Natalia Morari, despre video cu care o șantaja Plahotniuc, 7 aprilie, salariul la Publika și Unire

   Vizionare 345,241

GALBEN

Acum an

▶ ABONEAZĂ-TE la canalul meu de ROpost - ropost.info.
Vă invit să urmăriți un interviu „Fără protocol” cu prezentatoarea TV Natalia Morari, cea care moderează emisiunea Politica la TV8 și care în trecut a moderat emisiunea Fabrica la Publika TV.
1:28:45 CONCURS organizat de Apriori Wine. Scrie în comentarii de ce anume TU ar trebui să primești un set de vin înainte de Revelion. ^_^
* Cel care va scrie cel mai original comentariu va primi cadou un set de vin de la Apriori Wine. Dacă învingătorul va fi din municipiul Chișinău, personal îi voi duce premiul. Succes! ;)
🔴 Susține acest proiect independent pe: www.patreon.com/2galbeni.
🔴 Dorin Galben pe Instagram: galbendorin.
✅ Pagina de Facebook „Un show de doi Galbeni” - doi.galbeni/
✅ Dorin Galben pe FACEBOOK - dorin.galben.

Comentarii
GALBEN
GALBEN Acum an
Un scurt rezumat al interviului: 01:05 - Natalia Morari despre copilăria sa și divorțul părinților 02:30 - Despre tatăl violent și alcoolic... 05:20 - Fratele a luat cuțitul și i-a spus tatălui că dacă o va mai atinge pe mama, el îl va omorî. 11:05 - De ce părinții Nataliei Morari vorbeau cu copiii în limba rusă. 14:30 - Cum a ajuns să-și facă studiile la Moscova 20:26 - Mama sa a luat credit de la bancă pentru ca fiica să-și poată face studiile în Rusia 27:04 - Planul de răzbunare împotriva tatălui 32:35 - Cum l-a cunoscut pe Boris Nemțov și în ce relații au fost. 34:15 - Ce i-a spus Boris Nemțov în apartamentul său. 34:55 - De ce a fost omorât Nemțov și cine a dat ordinul? 39:36 - Cum l-a cunoscut pe Alexei Navalinyi, principalul opozant al lui Putin... 40:55 - Motivul pentru care Natalia Morari a fost expulzată din Federația Rusă. 44:00 - Rolul pe care l-a avut în timpul protestelor de la 7 aprilie 2009. 47:00 - Despre vorbele că ea este omul Rusiei. 51:32 - Ipoteza Nataliei Morari despre cine este responsabil de protestele de la 7 aprilie. 54:20 - De ce a plecat de la Publika TV. Presiuni. 57:09 - Ce salariu a primit la Publika TV? 58:24 - Cum i s-au propus bani, statut și job doar pentru ca să tacă. 1:00:10 - Întâlnirea și discuția cu Vlad Plahotniuc 1:02:48 - Propunerea de a deveni manager la GMG 1:05:47 - Problemele financiare de la TV8 1:07:15 - Despre sex-tape-ul cu care a fost șantajată. Ea a fost filmată goală cum face dragoste. 1:11:36 - De ce sex-tape-ul nu a fost publicat? 1:13:47 - Cine a pus camerele video la ea în apartament? 1:15:18 - Ce simte o persoană când știe că o țară întreagă ar putea vedea imagini cum ea face dragoste? 1:17:27 - Averea Nataliei Morari. 1:19:26 - Câți bani câștigă? 1:22:06 RUBRICA ÎNTREB PENTRU UN PRIETEN: 1:22:15 - În ce măsură e mulțumită de limba română pe care o vorbește? 1:22:33 - Când ultima dată a plâns? 1:24:36 - Este pro sau contra Unirii? 1:25:16 - Ce crede despre cei mai importanți politicieni din Republica Moldova... 1:28:05 - Despre adopția unui copil.
Tomas Motanul
Tomas Motanul Acum lună
Ĺĺĺĺĺĺĺĺĺ
Наталья Осташина
Наталья Осташина Acum lună
Х
Наталья Осташина
Наталья Осташина Acum lună
Х
Наталья Осташина
Наталья Осташина Acum lună
Х
Наталья Осташина
Наталья Осташина Acum lună
6
Alexandr Alexandrov
Alexandr Alexandrov Acum 10 Zile
Oamenii frumos de regula sunt plini de veata si au succese, respectiv sunt destepti si isteti. Cu alte cuvinte sunt motivati sa traiasca si sunt fericiti, fapt care le da impuls de progres.
Daniela Avramioti
Daniela Avramioti Acum 12 Zile
Ce interviu fain! Natalia este o adevarata profesionista, și o femeia atât de inteligenta, cumpătata și admirabila! Bravo pentru interviu!
Eudochia Apostol
Eudochia Apostol Acum 12 Zile
9
Eduard Pascal
Eduard Pascal Acum 13 Zile
Natalia Morari, tine minte: poeziile lui Eminescu au dăinuit mai mult decât un imperiu comunist. Că îți place sau nu UNIREA va avea loc. Iacă Maia Sandu, sfanta cum zici tu, a ajuns președinte al Moldovei. Și pune mana și învață românește că o să ai nevoie.
Borta Stefan
Borta Stefan Acum 13 Zile
Misto !
roman romanov
roman romanov Acum 15 Zile
Natalia Bravo esti cea mai buna jurnalista
Rada Radu
Rada Radu Acum 16 Zile
NON politic . Am avut ocazia de a deservi in restaurantul “La Badis “ unde am lucrat 7 ani pe Natalia și pe Chiril Repet NON Politic . Um singur cuvint Oameni . Foarte “Oameni “ toată stima și respectul . ❤️
Emily C
Emily C Acum 16 Zile
Vorbeste bine fata! Bine ca are cap pe umeri, e sincera si este un om foarte cumsecade. Aici nu e olimpiada de limba romana oameni buni.
Bogdan Busuioc
Bogdan Busuioc Acum 19 Zile
Natalia succes in plan profesional! Fie ca dusmanii sa-si caute de viata lor!
Minodora Rata
Minodora Rata Acum lună
Mi-a placut foarte mult anume acest interviu. Apreciez mult efortul doamnei Moraru, felul ei de a fi, modul de exprimare cu accent rusesc e foarte placut )). Pentru emisiune in sine am mici remarci. In fond e totul super doar ca din puntul meu de vedere e cam plictisitor fonul din spate negru. As sugera sa apară o imagine sau careva obiecte. In alte episoade la jumatate de interviu a devenit un pic plictisitor acest fon negru. In rest e totul foarte bine organizat. Succes.
Victor Price! Stove Business Moldavia!
Victor Price! Stove Business Moldavia! Acum lună
Респект!Самая интересная Беседа! Особенно про некоторых Людей и Ублюдков!Честно, Доходчиво и без обид!Лучше Горькая Правда,чем..........
Andrei marina
Andrei marina Acum lună
Bravo ești o persoană foarte Bravo 👍👍👍💪
Ecaterina Gherasimovici
Ecaterina Gherasimovici Acum lună
Galben chiar nu mai erau alte subiecte decit despre tatal Nataliei??.
veronika Glavatskaia
veronika Glavatskaia Acum lună
O FIINTIA- NATALIA KARE SE VINDE ,SE KUMPARA... CE ERA SARMANA GREU,4000 EURO LA PUBLIKA. NO STIMEZI DEMULT..
Marin Malai
Marin Malai Acum lună
Consilierul Costea Barsetca
Veronica Ww
Veronica Ww Acum lună
O femeie de admirat 🙏 o femeie cu scaunul la cap 👍o femeie desteapta cu raspunsuri concrete si destepte. Am avut placere sa urmaresc acest interviu, si placut surprinsa de gindirea ei👌 Total de acord ca viata personala e sa fie personala, ca statul nostru Republica Moldova sa fie un stat independent 🇲🇩sa stea ferm pe picioare si cu capul sus. Si sa fim fericiti cu totii la noi acasa, la noi in Moldova ❤. Te iubesc Moldova ❤🇲🇩❤ si aplauze @Natalia Morari 👏👏👏
Ion Cojocaro
Ion Cojocaro Acum lună
Undei animala asta de Tcaciuc,asta a furat tara tare cu Voronin ,trebu deal scuturat
Ion Cojocaro
Ion Cojocaro Acum lună
Mai vorbiti de moartea lui Butmalai,este o moarte stranie si uitata,dar este direct legata de Tutu Costea,ect!!!
Ion Cojocaro
Ion Cojocaro Acum lună
Moldova a scapat de comunizm inca din 2009,numai ca Animala De Filat sa vindut,si nu a avut dorinta sa mentina si sa curate tara de crasnopiori,uitete Vlad si invatate cum se face asta,ea egzemplu de la Maia!!!!
Constantin Gargaun
Constantin Gargaun Acum lună
Cea mai deșteaptă și brava jurnalista, prezentatoare din Moldova.
Galina Zgardan
Galina Zgardan Acum lună
Poezii pentru copii despre sfârșit de toamnă.
whiskey eyes
whiskey eyes Acum lună
Galben nu trebuia sa tai raspunsul cu Natalia Morari 1:23:44 pentru ca nu suntem la TV, si in spatiul liber ROpost si vrem sa fim deschisi //
Dumitrita Sandu
Dumitrita Sandu Acum lună
A fost un video foarte motivațional pentru mine, a femeie care a fost tare oricând.
Radu Ciorici
Radu Ciorici Acum lună
Cavcaliuc mare mrazi
Ion Karp
Ion Karp Acum lună
Maia Sandu speranță.Ultima speranță.
Olga Petkova
Olga Petkova Acum lună
SI EU TOT ЗА ОБЪЕДИНЕНИЕ МОЛДОВА С РУМЪНИЯ! !!!! UNIREA SI NUMAI UNIREA MOLDOVA CU ROMANIA! !!!!
Simina Iov
Simina Iov Acum lună
Spumoasă emisiune ! Salutări din România 🇷🇴🇲🇩
Anna Coicu
Anna Coicu Acum lună
Sărmanele mame ,si Bravo lor care cresc copii singure.Si eu am crescut patru copii singură șii mulțumesc lui dumnezeu de puterea care mi-a dat o,am căzut jos dar m-am ridicat Siam mers înainte pentru copii.Astazi sunt departe de copii îmi pare rău că nu sunt lîngă eii,dar sunt mîndră de ei și ce-am putut să fac.
Leoaika Leo
Leoaika Leo Acum lună
Felicitări, doamnă! Sânteți o eroină!
Elena Podlesnic
Elena Podlesnic Acum lună
Că ești bravo pentru interviul cu Natalia Morari!!!
Den MD
Den MD Acum lună
Dorine salut. La această ediție au apărut mai multe întrebări decât răspunsuri. Cel puțin pentru mine... Dorine, mult succes!
H A J I M E
H A J I M E Acum lună
Goebbels ar fi fost mândru...
H A J I M E
H A J I M E Acum lună
According to the Prosecution Office press-release, a company which Lucinschi is a beneficiary of, got a loan of 5 million lei from the later-failed Moldovan bank "Unibank" in 2013, and then transferred $401,650 to a company group out of the country, and finally, to the accounts of Rouseau Alliance LP, which consequently pays back the loan to later-failed "Banca de Economii" (BEM). Moreover, during 2012-2014, several off-shore companies transferred some $440,000 to IPA International Project Agency. It was reportedly proven later that the funds originate from the fraudulent loans from BEM, Unibank and Banca Socială through off-shore firms. According to the prosecutors Lucinschi risks up to 10 years of imprisonment for alleged money laundering and not declaring ownership... Asa e,cea mai cinstita femeie
H A J I M E
H A J I M E Acum lună
Foarte slab..mai ai de muncit După ce am privit interviul,am rămas cu mai multe întrebări decât aveam la început..Foarte dubioasa femeie
marubeni
marubeni Acum lună
A MULTUMIM FRATILOR ROMANI ca ne au acordat cetatenia romana si in special domnului BASESCU......fara ei eram SI ACUM IN GLOD SI SARACI SI FARA DINTI IN GURA....vai mama noastra.
Leoaika Leo
Leoaika Leo Acum lună
Cu drag! Ești mare om! Mare caracter! 👍👍👍
Ecaterina Olari
Ecaterina Olari Acum lună
Plecată peste hotare pina acum înainte de alegerile prezidențiale nu o cunoșteam. Am privit cu placere. E o doamna inteligenta și deșteaptă. Bravo ei.
Daniela Bat
Daniela Bat Acum lună
Am rămas foarte shocata de toată istoria corupției si omicidiile lui Putin și oligarhiei😨
Anna Bazan
Anna Bazan Acum lună
Doamna Natalia succes inmlinarea gindurilor dum- stra
darushka LIDIA
darushka LIDIA Acum lună
Singurul interviu care l-am ascultat aproape in intregime.Respect
Angela Nassar
Angela Nassar Acum 2 luni
Da' de ce Maia Sandu prea sfântă? 🙂
Nkem -
Nkem - Acum 2 luni
Pai si Natalia cam e "prea sfanta" daca la varsta asta nu are apartamentul ei, cu salarii de mii de euro si alte venituri grase si cica trebuie sa se asocieze cu altcineva sa is credit de la banca. Daca nici ea nu poate lua credit singura pentru un apartament (nici macar pentru o casa) , atunci cine poate lua credit in Moldova ?
Cristina Lungu
Cristina Lungu Acum 2 luni
Am privit interviul dintr-o respirație! Felicitări, Dorin! Natalia, ești minunata!
Igor Ceban
Igor Ceban Acum 2 luni
Bravo Dorin, acest format de interviu e mult mai PALăcut și ușor de perceput. O discuție libera și prietenoasa, lipsita de formalități siropoase. Ai reușit cu măiestrie sa o redescoperi pe Doamna Natalia Morari, în fata camerelor de luat vedere. Așteptam în continuare interviuri în care ne prezinți adevărați eroi ai Republici Moldova.
dany si
dany si Acum 3 luni
in privinta vinului cred ca eu is cistigator,cine alt cineva? da mai bine sa aiba onoarea alt cineva ca ma aflu departe de chisinau la 170km😁
dany si
dany si Acum 3 luni
natalia de ce nu deschizi un fond de donatii?cred ca multi vor fi interesati...de exemplu eu as fi primu
J Van Den Tempel
J Van Den Tempel Acum 4 luni
La sfarsit ai dat o in fasole dna Morari ! Nu vrei unire ! Clar lucru pe cine servesti ! In plus il ai iubit pe Lucinschi........!!!!!?????? nu esti poama buna ! Inima ta este inca la Moscova !
A L
A L Acum lună
Era şi de aşteptat, vorbitorii de limba rusa nu sunt pentru unire. Oricum e un bun profesionist si pare a fi o persoana cumsecade.
Efim Herghelegiu
Efim Herghelegiu Acum 4 luni
Sliskom mnogo JiJi. Ti u Nas spionis a denghi dabivaes izvestnim puteom.
Мария Главацкая
Мария Главацкая Acum 4 luni
Наташа ты супер, умничка, слова нету браво 👍👍👍👍👍👍👍😘
Romeo Cirneciu
Romeo Cirneciu Acum 4 luni
Am asa un sentiment ca femeia asta e cam prefacuta si 50% nu spune adevaru… un fel de omulet verde!
Leoaika Leo
Leoaika Leo Acum lună
Tu stai pe propriile ți ouă și blamezi o femeie care a luat atitudine,s a implicat, a suferit și încă e vânată... Ăsta i mai "bărbată" ca tine... Șttttt...
Ion Istrati
Ion Istrati Acum 4 luni
Eata că ia venit randul lui Novalinii după Nemtov
Юлия Маковей
Юлия Маковей Acum 4 luni
Multumesc Natalia pentru sinceritate! Bravo si tie Dorin!
William Gabriel Mortianu
William Gabriel Mortianu Acum 4 luni
De foame!!!🤣🤣🤣😁😁😁🙄🙄🙄 Vinul este considerat un aliment !!!!! 😜😜😜 Sanchi !!! Eu nu beau !! Sunt adventist de Ro.
alina guţu
alina guţu Acum 5 luni
Merci pentru intrebările despre 7 aprilie, scurt, clar, cuprinzător.
alina guţu
alina guţu Acum 5 luni
Când iei interviu de la Natalia Morari, sau alţi oameni implicaţi in politica sau jurnalism, interviewer-ul trebuie să se pregăteasca foarte bine, să ştie backgroundul social-politic macar cât de cât. Să nu puna intrebari de genu: cine e Kdîrov? WTF?! In asa discutii intime, cu asa persoane, poti afla asa de multe insight-uri! Lipsa de erudiţie a prezentatorului lasă de dorit, sorry, vă rog mult nu o luaţi ca pe o ofensă, ci dorinţă de a vă îndemna sa va pregatiti mai bine de interviuri, prin asta manifestati respect faţa de privitori, dar şi, în mod special, faţă de intervievat.
Natalia Hmelenco
Natalia Hmelenco Acum 5 luni
Bravo! Natalia m-ati impresionat enorm: desteapta, tacticoasa si cu simtul umorului dezvoltat! Va doresc doar bine si multa sanatate! 🙏👍👍👍
Νίκη
Νίκη Acum 5 luni
шантажировал, шантажировал да не вышантажировал! сказки!
Veronica Iagun
Veronica Iagun Acum 5 luni
Esti un bravo.intelijent.frumos.destept.Mult sycces..in viata ta personala.viata de jurnalist te stimez foarte mult.Veronica Iagun.079536062
Olia Olia
Olia Olia Acum 5 luni
O invitata super, interviu interesant. Însă un sfat, Dorin, nu grăbi răspunsurile, poate sa dureze și mai mult un interviu insa asa personalități ar fi bine sa răspundă nu "scurt și clar" - însă mult mai desfășurat. Succese.
digitallunch
digitallunch Acum 5 luni
Baieti scoateti va rog subtitrele, google translate inca e departe de a traduce cu taxonomia in algoritm). Face nishte fraze tare comice)
Елена Топалова
Елена Топалова Acum 5 luni
Deoarece îți urmăresc toate mișcările
Sergiu Cernei
Sergiu Cernei Acum 5 luni
Natalia,bravo
Christina Moon
Christina Moon Acum 5 luni
Deși se simte accentul rusesc, are Natalia un vocabular foarte bogat! Frumoasă femeie, la chip și suflet!
lilia o.
lilia o. Acum lună
Presupun, remarca “vocabular foarte bogat” e ironică. Ambițioasă- da, frumușică- da, deșteaptă- posibil... o mai văd și puțin motivată în a însuși pe deplin limba română. Rușinos că, după mai bine de 10 ani de jurnalism în Moldova, nu a progresat în româna decât la nivelul unui elev de clasa a patra.
Galina Teslev
Galina Teslev Acum 3 luni
Christina Moon da accent poți avea dar fiind jurnalist în țara natală își vorbeste limba ca o femee de la peață, e rușinos pentru un jurnalist,după cum se laudă că e foarte deșteaptă de ce e analfabetă în limba natală?
Irina Cucerescu
Irina Cucerescu Acum 5 luni
Superbă!!!
ghenn b
ghenn b Acum 5 luni
Dragostea și libertatea ... sunt de acord 💯 %
Andreea Ana
Andreea Ana Acum 5 luni
Wooooow
Ina Costovici
Ina Costovici Acum 6 luni
Minunat interviu, foarte impresionant, bravo!❤ Cât despre concurs, aș dori să câștig, pentru că te-am văzut de două ori pe străzile Chișinăului, dar mi-a fost prea rușine să mă apropii să-ți spun doua vorbe de admirație, din acest motiv, poate a 3-a oară e cu noroc, succes tututor!
Alina Cotruta
Alina Cotruta Acum 6 luni
Dorin, interviurile tale sunt mega super bune dar acesta.... jos palaria, nu ai presat-o dar ai reusit sa faci un boom
Григорий Ивановичь
Григорий Ивановичь Acum 6 luni
Бывает
Nina Dobos
Nina Dobos Acum 6 luni
Doamne ferește istoria vieții mele.
Vlada Semeniuc
Vlada Semeniuc Acum 6 luni
Super interviu. Am vizionat si alte interviuri, insa asta este unul diner cele mai curajoase, deschise si sincere interviuri. Bravo!! Respect.
calmic elena
calmic elena Acum 7 luni
As servi cu părinții mei acest vin, curînd e ziua mamei mele și ar fi o surpriză pentru ea, deși nu servește prea des, sunt sigură că e un vin bun cu care aș surprinde-o. Mulțumim.
Dumitru Iurcu
Dumitru Iurcu Acum 7 luni
Fok la ghete
Dumitru Iurcu
Dumitru Iurcu Acum 7 luni
Este super Dorin ce postezi
Igor Simonyan
Igor Simonyan Acum 7 luni
E super ca a aparut pe platforma noastra asa ceva, chiar super. TV nu e asa de sincer in toate si sunt precis ca invitatii aici sunt mai sechisi.
Vadim Zlati
Vadim Zlati Acum 7 luni
După video asta toți au fugit pe pagini de socializare sa caute clipul cum Natalia face sex !
andre i
andre i Acum 7 luni
Cât de mare plăcere de a privi așa tip de emisiuni cu așa invitați deștepți și deschiși! Bravo și prezentatorui si invitatei!!!
Victor Plesivtev
Victor Plesivtev Acum 7 luni
Amagesti in previnta la tata
Iolanda Moroianu
Iolanda Moroianu Acum 7 luni
Mincinoasă femeie ! 4000de euro pe lună și se împrumută la bancă ! Să ți fie rușine daca crezi ca lumea e proastă să te creadă !
Iolanda Moroianu
Iolanda Moroianu Acum 7 luni
Cucoană învață românește !
oxana ursu
oxana ursu Acum 7 luni
draga Natalia, suntem consatence.. am plecat si eu de multi ani din Hancesti... insa am avut o mare placere sa te ascult si am am primit o doza imensa de satisfactie sufleteasca. DRUM FARA PRIMEJDII IN CONTINUARE !
Maria Mursa
Maria Mursa Acum 7 luni
In Hinceshti, shi in satele din raion asta e la moda ,ca femeile sa fie batute....
sveti tapu
sveti tapu Acum 20 Zile
E cam la "modă" ca bărbații să fie degradați la minte din cauza CONSUMULUI EXCESIV DE ALCOOL nici nu merită sa fie numiți bărbați mai degrabă niște dobitoace. Asta-i o problemă, un TABÙ nu numai în Hincesti dar cuprinde toată Moldova de la sud la nord. Dar sînt și barbati adevărați puțini dar sînt...
Zinaida CIBOTARI
Zinaida CIBOTARI Acum 7 luni
Un super reportaj si interesant.Bravooooo mai vreau asa reportage
Дима Лютый
Дима Лютый Acum 7 luni
Mne ponravilosi! Prodoljai v tomje duhe!Deloi bolishe tokogo kontenta!Bravo Dorin!!))
Simion Herea
Simion Herea Acum 7 luni
ЦРУ играет свою игру
gheorghe istrate
gheorghe istrate Acum 7 luni
KGB nu putea sa treaca pe alaturi de asa persoana.A fost trimisa in fata lui Nemtov sal cuceriasca,sa-u gresit ii placeau blondele.Cecenii nu puteau sa-l omoare pe Nemtov care era urmarit de FSB fara ca ei sa fie descoperiti la rindul lor.Navalnii este omul lui Putin cu misiunia de vegea sa nu apara un adevarat opozant.Infiltrata in RM cu misiunia de a raporta ,,profilu pshologic,,a viitorilor politicieni de perspectiva din RM,si pentru aciasta jurnalizmul este cel recomandat.Vad ca unii o vreau deja in politca,si probabil ca va reusi, deja are multi fani prin comentarii.
Bianca Buzu
Bianca Buzu Acum 8 luni
Cît e de frumos și plăcut să urmărești un interviu cu oameni inteligenți. Să fiți sănătoși și da Natalia, cel mai de preț e dragostea și libertatea!
Bogdancik Vlogs
Bogdancik Vlogs Acum 8 luni
Tare imi place timbrul vocii tale, Nata.
Alexandra Tincu
Alexandra Tincu Acum 8 luni
O femeie tare bravo și deșteaptă!
Victoria Martiniuc
Victoria Martiniuc Acum 8 luni
Natalia esti o femee de amnirat❤❤❤
Galina Yarbil
Galina Yarbil Acum 8 luni
Bravo 👏 SUCCES 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 RESPECT 🙏🙏🙏
Larisa Rata
Larisa Rata Acum 8 luni
Dragostea totusi a puso pe prim plan si apoi libertatea..
Dima B
Dima B Acum 8 luni
de ce nu il inviti pe renato usatii
Silvia Vrednic
Silvia Vrednic Acum 8 luni
in formula sufletului Nataliei este planeta Mercur-stationara, de aici si vine clarul: @ум без границ!@@@@
Iulia Ursu
Iulia Ursu Acum 8 luni
Superba Natalia Morari❤ inteligenta, cu capul pe umeri si o femeie de succes❣❣❣
natalia balaban
natalia balaban Acum 8 luni
Frumoa interviu Dorin.Nici nu m-am asteptat la asa raspunsuri Bravo Natalia.
anatolie turcanu
anatolie turcanu Acum 9 luni
Bravo Hînceștianca noastră
Drugalea Vitalie
Drugalea Vitalie Acum 9 luni
Dorine cum poți tu sa pui așa întrebări dureroase . Omul a trecut prin momente grele și acum tu încerci sa i le aduci aminte. Nu-i chiar frumos.
Cezara Pralea
Cezara Pralea Acum 9 luni
Deșteaptă !!! Dar de la Dumnezeu o memorie fantastică.
dina luca
dina luca Acum 9 luni
bravo,foarte direct cu invitatii!
Andrei Tataru
Andrei Tataru Acum 9 luni
Intuesc ca ia e legata cu FSB,ca si ustii (RED SPARROW)
deschid cadouri si scrisori de la voi (needitat)
24:22
Cu Daciile pe Zapada - 4K
11:39
Ovidiu Pop
Vizionare 90 K
Nikolas - Vreau s-o ...😈 (Manele Hit) 2021
3:02
Kompact Play Music
Vizionare 349 K
deschid cadouri si scrisori de la voi (needitat)
24:22
Cu Daciile pe Zapada - 4K
11:39
Ovidiu Pop
Vizionare 90 K
Nikolas - Vreau s-o ...😈 (Manele Hit) 2021
3:02
Kompact Play Music
Vizionare 349 K
Dani Mocanu 🏆🏆🏆 Legenda vie | Official Video
2:57
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 8 mil
Olivia Rodrigo - drivers license (Official Video)
4:07
OliviaRodrigoVEVO
Vizionare 30 mil
Rafa - Nu vreau sa te ranesc 💔 ( COVER ) 2021
3:38
Dorel Chinezu Official
Vizionare 253 K
Ian x Azteca - UMBLU LÂNGĂ AI MEI (feat.  Amuly)
3:20