Maxim Acum lună
Elias, mare dreptate ai, foarte bine ai punctat, asa este. Ramine cu luxul dar singura. Sa nu uitam ca si ea a facut la fel in tinerete. Reghe era insurat cind l a cunoscut ea. Ea l a despartit de sotie. Acum alta tinara il fura ei.
Iulica Iordache
Iulica Iordache Acum lună
Aveti forte.mare dreptate doamna tatoiu
Iulica Iordache
Iulica Iordache Acum lună
Av
Damian Tenie
Damian Tenie Acum lună
LA BANI EI ALEGE CIOCANU MAI HARASO. ...
Aura Cecilia
Aura Cecilia Acum lună
RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele. In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta). Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale. Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori). Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea. Amin!
Alexandrina Zeiler
Alexandrina Zeiler Acum lună
Doamna Tatoiu Felicitări.
Ecaterina Vainer
Ecaterina Vainer Acum lună
Felicitări MONICA TATOIU
El. CONDE EL. CONDE.
El. CONDE EL. CONDE. Acum lună
Felicitari dna Tatoiu
Liliana Peters
Liliana Peters Acum lună
Doamna Tatoiu, cum puteti sä afirmati o asemenea aberatie, cä feneile sunt inotdeauna de vinä cänd o relatia nu mai merge. Cu tot respectul fatä de cariera si värsta dumneavoasträ, renuntati la asemenea generalizäri misogine!!! Träim in anul 2021! Dupä schema dumneavoasträ, ca dupä scenariul biblic cu Eva, femeia este intotdeauna vinovatä!!! Si trebuue sä ti tinä gura si sä si inteleagä intotdeauna sotul!! Vai, vai, ce trist! E femeie cu carte.sä abereze in asemenea hal. Nici o urmä de emancipatie! Päcat!!
Orochimaru
Orochimaru Acum lună
Baba aceasta aberează, auzi "E vina mamei!" (Rolul imp în educarea copiilor îl joacă TATĂL 🤨 din cauza absenţei figurii paternale REALE băieţii din ziua de azi sunt niște vagabonzi, iar fetele niște stricate. Mama e acolo să aibe grijă de tine, pe când tatăl te educă și te pregătește pentru viaţă ca să fii un bărbat adevărat, iar fiica o femeie respectabilă.), "Fiica nu are nevoie asa multa de iubire, ci baiatul!" 🙄 (CE ABERAŢIE!!! 1.OAMENII AU NEVOIE DE IUBIRE ÎN EGALĂ MĂSURĂ! CE E CU ABERAŢIA ACEASTA SEXISTĂ??? 2.Băieţii dacă sunt prea cocoloșiţi ajung să fie niște găini la maturitate, ei ar trebui lăsaţi mai liberi.) Doamne, eu consider ca, in primul rand, e vina LUI 🤨 a lui FULGY! El a avut de ales intre bine si rau, a ales raul DE BUNA VOIE, nu l-a obligat nimeni, nu l-a conditionat nimeni. Cunosc si eu cazuri precum spune intelectuala inchipuita de aici (cazurile când părinţii sunt absenţi din cauza job-urilor solicitante, însă își arată iubirea prin lucruri materiale) ȘI CE CREDEŢI? PERSOANELE RESPECTIVE NU AU AJUNS NIȘTE DERBEDEI/STRICATE!
S Moise
S Moise Acum lună
A venit și Vechitura aceasta de Baba Evazionistă a lui D zeu din Cer (66) Hai Sictir ,pe baba aceasta D zeu a plimbat o pe toată Planeta .. Filozoafa lui pește prăjit . Hai Sictir Copilul acela este Hărțuit de D zeu ...
lupinblanadeoaie
lupinblanadeoaie Acum lună
Puteți fi coerentă?
Gica Gica
Gica Gica Acum lună
Are foarte mare dreptate doamna
Millena
Millena Acum lună
Imi era dor de dumneaei...tare bine le mai spune!
Camelia Bejenaru
Camelia Bejenaru Acum lună
Bv doamna Tatoiu ,Ana este o mahalagioaica cu bani,in rest nimic ,sa nu uite ca reghe na luato fata mare,are deja 3 copii cu altul ,si el a fost casatorit,iar ea declara singura ca ala o iubeste,el NICIODATA
Carmen Sirbu
Carmen Sirbu Acum lună
Pai el de felul lui e un mutalău, nu toti bărbații isi exprimă sentimentele chiar daca colcăie in ei, cu atat mai mult sa apara la tv si sa trambiteze ce simt. Ca n-a venit el la tv sa spuna ca o iubește aia nu înseamnă nimic. Si un barbat adevarat nu da din papagal in fața altora, indiferent ca e de bine sau de rea.
Stanca Olteanu
Stanca Olteanu Acum lună
Dna un mare adevăr spune ți., păcat că sintem fără demnitate și nu gindim. Va admir
Mariana Mariana
Mariana Mariana Acum lună
Eu nu merg niciodată unde e multa lume.. Gindesc și fac asta.. Dna Tatoiu de ce nu mai locuitu in Timișoara..
Mariana Mariana
Mariana Mariana Acum lună
As da un regat ptr o ora de discuții cu dna Tatoiu
emilia tihi
emilia tihi Acum lună
Adorabila, are dreptate exact asa este și noi nevestele greșim va ador, avem ce a vata de la dumeaei
J T
J T Acum lună
Aceste 18.50 minute m-au facut sa o vad pe Monica Tatoiu cu alti ochi. Femeia asta chiar le spune bine. 👌🏻👌🏻👌🏻
Vasi G
Vasi G Acum lună
Probabil că sunt femei de intimitate, nu ies la bătaie ca Prodanca
Camelia Doina Anghelina
Camelia Doina Anghelina Acum lună
Aveți mare dreptate d-na Tatoiu !!!
Camelia Doina Anghelina
Camelia Doina Anghelina Acum lună
Mândria merge înaintea căderii și limba "aprinde " multe păduri !!!
Anda Beatrice
Anda Beatrice Acum lună
Mai bine de atât, nu putea explica, dna Tatoiu. Scurt și la obiect
Despina Zanfir
Despina Zanfir Acum lună
Deșteaptă și înțeleaptă femeie! Sunt total de acord cu tot ceea ce a spus în aceasta emisiune. Am toată admirația fata de doamna Monica Tatoiu.
Adagio Tempo
Adagio Tempo Acum lună
Asa, fraierelor! Felicitati-o pe aceasta doamna! Puneti-va cenusa-n cap ori de cate ori va insala barbatul! Bagati-va singure-n depresie, adaugati cateva kg, stati neingrijite si intrebati-va cu ce-ati gresit in timp ce armasaru' isi traieste viata! Proastelor ce sunteti! Singurul secret este sa va iubiti pe voi inseva! Sa va puneti pe primul loc! Si sa nu va uitati in spate cand sunteti tradate! Daca nu, va meritati soarta!
Alina Elena Rauta
Alina Elena Rauta Acum lună
Doamna Tatoiu este o prezență extraordinară, ai ce învăța!!!⚘⚘⚘
tanta cristiu
tanta cristiu Acum lună
Am crezut ca e mai desteapta siTatoiuasta,dar dacă a spus ca nu merge în locuri aglomerate e clar ca este varza și asta crede in Covid sigur este și vaccinata. Vai de capul ei
Ion Rotila
Ion Rotila Acum lună
VORBE AN VANT !!
Sara R
Sara R Acum lună
Femeia asta este prea inteleapta pentru o astfel de emisiune. Este mereu intrerupta de prezentator si singura replica a acestuia este “exact” sau “asa e” 🤭
Umbra Ta
Umbra Ta Acum lună
Cum să fie niște copii de ZNOBI crescuți în CULTUL BANILOR ca orice parvenit care se respectă... PLĂCERI TOT, RESPONSABILITĂȚI ZERO!
lupinblanadeoaie
lupinblanadeoaie Acum lună
Puțin îmi pasă de problemele lor, dar sunt niște oameni care au muncit mult, asta e clar, fără să vreau mi-am dat seama. Și dacă au primit ceva, au știut să valorifice, nu știu câte femei au avut moștenire 2 milioane de euro și au continuat să muncească și să se împartă doar între job și familie, cu atât de multă ambiție, deși îmi este profund antipatică. Cert e că mi se pare doar o răutate în a aduce în discuție banii, doar pentru că unii sunt invidioși și se bucură de faptul că li se întâmplă și celor bogați, deși ăia n-ar fi în stare să țină pasul cu oameni de genul, că a fi antrenor sau impresar nu poate orice Gigel să facă. Divorțuri, despărțiri și alte probleme au și cei cu mai puțini bani și fiecare ar trebui să își vadă de familia lui.
georgeta florescu
georgeta florescu Acum lună
Tatoiu sa stea pe acas ca a trecut vremea ei.
lupinblanadeoaie
lupinblanadeoaie Acum lună
Am mai zis pe aici că nu o plac, dar este o femeie de actualitate, care îmbină asta cu experiența și recunoaște când a greșit, la vremea ei, nu e chiar ultima retrogradă. Ceea ce a spus în interviul ăsta a fost chiar de foarte mult bun simț și categoric de actualitate, nu știu ce caracterizează pentru noi, tinerii, "vremea noastră", faptul că nu ne mai asumăm absolut nicio responsabilitate într-o relație și n-are niciun sens să ne gândim cum se poate păstra o familie, acolo unde merită și apare un impas, că nu vorbim de relațiile total disfuncționale, de pe vremuri, ținute cu forța și cu "așa trebuie". Și ea a trecut prin "încercare și eroare", nu i-a fost teamă să renunțe și să încerce să învețe ceva din toate, a spus doar că o relație trebuie îngrijită și că rareori bărbații pleacă doar pentru că au găsit o altă femeie, ci că oamenii sunt nefericiți și adesea nu știu să își exprime cum trebuie iubirea și o dau exact în opusul a ceea ce și-ar dori să transmită. Cu ce putem spunem că "i-a trecut vremea", conform părerilor ăstora? Încă mai sunt femei tinere care nu își dau seama de unele lucruri care merg pe dos, decât când se ajunge prea târziu și sunt la mijloc copii și alte aspecte. Mie mi se pare, din nou, că vorbește și din experiență dar și într-un stil modern, care nu i-ar pica ok oricărei femei care crede că totul i se cuvine, dar se declară și o mare feministă, fără să aibă proprietatea termenului.
VGT111
VGT111 Acum lună
👏🏻👏🏻👏🏻
Stela Lupu
Stela Lupu Acum lună
FELICITARI !!! Doamna Tatoiupentru felul cum ginditi referitor la :cum trebuie sa se conporte o mama cu baietii ,cu fetele la fel si tatii copiilor .Aveti dreptate .Sinteti un exenplu de urmat pentru toate mamele in general .Sa fiti sanatoasa alaturi de cei dragi .In privinta lui Anamaria Reghecam nu ma intereseaza acest subiect si punct .
Sylvia Popescu
Sylvia Popescu Acum lună
Felicitări dna Tatoiu este f adevărat tot ce ați spus!
AlexandrA Stancu
AlexandrA Stancu Acum lună
Dar de nevoile femeilor cum ramane ?Esti pe vechi doamna monica
Sylvia Popescu
Sylvia Popescu Acum lună
Cate femei din lumea asta au atâtea nevoi?
Mari Nela
Mari Nela Acum lună
Aveți perfecta dreptate scumpa doamna în ambele cazuri. Va admir sincer! Ambele doamne vizate trebuie sa își analizeze comportamentul Tematica este alta în ambele cazuri dar ați făcut referire la partea feminină.
Anca Dobrean
Anca Dobrean Acum lună
Αna .....e atat de mandra de ea...de nu vede ca e urata,proasta...mahalagioaica..si are impresia ca e buricul pamantului.S-o fi saturat omul de mahala
Elena Liliana
Elena Liliana Acum lună
Bani lui Fulgi la stricat.
Corneli Coman
Corneli Coman Acum lună
O ador pe doamna Tatoiu! Este un open mind. Întotdeauna dă sfaturi utile.
lau lala
lau lala Acum lună
E super tare ce a spus. De multe ori m-am gandit si eu la asta, si-am tras concluzia ca barbatii care sunt pe invers dupa o mare perioada in care au fost casatoriti, au avut copii, etc, din cauza nevestelor ajung sa nu-si mai doreasca niciodata femei.
lamiita vranciu
lamiita vranciu Acum lună
Ti se clantane dentiera in gura. Vomit. Hai sictir.
Di Di
Di Di Acum lună
P L I C T I S E A L A, S I C T I R E A L A . Cam atat s-a intamplat in mariajul Prodan-Regge... nimic nou sub soare
Cristina Tanase
Cristina Tanase Acum lună
Soarele era Reghe ☺ mi-am adus aminte
Ionela Penaru
Ionela Penaru Acum lună
Sunteți adorabila ,respect
Camelia Stefan
Camelia Stefan Acum lună
Doamna Tatoiu👍👍👏👏💐💐💐💐💐🇷🇴🇫🇮😍❤
Camelia Stefan
Camelia Stefan Acum lună
Felicitari doamna Tatoiu👏👏👍👍aveti mare dreptate❤❤😍😍💐💐dar baiatul Clejanilor,are probleme psihice grave. Parintii lui,au bani si ar trebui sa-l interneze o perioada lunga si pe el si pe Margherita care se vede clar ca are probleme psihice. Eu sunt alaturi de Ionita si Viorica❤😍dar si ei sunt vinovati.Ca atunci cand au vazut ca copii au luat-o razna,trebuia sa ia masuri cu ei,nu sa faca scandal.
Camelia Stefan
Camelia Stefan Acum lună
Prodanca este vinovata ca prea se credea unicata pe acest pamant. Obraznica,nesimitita ,aroganta,o nulitate😲👇👇Reghe ar fi trebuit de mult timp sa o lase👇👇🇷🇴🇷🇴🇫🇮🇫🇮
rodique d rody
rodique d rody Acum lună
Ați decongelat-o pe Țațoiu? Cu ani în urmă, baba asta se lauda pe la TV când și cum a făcut ea sex și câți bărbați i-au trecut prin așternut! Ce caută într-o emisiune?
Magda Popescu
Magda Popescu Acum lună
Felicitări doamnă 🙏 De fiecare dată când vă ascult ,am ce să învăț !Mulțumesc Cristi. Să o mai inviți pe doamna Tatoiu și pentru alte subiecte 🙏
Vali Popa
Vali Popa Acum lună
Q
Doina D
Doina D Acum lună
Dupa libertatea A M P care a aratat o in public cu ala de l a palmui ea este nemultumira de sot. Si vrea sa l de a jos pe motivul ca el calca stramb. E o diversiune de presa gandita chiar de ea. Pozeaza in potentiala victima. Voi doi din platou va puneti palma in ochi ?
Valeria Radu
Valeria Radu Acum lună
Bravo Doamna Monica sunteti o femeie fffffdesteapta Aveti dreptate in tot ce spuneti❤💋❤💋🌷✌🌷💋
Elena Pascu
Elena Pascu Acum lună
De fiecare data o ascult cu mare drag o femeie desteapta sanatate dna Tatoiu !
Jan Podaru
Jan Podaru Acum lună
Bravo Doamnă aveți dreptate în tot ce spuneți despre Fulgi toți îl critica da nu-l ajuta cu iubire!
Lili Angheluta
Lili Angheluta Acum lună
Ce sfaturi folositoare!! Multumim, dna Tatoiu!
Maria Ionescu
Maria Ionescu Acum lună
A zis că a renunțat la tot și a stat acasă, 2 ani, de când avea băiatul 16 ani, până la 18, când a dat Bacul. Și încă câțiva după...Felicitări!
Vasy Rotaru
Vasy Rotaru Acum lună
As asculta-o non stop
Camil Tincu
Camil Tincu Acum lună
Tatoiu !!! ...o dai în politica în orice emisiune..."politica de familie" !!! . Zic ! Te pricepi la toate, ii sti pe totii0
Diana B
Diana B Acum lună
Pai ei veneau in Poiana Brasov ,la Piatra Mare , luau 2 cele mai ieftine camere, Fulgy dormea cu ma-sa desi era mare iar Margherita cu tac-su🙈
Diana B
Diana B Acum lună
Asta intrebatii pe ei, eu nu zic nimic rau, doar ca Fulgy era foarte apropiat de mama lui .
Shabani Ramona
Shabani Ramona Acum lună
De ce nu dormea băiatul cu tata și fata cu mama?
Diana B
Diana B Acum lună
Da , f serios
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Serios???
Viorica Cornea
Viorica Cornea Acum lună
Bine spune D-na Tatoiu, doar e profesor de meserie, am auzit-o pe mama lui când spunea că face orice pentru fiul ei.
Merry A Ando
Merry A Ando Acum lună
Aveti dreptate d-na Tatoiu,numai ca Ana n-a stiut unde sa se opreasca,e prea mahala,a crezut ca totul se invarte in jurul ei,ei nu prea este asa.La inmormantarea d-nei Ionela nici nu se uita la el,de Craciun in Emirate nu se uita el la ea,imi era jena de cum tragea de el sa-i vorbeasca.A cules ce a semanat.Un om cu atat bun simt a suportat-o prea mult totusi,nu a avut limite duduia.
Mariana Baba
Mariana Baba Acum lună
@Carmen Sirbu cum arata cind a luat.o și cum arata acum....Are gura mare și s.a saturat de ea.....Trebuie sa accepte.... nu.i nice prima nici ultima....lol
Carmen Sirbu
Carmen Sirbu Acum lună
@Mariana Baba Da, doamnă, e genul mutalău, nu ati mai auzit cuvantul acesta? Tăcut, care vorbește putin....ce are asta de-a face cu adusul banilor in casa? Stati liniștită ca nu a luat-o pe Anamaria de pe șanț, fără un ban in buzunar.
Mariana Baba
Mariana Baba Acum lună
@Carmen Sirbu Cum îi zici??Mutalau???,dar el a adus banii....nu va luați după ea ca ea i.a cheltuit de mult.
Carmen Sirbu
Carmen Sirbu Acum lună
@Maria IonescuO fi ea penibila dar macar nu a călcat in străchini. Ca el e genul mutalău si pe considerentul asta e considerat baiat bun, aia nu înseamnă ca si e.
Maria Ionescu
Maria Ionescu Acum lună
Ea știe doar să se laude că trăiește în lux... E penibilă.
Lucia SABAU
Lucia SABAU Acum lună
👏👏 pt. Dna Tatoiu!
Adela Hoanta
Adela Hoanta Acum lună
Adevarat🌞
Alba ca Zapada
Alba ca Zapada Acum lună
Mi se pare mie sau doamna e cu burta la vedere?!?
k90
k90 Acum lună
Chiar e
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Ca la 18 ani....
Rodica Strango
Rodica Strango Acum lună
O admir pe doamna Tatoiu din toate punctele de vedere, o urmăresc cu drag de fiecare dată , mi-aș dori chiar sa modereze o emisiune despre viata de cuplu ...sunt sigura ca ar avea succes si noi ce invata de la dânsa. ❤😘🙏
corina Leahu
corina Leahu Acum lună
@Domnica Bejan si? Bravo ei! De ce judecam alte femei care vor sa fie fericite? De ce ridicam la rang de virtute faptul ca stam si suportam agresiuni fizice si verbale si ne traumatizam copiii intr un mediu nefavorabil lor doar pt ca " stau pt copii " sau" au tata" ? Nu e lasitate si cautam scuze?
O N I T A
O N I T A Acum lună
@Domnica Bejan sa știi ca la prima vedere lumea judeca, însă ea și-a asumat și a și făcut mea culpa. Dacă nu era căsătorită și umbla cu 2 tipi doar așa ca iubiți… nu judeca nimeni.
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Model....trei casnicii!
Simescu Doru
Simescu Doru Acum lună
Bătrâna vorbește din filme
lupinblanadeoaie
lupinblanadeoaie Acum lună
Nu o plac, dar, de data asta, nu consider că vorbește din filme, în contextul la care se raportează.
Dorina Coltatu
Dorina Coltatu Acum lună
Felicitari ce dreptate aveți dar putine își recunosc defectele și Greșelile la multe le place sa fie victime ca sa le fie mila de ele .Eu cred la fel a suportat-o prea mult e o nebuna
k90
k90 Acum lună
@Domnica Bejan alea sunt curve de te alina cand suferi dupa nevasta tre sa existe si din alea
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Si alea cu care s-a dus el cum sunt.....?
Dorina Coltatu
Dorina Coltatu Acum lună
Bravo felicitari 👏
Florentina Aura Georgescu
Florentina Aura Georgescu Acum lună
Doamne ferește.Ast educație au primit.Bani aici duc la aceste famili!
corina Leahu
corina Leahu Acum lună
@Madalina Udrea Fa abstractie, nu ne obosim!
Madalina Udrea
Madalina Udrea Acum lună
Traduce cineva comentariul?
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Noi mergem unde e multa lume....ca nu avem încotro.....asta e! Naspa....pt mulți.....nu?
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
O prezenta....sau absenta.....?
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Ce sa pui la rama? Reghe-care si-a lasat o soție pt alta....copilul.....si acum ce mai vrea....? Altceva....pt ca poate....ce ii lipsește....păcat....ca păreau deosebiti!!
k90
k90 Acum lună
Nu a lasat-o el pe ea cu ochii in soare. Ea avea un amant de mult, ala pe care il palmuia pe la colturi. Probabil erau despartiti in fapt de ani de zile, dar inca pozau a familia perfecta.
Mi Lin
Mi Lin Acum lună
Era plin de riduri Brancu, a trecut și asta pe la estetician.
Cristina Tanase
Cristina Tanase Acum lună
@Carmen Sirbu 👍
Carmen Sirbu
Carmen Sirbu Acum lună
Nu a mai folosit crema lu' nevasta-sa
Mariana Ijdelea
Mariana Ijdelea Acum lună
.....și...
Marianna Talpa
Marianna Talpa Acum lună
Vrei sa spui ca ,clejani sint genii cu cariere ??
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Cel puțin muncesc ....din greu....se vede!
Rada Stefan
Rada Stefan Acum lună
Lasa sa te laude lumea nu te lauda tu !
Cristina Tanase
Cristina Tanase Acum lună
Lumea nu te laudă, din răutate,te laudă doar din interes. Eu,cand vad ca o persoana se laudă,nu ma chinui sa o contrazic,ma amuz (imi da o stare de bine ☺ )
Oana si Daniel Danescu
Oana si Daniel Danescu Acum lună
Am ascultat cu mare interes ce a spus dna Tatoiu despre casnicii la modul general, multumim pentru sfaturile dvs, cine are urechi de auzit poate invata din sfaturile dvs.
Ioana Catalina Leivi
Ioana Catalina Leivi Acum lună
Barbatilor nu le plac femeile disperate!
Mihaela Calavie
Mihaela Calavie Acum lună
Lipsa de educatie. Ce vede in familie aia face. El se vede superior tuturor
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Si tv-urile nu mai au subiecte
Gucci Gucci
Gucci Gucci Acum lună
O ador pe Monica!!!!!🥰😘
Corina Surgo
Corina Surgo Acum lună
Femeie înțeleaptă doamna Tatoiu.
Elena Dragoiu
Elena Dragoiu Acum lună
Doamna Tatoiu, bravo !
Roxana Pacurici
Roxana Pacurici Acum lună
Să o m-ai invitați, pe doamna Tatoiu.
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
De ce?
Serban Maria Rolanda
Serban Maria Rolanda Acum lună
Doamna Tatoiu tot respectul pt dv🥀🥀🥀
Anania Mariana
Anania Mariana Acum lună
Mare dreptate are doamna Tatoiu. Dar Ana Maria a greșit, ea e nr1, ea e jmechera, e naaa... Nu prea ești nr 1..
Viorica Roman
Viorica Roman Acum lună
Chemați toate persoanele publice sa și dea cu părerea despre Fulgi asta....Hai chemati si presedintele României s a comenteze ...Doamne ce penibili ...
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
@nyjora may vital pt omenire....
nyjora may
nyjora may Acum lună
E un caz interesant!
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Mare emisiune...mari Vip-uri
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Pai....e f important fulgi.....
Florentina Stoian
Florentina Stoian Acum lună
D na Tatoiu...o femeie adorabila
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Ce am de câștigat? Dar pomenește de profesorat-cand a a dus-o bine mersi la orif.
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
@corina Leahu Nu!
corina Leahu
corina Leahu Acum lună
@Domnica Bejan Invidie?
Domnica Bejan
Domnica Bejan Acum lună
Isi permite....daca ramanea prof....si nu oriflame-era alta situatia....
Emil Gergely
Emil Gergely Acum lună
Are dreptate, sufera, a suferit si altii acum e rindul lui, ajunge ai trait foarte sus
Gena Lita
Gena Lita Acum lună
Hhg
Nicoleta Tomescu
Nicoleta Tomescu Acum lună
Sfaturi de urmat.Are perfecta dreptate.
Vio 77
Vio 77 Acum lună
Are dreptate d na Tatoiu. Si de multe ori și noi cei fara bani mulți facem aceleasi greșeli crezând ca daca le am luat o jucărie,bani de un suc etc pot înlocui timpul cu copii. Sunt multe de spus pe aceasta chestie " iubire-educatie"
A ÎNCEPUT ȘCOALA ÎN SAT #3Chestii
9:11
3 Chestii
Vizionare 254 K
Drake - Fair Trade (Audio) ft. Travis Scott
4:52
Dreams of Dali: 360º Video
5:10
The Dalí Museum
Vizionare 5 mil
A ÎNCEPUT ȘCOALA ÎN SAT #3Chestii
9:11
3 Chestii
Vizionare 254 K
Drake - Fair Trade (Audio) ft. Travis Scott
4:52
The Matrix Resurrections - Official Trailer 1
2:53
Warner Bros. Pictures
Vizionare 33 mil
I-AM FURAT MASINA SI S-A DUS LA POLITIE... ( FARSĂ )
20:04
TMB - rip 5GANG si IAN vs AZTECA
10:00
ROVISION
Vizionare 225 K
Ochii Tai
2:50
Bogdan DLP - Topic
Vizionare 297 K