Avocatul Piperea: Arafat a fost din nou înfrânt. Pandemia nu mai există din punct de vedere legal

   Vizionare 23,588

Romania TV

Acum 2 luni

Comentarii
Lena 1762
Lena 1762 Acum lună
Totul e minciuna
Stanislav Mirzac
Stanislav Mirzac Acum lună
Chiriac Màmucà.
Mihai Mihv
Mihai Mihv Acum lună
vă multumim Doamnă Avocată !!! legea umană lăsată de TATĂL NOSTRU CERESC este. ...*SĂ NE IUBIM APROAPELE !!! *HAI SĂ NE UNIM SI SĂ ÎNDEPĂRTĂM ACESTI DEMONI CARE VOR SĂ NE OMOARE !!!, ce tot nu înțelegem oameni buni , chiar suntem inconștienți și ne facem că nu vedem cum clica asta mică vor să ne ucidă pe toți , chiar suntem atât de proști !!!
Raul Foia
Raul Foia Acum lună
Felicitari avocatei pentru curaj si pentru mesajul transmis tuturor romanilor care au urechi sa auda, pacat ca prezentatorul este un corupt la fel ca ceilalti invitati sa manipuleze subiectul in directia dorita de ei. Ei incearca sa astraga atentia catre o directie in timp ce doamna avocat era clara in tot ceea ce spunea ii s-au pus doar intrebari idioate iar cand a inceput doamna avocat sa raspunda din proprie initiativa au inceput sa ii multumeasca pentru invitatie, daca credeti ca pamfletii aia is invitati in emisiune ca sa faca lumina atunci va inselati.
Bradut Leon Baloi
Bradut Leon Baloi Acum 2 luni
Chiriac... ești prost...Nu au publicat pt că este ilegal ... Înțelegi?
Tomis 9103
Tomis 9103 Acum 2 luni
🤔😀😂😭cine, ce intelege din toata MascaRada asta, Legala Ilegala!?
Honda CBR
Honda CBR Acum 2 luni
Ba dar tu nu pricepi nimic ! La ce dracu ai venit la EMISIUNEA asta daca si un copil pricepe ce spune un avocat ? Du-te ma si te plimba in parc!
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos pandemia
Alin Golea
Alin Golea Acum 2 luni
Juridic nu a existat niciodata, nimic nu a fost legiferat, totul se face la plesneala, comunismul nu a murit deloc, traim in deriva ca asa vrea UE
Adriana Ady
Adriana Ady Acum 2 luni
,, Nu mai exista,, dar noi ne sufocam cu botnitele la guri, inca, pe arșița asta
Stefan Gayer
Stefan Gayer Acum 2 luni
Moderatorul parca vorbeste pe nas , ii e lene si sa vorbeasca , enervant mai esti măi ameteala , esti un om de tot rasul . Parca vorbesi in somn , da-ti palmi sa te trezesti .
Lili Gabriela
Lili Gabriela Acum 2 luni
DOAMNA SOSOACA a SEMNALAT ACESTE ASPECTE, inca de la emiterea lor (!!!) insa era catalogata... functie de caracterul fiecaruia...
Dan Ioan
Dan Ioan Acum 2 luni
Încă o dată clanul politicienilor câștigă și poporul pierde. Ali Baba și cei peste 300 de angajați cistiga. Iar rezistenți râd de se tăvălesc. Săracă țară bogată cit mai poți răbda?
Cornel Breje
Cornel Breje Acum 2 luni
Chiriac esti desgustator, chiar gretos
Ciornoleta Leuntina
Ciornoleta Leuntina Acum 2 luni
Chirieac a îmbătrânit, este nu doar ineficient, este depășit.
Stefan Albu
Stefan Albu Acum 2 luni
Traiti-va visul pentru a fi sanatosi. Carnea e cancerigena iar painea, daca mancati multa, face probleme la stomac si de memorie. Fructe, legume, nuci, masline, baby spinach 😊 Acestea sunt ok
Calin Lina
Calin Lina Acum 2 luni
Va rugam sa nu-l mai invitați pe Chireac, este cel mai nesuferit !!!!
MARCO JOSE
MARCO JOSE Acum 2 luni
Dislike pentru jegu de chiriac nesimtit om cu 15 fete
Adriana Barbu
Adriana Barbu Acum 2 luni
O prima soluție ar fi ca Arafat sa își facă valiză și sa se întoarcă în tarisoara lui. Acolo sa dicteze și sa interzică, sa vad cine îl primește.
don't try
don't try Acum 2 luni
Nimeni. E Putin condamnat la moarte in tara lui :) check it out on google. 🤧
Eduard Marian Rossler
Eduard Marian Rossler Acum 2 luni
E pandemia de prostie, vezi sect 1
Ale Marie in The Netherlands
Ale Marie in The Netherlands Acum 2 luni
O tara plina de sclavi, popor condus de idioti, lichele fara scrupule, nu respecta Constitutia, legile statului, nimic. Totul e HAOS
Autogenu' G
Autogenu' G Acum 2 luni
Eu, cetățean fără prea multă tâmpenie în cap, cum are chireac, am înțeles din prima, ce a spus doamna avocat, numai că acest cap sec, prin șiretlicurile asemănătoare guvernanților, voia să întoarcă cele spuse și să schimbe sensul ideii, pentru a ne instiga împotriva doamnei avocat. Noroc că, doamna l-a plesnit violent pe intrus, căruia nu-i oferise nimeni dreptul la ...replică ! N-am văzut emisiune, în care acest specimen să nu fie contra cetățeanului, al poporului acestei țări, și să nu ia apărarea haitei ! Ce nu e clar ? Nu s-a publicat nimic în Monitorul Oficial, pentru a nu lăsa urme, când se va demonstra că totul a fost o minciună ! Așa ei vor scăpa (cred ei) de pedeapsă, nefiind proba ...scrisă !
Lia Teo
Lia Teo Acum 2 luni
Adevărat și lesne de înțeles!
yany diesel
yany diesel Acum 2 luni
Valul 4 vine
Doru Petrean
Doru Petrean Acum 2 luni
AȘA SE ÎNTÂNPLĂ ÎN DICTATURĂ.. CLAR SĂ FIE.!!!
Riko Riko
Riko Riko Acum 2 luni
Doamna Avocat are dreptate, dar trebuie sa vorbeasca mai hotarat si mai tare ca astea nu inteleg si nu vad.
Riko Riko
Riko Riko Acum 2 luni
Distrugerea Romaniei si Neamului Romanesc cu minciuna.
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
Alex Neacsu
Alex Neacsu Acum 2 luni
ropost.info/flow/lN2HgZpdpGewuW8/video.html
Sandu Popescu
Sandu Popescu Acum 2 luni
Bai domnule Chiriac se vede ca esti un om cinstit si corect, fața ta o arată !
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 2 luni
Pentru unii inteligenți care mint artistic: nici epidemia nici pandemia nu se refera la decese cum lasa ei de înțeles adica cum mint! Epidemia (din latină epidemia, prin franceză épidémie) este extinderea unei boli contagioase într-un timp scurt, prin contaminare, la un număr mare de persoane dintr-o localitate, regiune etc. (Sinonim: molimă). Atunci când o epidemie se extinde pe un teritoriu foarte mare, cuprinzând într-un timp relativ scurt toată populația dintr-o țară, din mai multe țări sau chiar din continente întregi, aceasta poartă denumirea de pandemie.
Circuite Electrice
Circuite Electrice Acum 2 luni
Bună ziua, lucrurile se vor schimba in bine, când noi ne vom sfinții, adică renunțăm la rău, adică la avort, furt, minciună, curvie, preacurvie, să nu mai urmam pe cei ce fac asemenea lucruri rele, ci să-i criticam, chiar dacă sunt popi, pastori, lideri politici... și alegem binele, să ne creștem copiii frumos, să ne pese unii de alții etc. Atunci o să devenim o putere mondială. Atunci Dumnezeu ne va da și va ridica conducători, lideri înțelepți și pricepuți. Poporul trebuie să facă ce este bine. Oare îți convine să faci ce este bine?
Victoria Cucu
Victoria Cucu Acum 2 luni
Nu se înțelege nimic ☹️ UNDE. EȘTI. Tu TEPES. ?CA PUNÂND. MÂNA. PE EI ; SĂI. ÎMPĂRȚI. ÎN. DOUĂ CETE ; ÎN AMINTIȚI ȘI. ÎN. MIȘEI *☹️☹️☹️😘
Angela Cocos
Angela Cocos Acum 2 luni
Nu exista pandemie? Eu am avut in famie pe fata mea de covit si a fost groaznic sa nu poti sa stai linga copilul tau sa.l ajuti si sa se chinuie singur . Apoi nepotica mea dar a fost mai usor la ea si dupa nora mea dar tot o faza mai usoara. Nici nu vas dori sa trece.ti prin ce am trecut eu . Si imi spune.ti ca nu a fost pandemie ? Rugati.va la dumnezeu sa nu trece.ti prin asta nu sa va bucura.ti ca arafat a fost invins . Ca nu stii cind te loveste . Habar nu aveti cind va loveste. Msi usor cu minciune care se spun la rtv si care ei vor sa va convinga ca nu exista pandemie. Pai ei iau bani grei ca sa minta si voi sa crede.ti ca sa va inbolnaviti. CONSPIRATIONISTI ce sint. Rugati.va la dumnezeu ca vine valul 4 si vai de voi atunci .
Angela Cocos
Angela Cocos Acum 2 luni
@olteanu damian Nu ti.as dori o astfel de gripa .
olteanu damian
olteanu damian Acum 2 luni
O simpla gripa
Marian Popescu
Marian Popescu Acum 2 luni
Acești conducători au făcut ce au dorit ei,,,,... De ce??? Pentru că poporul Român nu cunoaște constituția și pefffff mulți nu ai antereseaza.. Așa că niște milițieni și niște jandarmi aju făcut ce au vrut ei cu noi,, neau amendat pe alți neau bătut neau ținut an casa,,.. Ne iau de Prostii...
Delca Ionica
Delca Ionica Acum 2 luni
Super !
Angela Cocos
Angela Cocos Acum 2 luni
Doamne...ce fel de oameni sinte.ti astia de la rtv ? Nu vs.ti saturat de cuvintul asta arafat zi dr zi . Bai ciutacule tu alte emisiuni nu sti sa faci .? De cistigat stim ca cistigi mii de euro ca sa.l musti de cur mereu pe arafat dar altceva nimic....? Aceeasi oameni zi de zi si mincati numai cicaturi. La voi numai de rau auzim nimicde bine .
Titus Grosu
Titus Grosu Acum 2 luni
Pandemie = Crimă de război bacteriologic și chimic.Sars Cov2 armă de război.. .. lansate periodic peste civili din laboratoarele crimelor de război militare 2020. Terorism împotriva civililor.. Politie , jandarmi , militari angrenați fără conștiința în acte teroriste,, devenind mercenari salariați pe plată și bonusuri pentru a asedia poporul prin acte de terorism,, pentru a lansa teroarea,, privare de lipertate,, abuz și amendare ..asediere în case.,etc. ..morții uciși prin spitale,,multi bagati în saci de vii sub diverse anestezii,, paralizii și înmormântati forțat fără martori și drept de slujbe ,,etc. Urmează urmatorii 3 ani cei ce vor muri în urma eutanasierii prin vaccinare,,IRADIERE,, datorită conținutului f letal asemănător unei arme biologice..Coktei fatal compus din sute de toxine și felurite otrăvuri cancerigene..neurotoxice,,SIDA HIV,, mercur ,,virusi de pui,,,, etc..lista lungă continuă.. Eutanasiere voluntară..
mihaela arnau
mihaela arnau Acum 2 luni
CORECT
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
Florentyna Yonescu
Florentyna Yonescu Acum 2 luni
Ce tupeu pe acest Chiriac bati campi..Exista o lege ptr totii..Nene
Ion Petrache
Ion Petrache Acum 2 luni
Dl Ciutacu aveti ceva aparte cu dl ARAFAT ? AR FI MAI BINE SA VEDETI ALTE PERSOANE MAI BINE PUS SUS CARE NU_SI FSCE DATORIA!!! I^MI FAC IMPRESIA CA AJUNGEM LA VB BATRANEASCA: DAI CU BICI IN BOU CARE "TRAGE"
Ion Petrache
Ion Petrache Acum 2 luni
Fara sa loviti in dl ARAFAT!!
Georgiana Dan
Georgiana Dan Acum 2 luni
Dumnezeu să o ajute pe Doamna Avocat! Dumnezeu să lumineze mintea Puterii Judecătorești pentru a repune Ordinea Constituțională în România! Felicitări Doamna Avocat!
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
S. M.
S. M. Acum 2 luni
Chiriac ăsta e un fals! Nu-mi place deloc cum minimizează problemele şi le pune sub o luminã falsă!
Ciornoleta Leuntina
Ciornoleta Leuntina Acum 2 luni
Este nesimțit de tot!
Autogenu' G
Autogenu' G Acum 2 luni
Chireac îl cheamă, pe trădător !
S. M.
S. M. Acum 2 luni
Statul e primul care nu respectă legea şi constituţia!
Lorena Anghel
Lorena Anghel Acum 2 luni
Dna avocata astea sunt nebuni de legat.
S. M.
S. M. Acum 2 luni
Câţi criminali sunt scoşi basma curată în urma unor vicii de procedură! Dacă justiţia e justiţie, ar trebui să se anuleze toate amenzile, ar trebui despągubite toate persoanele lezate de măsurile luate de CSU şi alte organisme! Înseamnă că actele normative au intrat pe uşa din dos, impuse de o persoană, Arafat, sau jn mic grup de persoane cu interese pentru a submina sănătatea românilor, economia românească, securitatea statulii român! Trebuie mers până la capăt, incompetenţa, trădarea, reaua voinţă trebuie pedepsite!
Elisabeta Muza
Elisabeta Muza Acum 2 luni
Opriți căcatul pandemie mor copilași de foame ce este de lucru în România cine angajează guvernul și parlamentul nu are nici pt ei să halească bani publici ; 2 minciună plandemia care au ucis bolnavi lăsîndui fără tratament și internare pe bolnavii de TBC pulmonar Cancer etc arestați pe toți vinovați și luați pe Arafat Tătaru Orban Vela etc în România nu a fost virus de loc a fost Genocid Umanitar pt banii de la joie Biden ; jos iohanis Hitler parlamentul și guvern Doctori + jurnaliști falși nu a fost pandemie ați bătut voi polițiști degeaba populația le-ați luat Aierul și la copii
Margit Miron
Margit Miron Acum 2 luni
Dl Chiriac sa invete regurile bunului simt. Si se fie evaluat daca le a invatat, inainte sa intre in emisiune.
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
seu stef
seu stef Acum 2 luni
Păcat ca au chemat în studiou mistocari
seu stef
seu stef Acum 2 luni
Bravo doamnă! Mai sunt și oameni care gândesc .
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
Marianna Lazar
Marianna Lazar Acum 2 luni
Mereu arogant,dl Chiriac.de CE mereu vorbiti peste....invitati????
V & H
V & H Acum 2 luni
Ei au scos covidul pentru ,,vaccin " nu ,,vaccinul "pentru covid...,,Vaccinul" e otravă!
Gindrobel Gindrobel
Gindrobel Gindrobel Acum 2 luni
Pariu ca nu ezti nici medic nici farmacist
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
Florin T.
Florin T. Acum 2 luni
arafat, iohannis, catu, orban, ciolacu sunt niste uzurpatori ai puterii de stat, dupa un an jumate ne-am trezit si noi ca defapt indivizii astia ne-au calcat in picioare fara nicio baza legala, ca si cand gheorghiu dej ana pauker au avut vreodata nevoia de legi cu care sa ne calce pe cap. totul se intampla cu complicitatea armatei, politiei, serviciilor secrete care ii tolereaza pe acesti indivizi care au uzurpat constitutia si ordinea de stat. dar nu-i nimic, vine acum valul 4 si vor urma alte 8 luni in care o sa fim iar calcati pe cap de gasca asta sinistra de uzurpatori, pe ei oricum nu-i intereseaza constitutia, legile si ordinea de stat.
Sorin Paraschiv
Sorin Paraschiv Acum 2 luni
...si barna ciolos....
stefan
stefan Acum 2 luni
DE CE NU LE TAIEM CAPETELE SI DOAR TRANCANIM ? HAI PE EI,MURIM DE GAT CU EI,DAR NU LE DAM SATISFACTIE ! EU UNUL,IES IN STRADA ! ORI EI,ORI NOI ! FIE CE-O FI ! CAT MAI ASTEPTAM ,BISERICA MAMII LOR ?
ILIE Madalin Gheorghe
ILIE Madalin Gheorghe Acum 2 luni
Doamne ajuta frate Florine🙏🙏🙏
Florin Eusebio
Florin Eusebio Acum 2 luni
Domnule Chiriac, imi erai super drag. Dar de azi 3 iulie 2021 dupa felul cum te-ai comportat in dialog mi-ai devenit o scarba. Taci dracului cand cineva iti explica ceva. Sau chiar daca stii acel ceva, taci fir-ai al dracu ca poate ce spune femeia aia e important pentru multi altii !
Radu radu
Radu radu Acum 2 luni
Arafa,Iohanis,Chlotilde,Tonza,Orbán mai trebuie un rus,un american și un chinez in conducerea României și SINTEM gata pt totdeauna și politic și geografic
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
Vasile Celmare
Vasile Celmare Acum 2 luni
Nici nu a existat cu adevărat.A fost inventată cu scopuri meschine, pentru a scoate vaccinul.
Vita Naturalis
Vita Naturalis Acum 2 luni
Chiriac un altul rupt de realitate...
Adriana Barbu
Adriana Barbu Acum 2 luni
Și care ii place sa se bage ln seama.
Vita Naturalis
Vita Naturalis Acum 2 luni
Așa este. Pe deasupra se crede și un mare intelectual.
Remus Dragan
Remus Dragan Acum 2 luni
Plătit sa faca pe prostu
Mihai Balan
Mihai Balan Acum 2 luni
LA PUȘCĂRIE PE VIATA , pnl usr udmr psd
Unghiuriy OSzug
Unghiuriy OSzug Acum 2 luni
sa va iau certificatele n pwl/\ si pt evenimente si pt cumetrii si pt botezuri si pt nunti siiii pt etc
Ion Oglinda
Ion Oglinda Acum 2 luni
În circa 2 luni numai eu am găsit 3 mesaje în care Dumnezeu prin văzători spune că nu se lasă batjocorit. Multă lume spune că să ne întoarcem la normalitatea de dinainte de această boală făcută în laborator (conform mesajelor date prin vizionari de Tatăl, Fiul și Maica Domnului). Care normalitate? Furt, crimă, minciună, înșelătorie, Dumnezeu spune că ziua Îl înjurăm și noaptea Îl blasfemiem, nu mai spun de avort consimșit sau sinucidere asistată, violuri sau copii care dispar zilnic, femeile mai peste tot sunt ne respectate și sau văzute ca obiecte sexuale, nici pic de respect, asta este normalitate? Au spus și cei care conduc și nu serves că nu va mai fi acel normal ci un nou normal!? Ce??? Aaa, da, păi antihrist este aici deja, satana și o mare majoritate a demonilor tot pe acest pământ din 1864 ne mai spune Preabunul Dumnezeu și tot Dumnezeu a spus că NU se mai întoarce acea normalitate, răul luptă pentru suflete dar și distrugerea pământului, Hristos ne spune că este Foarte Foarte aproape, VINE! Noi, la fel ca pe timpul lui Noe, facem ce vrem, mai ales cei care conduc, nu precum Hristos care a venit să servească propriei Creații. Unde este Iubirea, Dăruirea, Servitutea? Conștiința, Umilința, unde este Inocența, unde este Dumnezeu în toată această lume? Câți mai stăm de veghe? Câți mai strigăm după Hristos, Cel care a strigat la Tatăl: Iartă-i că nu știu ce fac! Da, nu avem conștiința faptelor noastre. Da, asta înseamnă să Iubești cu Inima = Hristos. Nu vorbesc aici de cei care au semnat cu răul pentru bani, putere, faimă sau toate la un loc. Unde se mai găsesc oare acei Oameni care se roagă pentru toată umanitatea, toată creația, unde sunt cei care au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții, unde sunt cei care apără inocenții? Nu știu dacă mai există așa ceva, că nu se văd după cum merg toate, or fi undeva în așteptare sau poate urmează să se nască dacă îi apără cineva de avort. Țara se distruge și se fură pas cu pas și nimeni nu vede, nu aude, chiar credeți că Dumnezeu este slăbit de vreme, oo iubiți de Dumnezeu, vă înșelați amarnic, Dumnezeu are multă multă răbdare și așteaptă să ne întoarce cu fața la El dar, sângele nevinovat vărsat, nedreptatea continuă, natura și universul cer Dreptatea, Justiția Divină. Ce nu înțelegem noi este că am oferit multă energie negativă doar așa că putem și natura și universul se va răzvrăti împotriva omului (exclud partea când lovește omul prin natură cu ajutorul științei greșite). Vine foametea, sigur, se poate vedea doar uitându-ne ce se întâmplă în lume. Vine război? Papa Francisc spune că a început mai de mult, dar războiul nu este doar cu arma ... economic, politic, de resurse, cibernetic, climatic, teritorial, distrugerea naturii sau a inocenței etc etc. Fiecare cuvânt rostit are puterea sa, de a vindeca, de a îmbolnăvi, de a bucura sau întrista, de a doborî sau ridica, de a crea sau distruge sau de a reda viața sau a o lua. Domnul Hristos nu ne vrea dezinformați, flămânzi, bolnavi, fără haine sau casă dar, unii dintre frații și surorile noastre da. Domnul Hristos a spus de mai multe ori că ne spune nu pentru a ne speria ci pentru a ne informa și pentru atunci când ajungem înaintea Sa să nu spunem că nu am știut și a mai spus că avem Libertate Totală (dată de Tatăl) și că nu intervine în Liberul nostru Arbitru. Dragi frați și surori, nu trebuie să mă credeți dar ... bateți și vi se va deschide, cereți și vi se va da, căutați și veți găsi, nu ați primit răspuns la aceste solicitări? Mai aveți răbdare și umilință și mai rugați-vă dar, din inimă.
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți foarte mare dreptate
Ion Oglinda
Ion Oglinda Acum 2 luni
@stefan Noi cei care mai credem cât de cât batem la uși, sperând ca cei care deschid Îl primească pe Hristos, așa cu Domnul nostru bate continuu la ușa inimilor noastre, deschide-ți Sunt Eu, Cel care în Adevăr vă Iubesc, Domnul inimilor voastre, Calea, Adevărul și Viața, Hristos.
stefan
stefan Acum 2 luni
AI DREPTATE IOANE ! ....SA BATEM ! BINE ZICE MANTUITORUL ! SPUNE SI PE CINE ?
CORINA LAURA
CORINA LAURA Acum 2 luni
🥵🤮😵‍💫🥵chireac
adrian nitulescu muieA3usr&pnl
adrian nitulescu muieA3usr&pnl Acum 2 luni
ROEXIT !!!
Parasca Neolia
Parasca Neolia Acum 2 luni
Când statul ( nemernicii care îl reprezintă ) dă legi - fără de legi , nesupunerea civică este o datorie sfântă. Rajiv Gandi.
Antonia-Olivia Giura
Antonia-Olivia Giura Acum 2 luni
Poporul trebuie sa lupte impotriva a ceea ce l poate distruge , dezintegra !
Hadasha Shalom
Hadasha Shalom Acum 2 luni
Mars la coteț Mr. Chiriac, ( Gigi contra).
Vlad y
Vlad y Acum 2 luni
Dna avocat vorbește de constituție , dar aia se modifică după bunul plac al unora
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
Dora
Dora Acum 2 luni
Chiriac 👎
Vlad y
Vlad y Acum 2 luni
Ar trebui închis pe viață "A-rahat'
Dora
Dora Acum 2 luni
Iohanu, Arafat, fritz, clotilde, orban, barna, catu, ,,,,,👎👎👎👎👎
Veronica Radulescu
Veronica Radulescu Acum 2 luni
O tara condusa de minți bolnave. E haos total. Așteptăm să nască bărbații. Doamne ferește, cum ii mai răbda Dumnezeu pe pământ pe acești alienat mintal!!!???
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
Carmen Moldoveanu
Carmen Moldoveanu Acum 2 luni
@Marioara Luntras va dati seama ca urmatoarea generație va fi si mai laşă pt ca au avut părinții ca exemplu. Se va alege praful. N-am mai vazut părinți atât de laşi. Nu mai stiu ce fel de nație e asta!! Copiii de acum isi vor sufoca părinții si bunicii pt ca li se va parea normal.
Marioara Luntras
Marioara Luntras Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu perfecta dreptate, toți sintem tari la comentări, în loc să ne unim forțele și sai dam jos pe hoți, ca altfel nu rezolvam nimic și ei o sa continuie sa fure mai mult pina nu rămâne nimic din țară 🤟🤟🤟
CORINA LAURA
CORINA LAURA Acum 2 luni
Somnul Națiunii naște MONȘTRI !
Elena Faurescu
Elena Faurescu Acum 2 luni
Acest domn Chiriac intrerupe continuu , e enervant...nu o lasa pe avocata sa vorbeasca.
Angela Cocos
Angela Cocos Acum 2 luni
Rcggg
Vasile Celmare
Vasile Celmare Acum 2 luni
@Angela Cocos dragă , ăștia nu au doctrină,la ăștia dealde Chiriac, doctrina e BANUL.Indiferent cine e la putere.
Angela Cocos
Angela Cocos Acum 2 luni
Acest domn chiriac am auxit la alta televiziune cs pe timpul lui dragnea firmele luicu ajutorul lui drsgnea avea contracte vi statul si cistiga milioane de euro. Daia tine si este cu psd . Adevarul o sa iasa la iveala pina la urma .
Vasile Celmare
Vasile Celmare Acum 2 luni
A luat bani , și face ce a fost plătit să facă.
Carmen Moldoveanu
Carmen Moldoveanu Acum 2 luni
Are si el un rol. Individul e vandut.
Tincu Veronica
Tincu Veronica Acum 2 luni
Acest om Chiriac...mult a luat partea plandemiei și ia făcut MARE reclamă...dacă vă amintiți...e cu 7 fețe acest personaj viclean
Carmen Catrinar
Carmen Catrinar Acum 2 luni
Felicitări aveți dreptate
H eXen
H eXen Acum 2 luni
mananca bine
Autogenu' G
Autogenu' G Acum 2 luni
Acest specimen n-ar trebui să mai fie primit prin studiourile Tv, pentru a nu ne mai scoate din sărite și să renunțăm total la a mai urmări aceste emisiuni !
Ioan Mandici
Ioan Mandici Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu ,și eu precizez: cu talangă!!!
Maria Neagoie
Maria Neagoie Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu ai perfecta dreptate o seara placuta
MALAGAMBA
MALAGAMBA Acum 2 luni
Kireacurule, ba suinule sereist si ba infractorule , n-o mai intrerupe pe dna Avocat ca sa-ti faci tu imbirligaturile si sa-l aperi pe Arafutatu Las-o sa explice ca sintem satui de grohaielile tale de subuman
Nelu Margescu
Nelu Margescu Acum 2 luni
Morții se acoperă cu pământ iară vii cu hârtii , unde sânt Hârtiile legale oameni buni , curaj cu Agevaru .
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
Romania Libera
Romania Libera Acum 2 luni
Da nu e pandemie om fără minte
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
vasy bylli
vasy bylli Acum 2 luni
TRV TRUST DE BASINOSI NOSTALGICI TURNĂTORI :))
Ana Nedelcu
Ana Nedelcu Acum 2 luni
Tot respectul pentru d-na judecător!
Norika Euripide
Norika Euripide Acum 2 luni
--- Oameni buni , o tara care are doar 300 -500 de decese ! NU se poate : declara PANDEMIE ! --- Prima data trebuie sa declari : EPIDEMIE !! iar dupa , daca : numarul deceselor ar fi fost mult mai mare , abia , dupa aceia : se putea declara si aceasta : PLANDEMIE !! TOTUL ! A FOST : O BATAIE DE JOC ! LA ADRESA TUTUROR INTELECTUALILOR SI A CELOR CU STUDII MEDII SAU ANALFABETI !! Trebuie sa nu uitam ca si Tv-unile au primit bani ! ca sa intretina : PANICA ! HAOSUL SI MINCIUNA !! ziaristi fara constiinta ! -- Sa nu -i uitam si pe cei care au depus : Juramantul lui Hipocrat ! - care pentru banii si-au vandut sufletul si constiinta ! devenind doar niste , simple : HALATE ALBE ! care cau primit banii si au continuat sa MINTA ! DAaaa !! RESPECT si mii de multumiri domnilor MEDICI ! care au avut constiinta si sufletul nealterat ! Au avut : DEMINTATE ! si au facut un pas in fata si au avut : OMENIA ! si CURAJ sa isi faca datoria de medic , conform studiilor si Juramantului lui Hipocrat ! Respectand bolnavul ! DAaa exista aceste suflete care merita : RESPECTUL TUTUROR CETATENILOR ! DAaaa !! Acesti MEDICI ! SUNT : EROII CARE AU SALVAT VIETILE PACENTILOR , CARE AU NIMERIT SA FIE TRATATI DE ACESTI MEDICI !!! In rest stim cu totii cum au fost ingrijiti , cum au lust foc prin spitale , cum au fost : SEDATI si legati de pat ! Imbatati cu oxigenul . Bolnavii suferinzi cu boli ,care necesita spitalizare si tratamente sub supraveghere medicala , nu au fost primit in Spitale ! Sa nu uitam : rugamintea unei bolnave in fata spitalului , cum se ruga de acel.nemernic pe atunci : Ministrul..Sanatatii Nelu Tataru ( Afacerea ! MASCA ! cu sotia farmacista , care a vandut masti , fara sa fie inregistrate ! ) Sa NU ! uitam cum : Nelu Tataru a facut o calatorie cu Elicopterul in SUCEAVA , pt. a depune o coroana pe un mormant al unei PREOTESE , care a avut un picior rupt sau o entorsa si a decedat , dar pe certificatul de deces au scris : deces covid ! Iar sotul a iesit public la Tv ! SI a declarat ADEVARUL ! Tot la Suceava ...cetateni trimisi la Sparanghel in GERMANIA in plina : PLANDEMIE !! si etc !! ATI !?. UITAT !?? DRAGI ROMANI ! SI DRAGI ZIARISTI ! Chiar nu va inteleg d.nule :CHIRIAC !! Nu inteleg : jocul dumneavoastra ! Stiti ADEVARUL ! ca fereasca Dumnezeu nu sunteti bolnav de Althaimer ! Astia nu pot fi doctori , astia sun : MENGHELE , CALAII cu mainile manjite de dange ! ai , tutoror bolnavilor care au incaput pe mana lor , da au iesit cu "" picioarele innainte !"" si in sacii negri de plastic cu fermoar ! Si totul a fost facut cu acordul si sub umbrela : PNL " Guverner Meu !"" USR -USR -plus + PSD ! IAR TOT CETATEANUL CARE A FOST AFECTAT SI A AVUT DE SUFERIT ! DE ACEASTA PLANDEMIE ! POATE SA DEPUNA : PLANGERE PENALA ! ARE DREPTUL SI ESTE DREPTUL LUI ! SA O FACA ! IAR DACA NU I SE FACE DREPTATE IN TARA , ATUNCI POATE SA -I DEA IN JUDECATA .SI LA HAGA !! TATARU ARE POSIBILITATE CA DOAR A VANDUT : MASTI ! CATU ARE TEREN SI PADURE ! IOHANNIS 6 CASE ! si etc Uniti-va dragi FRATI ROMANI ! SI PLANGERE PENALA ! IMPOTRIVA CELIR CARE AU DARUIT PRIN NEPASAREA LOR SI PRIN MINCIUNA ACESTE PIERDERI UMANE SI DAUNE EConomice ! Este dreptul fiecaru-ia dintr-e noi !
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu De ce te-ai băgat în seama cu mine că întrebările nu îți erau adresate ție? Acum mi-am dat seama cine raspunsese. Cine trebuia sa răspundă s-a ascuns. M-am lamurit și de comentariul ei
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu bine păpușă!
Carmen Moldoveanu
Carmen Moldoveanu Acum 2 luni
@Sulca Elisabeta păpuşa, tu ai timp de pierdut....
Sulca Elisabeta
Sulca Elisabeta Acum 2 luni
@Carmen Moldoveanu Ai început sa te bâlbâi exact cum au făcut alți 2-3 insi care susțineau acelas lucru. Vrei sa cred ca în 2009-2013 nu aveai ce face decât sa urmărești ce legi scoate OMS-ul? Sa zicem ca au schimbat astia ceva sa zicem inseamna ca guvernul a respectat legea sau ai fi vrut sa o respecte pe cea veche sa va facă vouă plăcere? Cum se numesc cei care inventează lucruri?
Carmen Moldoveanu
Carmen Moldoveanu Acum 2 luni
@Sulca Elisabeta sa-ti raspunda OMS-ul.
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Toți și t unul și același.!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Care lege!?Legea e pentru fraeri.!!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Nu exista consistitutie .Samsari.!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Fara Război nu exista PACE.!Dl De Giuvara.!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Javrele au puterea.!!Tara nu are LIDER.!!
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Ba voi nu vedeți un ce troc am ajuns cu hoții ăștia.???!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Haosul face banul pentru hoți și moguli.
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
Liviu Ladaru
Liviu Ladaru Acum 2 luni
Da E Hoție pe fata.E simplu.!!
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
andrei ciora
andrei ciora Acum 2 luni
ARAFAT TREBUIE DEMIS DIN TOATE FUNCTIILE SI TRIMIS INAPOI LA TG MURES.
Carmen Ferencz
Carmen Ferencz Acum 2 luni
De ce la Targu -Mures ?LA PUSCARIE CU ARAHAT .
Bogdan Ioana
Bogdan Ioana Acum 2 luni
Pescărie
Daniel Dobre
Daniel Dobre Acum 2 luni
@Ioan Valentin Berbec aha, vreyi sa-i faceti o bucurie?
Ioan Valentin Berbec
Ioan Valentin Berbec Acum 2 luni
Trimis în țeapă!
Johny Bravo
Johny Bravo Acum 2 luni
@Mihai Balan Mihai mi ai luat vorba din gura !
Lory R.
Lory R. Acum 2 luni
Odată ce actul normativ principal a fost anulat, toate actele subsecvente acestuia sunt anulate! Nu e nevoie de niciun proces ulterior care să le anuleze pe fiecare în parte!!!
Arsa Rachity
Arsa Rachity Acum 2 luni
Doamne ajută Dreptate are dna avocat 👍👍
Lory R.
Lory R. Acum 2 luni
Pandemia NU a fost declarată conform legii. Guvernul a certificat pandemia declarată de OMS. Legal, în România, trebuia să fie declarată inițial epidemie, apoi pandemie și asta a constatat inclusiv de Ministerul Sănătății. Guvernul NU a declarat nici epidemie, nici pandemie, ci a CERTIFICAT numai decizia OMS!
Riko Riko
Riko Riko Acum 2 luni
Sa distruga Romania si Neamul Romanesc.
vasy bylli
vasy bylli Acum 2 luni
EXACT 👍DECIZIA CRIMINALILOR OMS:))))
Angela Stoian
Angela Stoian Acum 2 luni
Cel care a pus mana pe sfori, misca papusile...in noul Teatru Co-vid( vidul adevarului, normalitatii)?
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
PARTNER OK,
PARTNER OK, Acum 2 luni
ANGELA STOIAN , ,,Roagă-te la Dumnezeu sa existe atata forta și ajutor de la Dumnezeu la sfori sa vina niste romani ,,sa nu mai fim slugile lumii întregi, s a nu mai fim datori vanduti , ,,în tara noastră ambasadorii straini sa nu și mai pună miniștrii trădătorii de tara , școliți, îndoctrinați de ei de zeci de ani , , A ti citit istoricul,școlar al acestui baiat care a fost pus premier de straini , ???? Da ???? Și ce ziceți???? Nu e umilitor în TARA MEA strainii sa si pună sa ne conducă pe noi ca romani toti ratații, toate nulitățile, toti analfabeții, toti trădătorii care si au vândut sufletele și sângele pentru 2 galbeni , ,Deci repet , ,Intr un an jumate am ajuns , slugile lumii întregi, datori vanduti pe viata , toată tara pusa pe butuci , ,cu o justitie total în mâinile strainilor care e folosita de sraini impotriva neamului romanesc , ca topor , nu stai în genuchi , la puscarie ca nu ai purtat pampersi când ai fost mic în 1960 , ,,,,Este opinia mea , acum cand încă mai suntem lăsați sa gândim liber ,,, Vorbeau de DOAMNA DANCILA , toti ratații, toti propagandistii , toate slugile ,,o făceau analfabeta , la DOBITOCI , ,, , SI ce ne au adus in loc , ,,2 doua ANALFABETE AUTENTICE , ,, PEPSIGLAS SI TURCAN ,,,Sunte ti fericita ???? Intreb si eu , ,,,Totul este OPINIE PERSONALA DE ROMAN CU DEMNITATE SI RUSINE ,,,
Angela Stoian
Angela Stoian Acum 2 luni
Pandemia se putea instaura, initial, doar in mintile oamenilor, prin teama, prin manipulare, prin imagini, Texte scrise si audio si pandemia putea fi reala doar prin colaborare cu populatia( faptele lor)? Acum ati inteles sloganul: ,,Impreuna vom reusi?" Rugaciunea ,,Tatal nostru" spune: ,,...vie imparatia ta, faca-se voia Ta, precum in Cer (mental, spirituala) asa si pe pamant( practic, prin aplicarea legilor lui Dumnezeu) ...ne arata Modelul dupa care s-a instaurat rugaciunea,,Co-vid-ul nostru( Antihristul)": ,,vie moartea ta, faca-se voia(legile Contra firii) omului, precum in mintile criminale, asa si in viata celor care se tem"....?
Ilie Georgiu
Ilie Georgiu Acum lună
@Tovarășu Drugaș Amin !
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum lună
@Ilie Georgiu scăpavom și de ei
Ilie Georgiu
Ilie Georgiu Acum lună
Suntem departe de a se face, voia DOMNILUI pe pământ; acum se face voia celor nelegiuiți, aleșii, și care se cred dumnezeu pe pământ.
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum lună
@Ilie Georgiu da știu, numa că sună cam ciudat ,,jos afacerile ascunse prin metode de manipulare
Ilie Georgiu
Ilie Georgiu Acum lună
@Tovarășu Drugaș Nu afost niciodată, este afacere, pentru porcii cu interes financiar ( pandemia ).
Andrei Chivu
Andrei Chivu Acum 2 luni
Pana una alta Arafat si gasca lui au infrant poporul roman !...
Lia Teo
Lia Teo Acum 2 luni
@stefan Creștinii nu răstignesc oameni, răul din ei trebuie să-l l răstignească fiecare singur în el înșuși prin jertfa lui Hristos!
stefan
stefan Acum 2 luni
NE-A INFRANT DA NU INVINS ! RAMANEM DATORI DACA NE PICA IN MANA,IL CRESTINAM, IL RASTIGNIM !
Antonia-Olivia Giura
Antonia-Olivia Giura Acum 2 luni
Nu , si a batut joc de poporul roman si s a distrat bine pe seama prostiei si naivitatii lui , un musulman care la el in tara ar fi fost linsat pt ce a facut !
Angela Stoian
Angela Stoian Acum 2 luni
Arafat a creat un stat paralel in care doar Sistemul de sanatate e cel care are valoare!?
Dumitru Maruntelu
Dumitru Maruntelu Acum 2 luni
Au facut abuz de putere si represiune nedreapta .mai intai constitutia romaniei primeaza in fata legilor internationale .
Viorica Nistor
Viorica Nistor Acum 2 luni
Nu se ajunge la haos, ESTE HAOS !!!!! condus de " haos ".
Mariana Jianu
Mariana Jianu Acum 2 luni
@Liviu M b
Tovarășu Drugaș
Tovarășu Drugaș Acum 2 luni
Jos cu pandemia!
A. U.
A. U. Acum 2 luni
@Liviu M Chirieac NU are capu' mic, dar e un jmecher.....
Liviu M
Liviu M Acum 2 luni
Bravo d-na judecător ,dar la gunoiul de Victor și Chiriac care au capul mic creierul lor sta lejer și nu au capacitatea sa judece NORMAL și de aceia mint și dezinformează romanii mercenarii ,prăpădiți ,șobolani și cârtițe de presa. !!!!
Nikolas  Sax -  🛑 E primul tau minut  ⏱️💔 ⌛
2:57
Susanu Music Channel
Vizionare 392 K
Nikolas Sax - Din viata mea acum sa iesi
3:03
RXF : IANCU STERP vs RICARDO FILIP
15:31
Simona Costin -❌-Sa nu lasi o zi-❌-Ionut Mates si Stoian Mirciov
5:05
Simona Costin si Ionut Mates Oficial
Vizionare 42 K
Отдых Путина в сибирской тайге
1:09
Nikolas  Sax -  🛑 E primul tau minut  ⏱️💔 ⌛
2:57
Susanu Music Channel
Vizionare 392 K
Nikolas Sax - Din viata mea acum sa iesi
3:03
RXF : IANCU STERP vs RICARDO FILIP
15:31
Simona Costin -❌-Sa nu lasi o zi-❌-Ionut Mates si Stoian Mirciov
5:05
Simona Costin si Ionut Mates Oficial
Vizionare 42 K
RXF : IANCU STERP vs RICARDO FILIP
15:31
Alex de la Orastie - Te-am vazut dupa un an
3:48
Susanu Music Channel
Vizionare 76 K
@RAVA x KIV-U - CLIK (Official Video)
2:04
Seek Music
Vizionare 92 K