SELLY, interviu integral la Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea - 8 octombrie 2020

   Vizionare 240,846

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Acum 17 Zile

Vloggerul Selly a fost invitatul lui Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei, după ce ministrul Educației, Monica Anisie, a refuzat pentru a doua oară o dezbatere cu el pe tema legii Educației și a sistemului de învățământ din România.

Comentarii
Fără aripi
Fără aripi Acum 11 ore
Doamna ministru nu are temele făcute și are impresia ca nu se merita sa bagi in seama ,,un mucos,,. Eu cand eram la școală (la tara), uneori la orele de mate unde profesor era chiar directorul școlii, mergeam la taiat porumbul, aveam 2 ore consecutiv × 20 elevi= , părinții noștri știau iar pe ei îi interesa doar notele noastre, săracii credeau că suntem si învățați daca avem note mari.Acum se vede...șantier,depozite...
Cezar Culinca
Cezar Culinca Acum 18 ore
Antena3. ..Voiculescu. .alt sclav jr. 😤😷
Cezar Culinca
Cezar Culinca Acum 18 ore
"Manele manele "😷.....
Blue Angel
Blue Angel Acum 20 ore
Selly este pentru noi/un fel de Gadea 2....
Victor V
Victor V Acum 21 oră
Culmea ca Shelly nu e atat de idiot cum ma asteptam, din contra?! Chestia aia cu lectiile online facute de pedagogi alesi pe spranceana (un concurs adevarat nu ceva tipic romanesc) si eventual platiti cu un salariu de magistrat banuiesc ca ar ridica destul de mult nivelul de educatie. Adica... in loc sa ai o armata de imbecili platiti prost, mai bine o mana de oameni care chiar stiu ce fac. Ideal ar fi sa se foloseasca "tehnologia" pentru a micsora costurile si a mari calitatea (ca in orice). Pana la urma cine vrea sa invete, invata... cine nu .. nu... Oricum, nu sunt mari sperante ca se va face vreodata ceva de genul ... pt ca nah ... "tara te vrea prost"
Delia Mihaela
Delia Mihaela Acum 22 ore
Cazul unui profesor de matematica pe care l-am avut in clasa a cincea. Aproape toata clasa lua meditatii de la el si cam aveau note mari. La clasa sefa clasei care lua meditatii de la el scria si rezolva exercitii la tabla pe mut. El statea la catedra si se uita la fundul ei sau nici nu era in clasa. Din cauza ca ii cam placeau fetitele de 12 ani sau mai mici a fost mutat de la o scoala la alta in oras si pana la urma a ajuns sa predea la sat. Deci nu a fost sat afara din sistemul de invatamant.
Delia Mihaela
Delia Mihaela Acum 22 ore
Un singur lucru imi place la scoala online. Faptul ca pot sa asiste si parintii si stiu ca profesorilor nu le convine. In primul rand pot sa vada si parintii cum se preda si in al doilea rand profesorii si invatatorii nu mai pot sa jigneasca elevii. Si am auzit ca unii profesori cer parintilor sa nu mai stea cu copilu la ore.
Viorel ifinit
Viorel ifinit Acum 23 ore
Selly ,te-ai înjosit mergând la ,Latrina 3 ,deținut de un securist infractor Felix,alături de Gâdea, pupincuristul infractorului !
Paul69Valuta
Paul69Valuta Acum o Zi
Un pastor sambatar si un cocalar.
ana zaharia
ana zaharia Acum 2 Zile
Ba dar ia uite cum un mucos de copil se baga în învățământ
Andy St
Andy St Acum 2 Zile
V-ati ridicat la nivelul la care trebuia ridicata discutia cu nu ca la Pro TV unde Selly a fost pus sa discute cu o reporterita sau ce e acea femeie, la Pro TV Selly trebuia sa aiba o conversatie cu Esca ca sa se faca auzit apelul pe care Selly il face
Ionut Olariu
Ionut Olariu Acum 3 Zile
Selly presedintele romaniei
Valentin Ciprian Aldea
Valentin Ciprian Aldea Acum 3 Zile
Se putea să nu aducă covrigul în ecuație?! E covrigată situația
Mircea Robert
Mircea Robert Acum 3 Zile
Sa ne lasati balta? Reprezinti tara mai nou pustiule? Hahahahhah REPET Iti dai prea multa importanta
Mircea Robert
Mircea Robert Acum 3 Zile
Dezbatere dintre Ministerul Educatiei si un putoi? Maine urmeaza Dl Ministru dezbatere cu un copil de la pregatitoare? TE GRABESTI SA CRESTI copile...
Viorica Fleige
Viorica Fleige Acum 4 Zile
Cred si eu ca aceasta doamna Anisie are frica de o confruntate cu noua generatie...eA fiind de moda veche
Viorica Fleige
Viorica Fleige Acum 4 Zile
Bravo Selly, mare dreptate ai. De la educatie pleaca totul iar RO are mari, foarte mari dificultati
Cyprien G.
Cyprien G. Acum 5 Zile
Bravo Selly !
Carla Fratila
Carla Fratila Acum 5 Zile
Doamna ministru nu a putut sa participe la o întâlnire de o oră din cauza riscului de Covid 19,dar milioanele de copii care stau la școală 6/7 ore sau poate și mai mult după gândirea dânsei nu riscă îmbolnăvirea de Covid 19
Johnny Boy
Johnny Boy Acum 6 Zile
Selly,vezi cum e cu revolutia furata din 89,mineriadele care au nenorocit oameni,caritasurile,flota etc... Ordonantele lui Dragnea sustinute de Gadea si A3. Vorbeste intai cu tata Iliescu si cu Liviu de la Rahova,si apoi daca mai ai timp...mai vedem dupa inca 30 de ani.
Laurentiu Eugen Amariei
Laurentiu Eugen Amariei Acum 6 Zile
O sa fie mereu pareri pro si contra
Daniel 998
Daniel 998 Acum 6 Zile
Fara teme :))
V V
V V Acum 6 Zile
ropost.info/flow/p5CPbm5hoGjd2po/video.html
Nadine Rudorfer
Nadine Rudorfer Acum 7 Zile
Imcearca o dezbatere direct cu prim ministrul sau presedintele draga Selly poate vei reusi noi te sustinem .
FenixGamingG
FenixGamingG Acum 7 Zile
Vb de italia masca e obligatoriu sa se poarte mastile
Esther Esther
Esther Esther Acum 7 Zile
Bravo Selly ❤️⭐⭐🙏💪💪
cristian rau
cristian rau Acum 7 Zile
Terminați
Victor V.
Victor V. Acum 8 Zile
Pai ..tinere, dacă ești la antena 3 înseamnă ca nu ai înțeles nimic din societatea în care trăiești, din păcate..
Ella
Ella Acum 8 Zile
Interdisciplinaritatea e zero in sistemul de invatamant romanesc. Se vede in manualele prost facute. Manualele trebuie sa fie interdisciplinare, iar profesori competenti pt interdisciplinaritate Nu EXISTA in Romania. Scoala, in conditiile actuale, trebuie trebuie sa puna bazele unei culturi generale ale elevului, care sa ii dea discernamant in alegerea informatiilor online. Macar atat!! Sa stie copilul ce SA aleaga pe online. Cultura generala Nu presupune memorarea unor informatii din diverse materii in mod separat. Gen invat la istorie, economie, arta, politica.... nu!!!! Sunt legate intre ele!!!!! Cand se va preda interdisciplinar si cu suport digital, atunci putem spune ca se face educatie. Pe vocational, stim toti, ca daca ai o chemare...o urmezi. Din fericire, nici un geniu Nu a putut fi oprit in cariera. Din pacate, o natie bajbaie pe internet, Nu stie ce inseamna cultura adevarata, educatie, civilizatie. Parintii se duc la munca sa plateasca facturi si meditatii... iar copii lor Sunt niste defavorizati.
Robert Cirstoiu
Robert Cirstoiu Acum 8 Zile
Bac 2021.Comentați versurile lui Șeii:"Tu fac eu.fac cucu."
Mariuca Hristea
Mariuca Hristea Acum 9 Zile
Imi plac foarte mult comentariile adultilor sau profesorilor care inca iau apararea sistemului de educatie. Cred ca uitati, oameni buni, ca scoala pe care ati facut-o dvs poate era buna atunci. Intre timp au trecut 30 de ani de la revolutie si noi invatam in aceeasi maniera, uneori pana in facultate. Romania este plina de analfabeti functional si de oameni care nu se pot dezvolta armonios. Elita pleaca pentru ca aici nu este apreciata si nu isi poate etala valorile academice, morale, politice etc. Daca apare unul mai destept romanii il reduc la tacere. De ce sa scapi de spaga si coruptie daca unii traiesc bine din asta, nu? Da, reforma educatiei poate inlatura aceste aspecte dezolante ale neamului nostru. Nu mai ii criticati fara sa va informati pe tinerii pe care ii considerati acum “golani obraznici “...un om care se exprima liber si gandeste sanatos, fara a ingradi libertatea altuia de exprimare este un om normal si educat. Daca si dvs va considerati “elevati” ganditi mai mult inainte sa scrieti ceva negativ si formati-va un limbaj demn de a fi auzit (adica fara jigniri imature).
Radul Binescul
Radul Binescul Acum 9 Zile
Nu au skiurile necesare 😂😂😂😂😂😂, anyway congrats kid
Alexandru Matei
Alexandru Matei Acum 9 Zile
Un copil... inteligenta "sclipitoare" nu se confunda cu intelepciunea. Nici nu stiu cine e doamna cu pricina ,dar a procedat bine. Tinere , dupa ce ai criticat televiziunile , iata te ! De impertinenta ta se foloseste televiziunea exact pt ratingul si in felul pe care il judecai aspru. :)
Arthur Iosif
Arthur Iosif Acum 9 Zile
Un pusti obraznic caruia i-au dat nas televiziunile pentru audienta Sictir cu dezbaterile voastre
Julian Nah
Julian Nah Acum 9 Zile
IATA produsul societatii romanesti! Un rebut!
Julian Nah
Julian Nah Acum 9 Zile
A Mai aparut un mincinos si ipocrit ca tine
Lavinia Ina
Lavinia Ina Acum 9 Zile
-Și din considerentele mele, Selly: ca să fii profesor, nu numai studii superioare și modul psihopedagogic I /II, vocație și implicare, îți trebuie, dar mai susții și un examen de ocupare a postului.Sunt și profesori care obțin note mari la Titularizare, dar nu se pot titulariza, din marea lipsă de posturi titularizabile. Și te anunț că sunt și profesori care sunt foarte bine pregătiți și cu vocație, cu implicare foarte multă în această profesie. Asta ai uitat să spui. Dar, dacă ești frustrat din cauza unor ,,profesori" cu care tu nu ai picat pe aceeași lungime de undă cu ei, asta nu înseamnă că TOȚI profesorii sunt la fel, cum ai zis tu: nepregătiți. Nu pune toți profesorii în aceeași oală, te rog! Nu știu dacă știi, dar de prea mulți ani, sistemul de învățământ se cam duce la vale, pentru că este controlat politic aiurea și interesele politicii sunt cu totul altele decât preocupările tale referitoare la acest sistem. E o caracatiță politică și eu m-am convins că dominanta învățământului este INVOLUȚIA, din nefericire și e foarte foarte greu ca tu, unul singur, să schimbi ceva în bine, mai ales în ROMÂNIA. Și până acum au fost muuulti alții înaintea ta, care au încercat să schimbe în bine câte ceva și nu au fost lăsați să schimbe. Și nu numai la educația de la școală e problema, ci și cel mai grav, e lipsa celor 7 ani de acasă, la 85% dintre elevii din ziua de azi. E un subiect complex și foarte controversat. Sugerez să îți vezi de treabă, ocupa-te mai bine de viitorul tău profesional, devino cineva, din punct de vedere profesional și trăiește viața ta frumos și bucură-te de lucruri cu adevărat frumoase și cărora le sunt permise evoluția, nu te mai ,, lupta" cu morile de vânt că nu se merită și cu o ,, caracatiță" urâtă, care din nefericire, presimt că nu va mai putea fi prea curând, ,, stârpită ". Din nefericire, de la conducerea țării, interesele sunt altele și predomină lipsa de VOINȚĂ și lipsa de EVOLUȚIE și se dorește să rămână în continuare, un învătământ problematic. Selly, și în politică dacă cumva, vei fi,în viitor, ai să înțelegi toate aspectele pe care ți le-am menționat. Cu bine!
max bajan
max bajan Acum 9 Zile
Doi penali
DăPăNet Vlog
DăPăNet Vlog Acum 9 Zile
#SellyPreședinte🇷🇴 Hai sa vedem cati l-ați vota dacă ar candida 💪
Elena Strugaru
Elena Strugaru Acum 9 Zile
Era bine dacă peste cativa ani Selly o sa ajungă ministrul educației
Dorin Pop
Dorin Pop Acum 9 Zile
Bravo țara asta nu ii chiar așa de mediocră, mai avem și tineri care vor sa se facă ceva bun, rog elefanți să se retragă...
Carmen Muresan
Carmen Muresan Acum 9 Zile
Felicitări, îmi pare bine că în sfârșit poate cineva să spună online ceea ce spun și eu de atâta timp și nu reușesc decât să mi se spună că fac probleme școlii !...
DJ22NTG Uniq Speed
DJ22NTG Uniq Speed Acum 9 Zile
Cap de bou,Gădea, de ce încerci tu su cu ce scop, încerci să pui în discuția asta ,problema responsabilității schimbării sistemului de învățământ prin lege sau orice altceva, in cârca unui copil chiar cu un iq mare sau cu o susținere destul de rezonabilă din partea unora din societatea civilă?Nu crezi ca responsabilitatea e in alta parte, cei ce conduc chiar ,nu mai au nici o valoare, nici o responsabilitate de oameni maturi in fața țării ,cei ce țin astăzi frâiele țării chiar nu le mai pasa de soarta țării?păi dacă sant incapabili atunci sa plece ca sant obligați să strice destine ...sau poate ăștia de aia sant acolo...
Calin Posa
Calin Posa Acum 9 Zile
Cersetori de vizualizari😂 Repede l-ati invitat pe Selly😂 Toata lumea stie ca antena3 este controlata de partidul psd🤦‍♂️ Mai lipseste Mircea Badea, 🤦‍♂️5 minute in ring😂
Clown With no family
Clown With no family Acum 9 Zile
Nu te mai caca pe tine ca is psd gândește ca in conparatie cu cei de la pro tv interviul e de 10 ori mai bun
Mihai Burdulea
Mihai Burdulea Acum 9 Zile
Selly trebuie sa-ti pui badiguarzi sa te pazeasca de acum ,astia sunt in stare sa puna pe cineva sa-ti faca rau ,ei au puterea asta care noi le-am dato fara conștiință
Mihai Burdulea
Mihai Burdulea Acum 9 Zile
Asculta tu esti tanar , toti ministrii astia bagati acolo sus ,au intrat pe pile ,PCR ,pile cunostinte si relatii ,ei sunt acolo ca sunt analfabeti si ca sa poata fi manuiti de ceilalti mai destepti care ai conduc din umbra , ei tac eau un salaru foarte bun si gata ,in tara asta cu asa parlamentari tara sa dus de rapa ,trebuie facut in Romania ca si in Islanda in 2008 ,dati afara toti si bagati tineri competenti ,sunt multe de spus despre acesti hoti care fura bani din toate părțile fara sa faca nimic
Daniel Gherman
Daniel Gherman Acum 9 Zile
Da ajunge 8 min m-am uitat Poi vedeți dumneavoastră Voi ce-i care va uitați Citiți Spicuiți Ca mine.rezumatul e clar. In conducerea țării , Săraca țară ,sunt numai hoți Proști , lași si fuduli Rezultatul e clar Uitați-vă ce motive de rahat au. Ar merita ...executați
Alexandra Gavrilescu
Alexandra Gavrilescu Acum 9 Zile
Sunt curioasa dc ministrul educatiei ar fi fost de la PSD, dc Antena 3 si Gadea ar mai fi pus problema in acelasi mod, l-ar mai fi tras la raspundere pe acel ministru sau ar fi ignorat total cererea lui Selly?! E o intrebare retorica desigur fiindca stiu raspunsul.
DJ22NTG Uniq Speed
DJ22NTG Uniq Speed Acum 10 Zile
Selly esti un copil deștept și cred că vei avea un viitor frumos ,din păcate nu foarte mulți ca tine, motivul pentru treaba asta copile este unul simplu;oamenii cu cat sant mai proști, mai prost pregătiți pentru viață cu atât sant mai ușor de prostit, de manipulat ,de controlat si in definitiv asta toate duc la sclavie in orice forma poate fi.Asta e dorința unora care conduc in general destinele oamenilor, care doresc ca multi oameni sa ramana la un stadiu precar de pregatire pentru ca in viata dacă ești slab ,prost si fricos nu ai nici o sansa sa fii pe picioarele tale ,independent, liber fizic sau mental ci vei depinde de alții care întotdeauna vor profita de tine ,si asta se numește sclavie..
Paul Hurgoi
Paul Hurgoi Acum 10 Zile
TOTUL pornește de la Furt, FURĂ ca in codru!!!
Paul Hurgoi
Paul Hurgoi Acum 10 Zile
SE FURĂ PREA MULT!!!SI NU SE POATE REALIZA CE SPUNE SHELY...TRANSPARENTA???IN ROMANIA???NICIODATĂ!!!
Safer Robert
Safer Robert Acum 10 Zile
Wow ! Super tinere , ramai integru ,Romania merita sa isi culeaga roade bune,sper sa ai suportul necesar sa continui !!!!
EDA Nby
EDA Nby Acum 10 Zile
Între Selly și Dna Anisie se vede clar cine este mai inteligent și cu bun simt. Deci.... singuri putem înțelege de ce Dna Ministru a refuzat întâlnirea....
EDA Nby
EDA Nby Acum 10 Zile
Felicitări Selly. Chiar este un băiat extrem de deștept.
mada dada
mada dada Acum 10 Zile
Sunt la facultate in Italia si aici ni se cere sa evaluam fiecare profesor in parte in fiecare semestru in mod anonim Si la liceu ne-au pus de vreo cateva ori E posibil.
Delia Botezatu
Delia Botezatu Acum 10 Zile
Respect, Selly!
Bogdan
Bogdan Acum 10 Zile
Gadea... ce-i cu parul tau prietene? :))
Raluci PP
Raluci PP Acum 10 Zile
Wtf ,manuale de 4 ani si sa te plângi????? Am manuale de 10 ani.....
Ergean Idris
Ergean Idris Acum 10 Zile
Oameni buni a ajuns educația unui stat întreg sa depindă de o panarama care fuge de responsabilitati rușine Anisie
Ergean Idris
Ergean Idris Acum 10 Zile
Esti un om care vrea să schimbe ceva,dă-o jos pe Anisie si mergi in locul ei asa vei moderniza învățământul din România. Succes
Laura B
Laura B Acum 10 Zile
Sper ca n-ai fi și mata vre un conu' COSTACHEL din Telegramele d-lui Caragiale
Ana Andreea Cheregi
Ana Andreea Cheregi Acum 10 Zile
Votati Selly MINISTRUL EDUCATIEI😂
Ana Doina
Ana Doina Acum 10 Zile
Felicitări
Alexander G. Hoffmann
Alexander G. Hoffmann Acum 10 Zile
Nu e doar vina profesorilor aici, cu toate ca au si ei partea lor. Dar cum ti se pare faptul ca la ore de istorie, religie, educatie civica s.a.m.d profesorul/a sta la catedra, citeste, scrie la tabla, pe scurt isi face treaba, iar in clasa elevii vorbesc intre ei, arunca cu creta prin clasa, stau pe telefon, chiulesc, etc. Elevii nu au educatia necesara si inainte sa ne legam de educatia institutionala trebuie sa rezolvam problema educatiei acasa, parintii sunt plecati, copii stau cu bunicii, iar majoritatea batraneilor sunt mult mult MULT prea buni cu nepotii si foarte ingaduitori, de aici pleaca alte probleme. Copiilor nu li se mai zice cand fac ceva peste limita, nu stiu care este limita, nimeni nu le zice. La mine in generala si liceu, nu au fost atat de multe probleme cu profesorii, ci cu elevii, de asta am ales sa ma leg de ei in comentariul asta.
Hello Knysna
Hello Knysna Acum 10 Zile
Doamne Selly am lacrimi in ochi ascultandu te cata cunostinta invatatura intelepciune inteligenta simt de raspundere la un adolescent cu chip angelic !!! Hello, luati exemplul acestui copil model!! Copile frumos,Suflet curat te as asculta iar si iar!!! Mult Succes spre Bine!!! Fii Binecuvantat de DUMNEZEU!!!🙏🙏🙏🌞🌿🥀🌿🥀🌿🥀🌿🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🙂
Nicolae Pupazan
Nicolae Pupazan Acum 10 Zile
BA LABARE TU NU VEZI CA AI AJUNS UNDE NU TREBUIE. CE ZICE GENERATIA TA DE TINE CA AI AJUNS LA POCAITUL ASTA PUPINCURISTU LUI VOICULESCU. DUTE ACASA MAI LABARE de in
Vasilica Ghioca
Vasilica Ghioca Acum 10 Zile
si Ioan Ursu)
Iulia Dumitrescu
Iulia Dumitrescu Acum 10 Zile
E tare rau omul asta . Selly le da clasa si ii pune in fund pe 70% dintre politicienii romaniei care se presupune ca ar trebuii sa fie cu cel putin de doua ori mai inteligenti si cu mintile lucide decat acest tanar . Bravo Shelly . Nu stiu de unde vi si unde te duci dar pe mine m-ai impresionat ! Imi pare nespus de rau ca tot ce spune acest baiat este adevarat . Sincer Rusine Anisie !! Inca nu am copii dar daca as avea , tare mi-ar parea rau de ei si de toti copiii . Stau si ma uit la parlamentarii romaniei si realizez tot mai tare ca ce se intampla acolo e mai mult un internat ptr oameni cu boli mentale
Morticia M Black
Morticia M Black Acum 11 Zile
Ești foarte tare Selly, felicitări! Ține-o tot așa! 👏👏
Mihai Elena
Mihai Elena Acum 11 Zile
Ai un like de la mine,tinere! Daca iti păstrezi principiile si verticalitatea in fata sistemului de invatamant defect,eu te votez ministru invatamantului...la vremea potrivita.
Cristian Blaj
Cristian Blaj Acum 11 Zile
antena 3 ma zgarie pe stomac ...!!!!yeaaaakkk#
Andrei Ion
Andrei Ion Acum 11 Zile
De la guvern în jos,toți needucații ,și toți care gândesc doar pe termen scurt și nu lung,sunt in sinea mea niste: TESTA DI CAZZOOOOOOOO !!!!!
Andrei Ion
Andrei Ion Acum 11 Zile
Jos anisie. Se făcea școala mai serioasa pe vremea lui Ceaușescu înainte de 89....Existau ateliere de practica pt meserii că mecanica,tâmplărie,etc.... Acum unde au fost acele clădiri s-au furat inclusiv zidurile,până la ultima caramida.. In Ro educația e la pământ. !!!!!!! Morții lor de hoți!!!!
Suciu
Suciu Acum 11 Zile
"cine vrea sa deschida un manual vechi de 4 ani?" dar noi in clasa a 9 a ca am primit manuale din 2004????????
Andreea Dinu
Andreea Dinu Acum 11 Zile
Felicitari!
stefan simionescu
stefan simionescu Acum 11 Zile
Putoiul asta se crede mare vedeta. Pai hai sa te punem ministru la educatie, sa vedem ce faci !
Ana Damian
Ana Damian Acum 11 Zile
Mult mai bine structurat decât dezbaterea
g m
g m Acum 11 Zile
Ai ba.. galbejitule, nu ai vrea tu vre un post de ministru peste vreo 10 ani? Cum te ai simti atunci daca te ar lua peste picior un cacacios de 18 ani?
Robero
Robero Acum 10 Zile
Uite un exemplu de om cu 4 clase
Constantin Vochita
Constantin Vochita Acum 11 Zile
Gadea vrea sa para mai destept ca Selly, dar nu e
Oana
Oana Acum 11 Zile
mi se pare incredibil cum toti domnii si doamnele de peste 40 de ani s-au ofensat la acest interviu si arunca cu noroi in selly si in toti tinerii care chiar doresc sa faca o schimbare in aceasta tara. acesti 'boomeri' care vezi draga tot ei sunt aceiasi care ii lauda pe japonezi si pe finlandezi pentru cat de super este sistemul lor de invatamant si ca nu ar strica sa fie la fel si in romania. dar cand in sfarsit se ia initiativa, sar la gatul omului pentru ca le este frica chiar si de cea mai mica schimbare (sincer, de asteptat de la o adunatura careia ii este dor de comunism). va rog eu frumos, o tanara din 'generatia z' sa stati in bancile voastre pentru ca voua v-a trecut oricum randul. pe restul inca ii asteapta multe greutati in cadrul sistemului educatiei. nu e ca si cum maine ar fi din nou prima voastra zi de scoala. si da, ma oftic la asemenea persoane, pentru ca, unu la mana, ei sunt pana la urma generatiile care ne-au crescut pe noi, si doi la mana, pentru ca sunt aceeasi oameni carora le place sa se aprinda pe tema politicii la cate-o masa in familie dar sunt usor de influentat in campaniile electorale si pana la urma voteaza tot cu cine nu trebuie (nu ca ar exista vreun partid foarte ok in romania dar asta e alta poveste). este penibil din partea unor persoane mature, care se presupune ca ar trebui sa aiba capul pe umeri sa se supere si sa se certe in comentarii cu niste adolescenti carora le pasa de viitorul lor si sa le spuna ca sunt niste inculti doar din cauza faptului ca fac parte din aceasta generatie. pretextul dumneavoastra este ca suntem doar niste copii cu visuri marete dar motivul supararii voastre este ca in sfarsit o generatie are curajul de a-si exprima opiniile sau dorintele si stiti ca are dreptate si ca este foarte posibil chiar sa reuseasca sa faca ceva, din moment ce generatia voastra a cam esuat la acest aspect. am doar 15 ani si sincer eu nu il urmaresc pe selly, nu imi place continutul lui de pe youtube dar ceea ce incearca el sa faca pentru copiii din romania, in conditiile in care el nu mai are mult si isi termina studiile, m-a uimit si mi-a castigat respectul. am vazut comentarii in care se zice despre copiii din ziua de azi ca sunt o cauza pierduta doar din cauza simplului fapt ca asculta 5gang. ok, nu e cea mai calitativa muzica, dar sa nu ne prefacem ca generatiile anterioare sunt sfinte, ba chiar se tineau mai mult de prostii decat o facem noi. si iata ca, oarecum, le-a venit mintea la cap. dintotdeauna a fost asa. fie ca te nasti in 1963, fie ca te nasti in 2010, cat esti copil vrei doar sa te distrezi, indiferent care este modalitatea prin care o faci. si din pacate multi oameni nu vor sa inteleaga asta, se asteapta de la niste pusti de zece ani sa se maturizeze peste noapte... in fine, ca sa imi sintetizez punctul meu de vedere: sunt de parere ca ceea ce tine de viitorul tarii trebuie lasat de INSUSI viitorul tarii, adica generatiile mai tinere. cu cele mai mari s-a incercat deja, s-a esuat, la fel vom ramane ca e clar ca nu se stie ce e aia evolutie, asa ca batem pasul pe loc. si atacand copii de varsta mea ca nu sunt 'suficient de maturi' pt a vorbi despre viitorul lor, este cel mai egoist lucru pe care o persoana, repet, de peste 40 de ani l-ar putea spune. exact cum a spus si selly, e imposibil sa se intample o schimbare majora intr-un timp atat de scurt. avem nevoie de timp. dar faptul ca noi deja din timpul adolescentei suntem constienti de problemele de aceasta gravitate, este un start.
Fata Accesorizata
Fata Accesorizata Acum 11 Zile
Nu sunt 1,5 de mii de oameni cum zice netu is 1,6 ascultati la mn Da ce covid!NU EXISTA COVID Dar ar fii mai bine ca profesorii sa fie mai buni cu elevii ca diriga mea care nu tipa la copii ea repeta ca sa intelegi.Ea explica mai mult decat scrie.Manualele sunt groaznice!Manualele au niste informatii care nu sunt explicate bine.SI ELEVU NU INTELEGE CA MEREU E UNU MAI PROST IN FIECARE CLASA SI PROFESORU TIPA LA TINE DACA NU INVATAT LECTIA DE ZI
Claudio Serban
Claudio Serban Acum 11 Zile
Selly prim-ministru 😀
Adolf Hitler
Adolf Hitler Acum 11 Zile
Felicitari doamna Ministru Monica Anisie! Acest mucos fara pic de baza stiintifica prezinta niste idei, dar nici nu stapaneste bine subiectul. Sa vina cu solutii alaturi de un specialist? Nah, mai bine facem scandal, cum se face in Romania de 30 de ani. Faptul ca elevilor nu le mai place cartea si oricum nu au nevoie de informatie pentru ca "le au pe net" e o problema grava pe care si el o promoveaza. Sa nu mai zic ca muzica lui nu are absolut nici o legatura cu educatia. Ar fi multe de spus dar e plictisitor, plus ca e doar un comentariu pe youtube, nu lucrare de doctorat. Sunt si multe solutii, dar el e prea arogant ca sa se sfatuiasca cu specialistii. El e un "om ocupat". :)))
Ciprian Roman
Ciprian Roman Acum 11 Zile
Hai sa.ti las tema de casa, asculta asta mai bine :))) ropost.info/flow/p91obJtjoZ-cvZA/video.html
Ciprian Roman
Ciprian Roman Acum 11 Zile
In evul mediu esti tu "bai baiete ",defapt cred ca ai ramas la maimute ,ai auzit macar de wXP?:)))
Adolf Hitler
Adolf Hitler Acum 11 Zile
@Ciprian Roman Cica evolutie :)))) Bai, baiete, romanii sunt inca in Evul Mediu si tu vorbesti de evolutie. ;)
Ciprian Roman
Ciprian Roman Acum 11 Zile
Cred ca esti de fapt pe ideea ca un popor prost pregatit este usor de controlat ,pai uite care.i faza ,nu scapa nimeni de modernizare si evolutie asta.i legea firii ,si oamenii ca tine o sa dispara
Ciprian Roman
Ciprian Roman Acum 11 Zile
Daca nu te intereseaza nu cometa ,ramai in trecut ,nu descuraja lumea si evolutia
Katana Khyrku
Katana Khyrku Acum 11 Zile
Pacat Selly....
Alex Idk
Alex Idk Acum 11 Zile
24:00 Nu este adevarat uni profesori sunt mai bine pregatiti decatcei cu facultati deoarece profesori inaintati in vechime ajung sa cunosc modul de gandire al elevilor pe cand acestia noi nu prea au cum sa le stie pe toate
Ileana Campean
Ileana Campean Acum 11 Zile
Învătământul RESETAT de la rădăcină. De acolo așteptăm ca poporul să fie civilizat, cu respect, bun simț, să știe cum să se vindece, să aibe grijă de mediu, să fie patriot...etc.in afară de a corespunde unei profesii.Pe sistem îl interesează doar profesia....Așadar dăm banii noștri pt.finantarea doar a intereselor SISTEMULU?? .Dar cum rămâne cu viața, cu celelalte de mai sus? E un început...nu- i slabiti! Totul pleacă de la școală. Școala să corecteze comportamente dezechilibrate chiar de familie, needucată la rândul ei!!
DRIO07
DRIO07 Acum 11 Zile
Perfecta descrierea. Copilul asta are tot ce iti trebuie tie gunoiule.
Bogdan Scripcariu
Bogdan Scripcariu Acum 11 Zile
Mooye!
Roger Valentin
Roger Valentin Acum 11 Zile
Selly iar mergi la televiziunile mafiei? Dupa aparaitia asta, o sa inceapa din nou sa te denigreze! Ei te invita pt audienta, nu pt ca ii interseaza viitorul poporului. Antena 3 si Romania Tv sunt cele mai abjecte televiziuni, aproape nimeni nu mai urmareste aceste 2 posturi Tv, iar tu le dai munitie! Am crezut, ca esti mai inteligent!
Adrian Luca
Adrian Luca Acum 11 Zile
Generația ta Selly Cu siguranța va schimba in bine viitorul ✌️
Adrian Luca
Adrian Luca Acum 11 Zile
Tot respectul Selly 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
claudia claudia
claudia claudia Acum 11 Zile
Selly, ai semnatura mea anticipata si incredere deplina...bravo
Stela Andronachi
Stela Andronachi Acum 11 Zile
Eu sunt de acord că Shelley are dreptate da e clar are dreptate dar nu înțeleg de ce Ministerul Educației trebuie să fie așa!😡
Gherasim Alin
Gherasim Alin Acum 11 Zile
Respect Selly
Victor Smarandache
Victor Smarandache Acum 11 Zile
Selaru, este autentica fotografia in care afisezi posterul de campanie electorala al lui victor ponta?
Nicoleta Gagiu
Nicoleta Gagiu Acum 11 Zile
Doamne ce copil....Selly sa nu renunti la ceea ce ti-ai propus sa faci. Gandesti foarte bine si sincer daca eu ca elev beneficjam de un sistem de invatamant asa cum il vezi si il gandesti tu, eu as fi fost foarte departe.
OFFICIAL MD DJ
OFFICIAL MD DJ Acum 11 Zile
Ce porcarie....te-au invitat la Antena doar sa o frece putin pe “Doamna Ministru”,nici decum ca i-ar fi interesat de tine....ai cazut si tu in aceiasi manipulare Selly....hmmm!
Askky
Askky Acum 7 Zile
@OFFICIAL MD DJ doar prin educație se poate schimba mentalitatea....
OFFICIAL MD DJ
OFFICIAL MD DJ Acum 9 Zile
@Askky trebuie sa schimbam noi mentalitatea in primul rand ca popor.....dupa 1989 a fost o dezvoltare gresita a tarii din toate punctele de vedere....v-am salutat!!!
Askky
Askky Acum 10 Zile
Și care e problema ?? Măcar a fost o discuție interesantă ... încet încet, dacă se pun presiuni poate se schimba ceva in țara asta!
Gandire Lucida
Gandire Lucida Acum 12 Zile
Cat de imatur sa fii ca om sa il iviti tu la dezbatere, dupa care sa te tot razgandesti?! Uite asta e problema cu educatia din tara noastra! Exista o sumedenie de astfel de profesori imaturi ca doamna Anisie!
Eugen Stratulat
Eugen Stratulat Acum 12 Zile
Cum de invitați un om mai deștept decât voi ?
Gandire Lucida
Gandire Lucida Acum 12 Zile
Rusinos, doamna Ministru! Foarte rusinos!!!
Dorin Cîrstioaba
Dorin Cîrstioaba Acum 12 Zile
Ce deștept e băiatul asta vai de capul meu
ROMÂNIA, TE IUBESC! - RISCURI LA PLICULEȚ
44:54
ROMANIA, TE IUBESC!
Vizionare 312 K
Dacia Sport - Test Drive si alte nebunii
19:00
Noi acum inseamna 3 (Andrei + Gina)
26:24
Smiley
Vizionare 2,2 mil
ROMÂNIA, TE IUBESC! - DROGUL DIN BUCĂTĂRIE
42:25
ROMANIA, TE IUBESC!
Vizionare 341 K
#VALUL2 cu prof. Dumitru Borțun  #IGDLCC E66 #PODCAST
1:29:21
Am reunit Clanul Matematicienilor. Cu NICUSOR DAN.
59:17
Selly, La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean
45:16
Dacia Sport - Test Drive si alte nebunii
19:00
ONE BITE CHALLENGE #3 - cu Bie
12:59
Alex Ciobanu
Vizionare 35 K
Răzvan Simion, sosia lui Florin Ristei: "E vineri!!!"
5:50
Neatza cu Razvan si Dani
Vizionare 37 K
DM - Serial EP5 / S01 - (RISCUL) (2020)
26:23
Radu Constantin
Vizionare 347 K
ALEXANDRA VREA SILICOANE - MUKBANG CHALLENGE
13:25
Alexandru Bălan
Vizionare 49 K
Among Us in HD (Part 13) #Shorts
0:35
Jake Fellman
Vizionare 10 mil
Ce ALCOOLEMIE iese de la o BERE si APA DE GURA ?
11:12