Cum se alege praful de bibliotecile de la sat

   Vizionare 110,986

Recorder

Acum 5 Zile

Oficial, în România sunt 1.877 de biblioteci comunale. În realitate, însă, nimeni nu știe câte mai sunt funcționale.

Am fost prin zeci de comune din mai multe județe ca să vedem cum arată rețeaua de biblioteci publice și cât de mult le pasă autorităților de soarta singurelor instituții culturale din satul românesc.

---------------

Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public.

Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:

site: www.recorder.ro​​

pagina noastră de Facebook myrecorder/​​

contul de Instagram recorder.ro

Ne puteți urmări și pe Telegram: t.me/redactia_recorder

Comentarii
Pierre Racine
Pierre Racine Acum 8 ore
bravo, educati romania in continuare
Laura Motoc
Laura Motoc Acum 9 ore
Poporul nostru nu are acces la educatie deoarece se doreste sa fie usor de manipulat si indoctrinat. Cartea il face pe om, biblioteca iti insufla aceasta pasiune..pacat ca nu avem aceste resurse la un alt nivel . Nu se doreste o schimbare. Conteaza ca avem oameni care isi fac meseria cu pasiune si in zilele noastre.
Lily Melanie
Lily Melanie Acum 10 ore
WELCOME TRENDING TOP THIS YEAR 👉 bit.ly/3A04610 ?プライベートr続nき🔞 💥 ❤️🆂🅴🆇 🅿️🆁🅸🆅🅰️🆃🅴❤️🅽🆄🅳🅴 ライブ配信の再編ありがとうです!この日のライブ配信は、かならりやばかったですね!1万人を超える人が見ていたもんね(笑)やっぱり人参最高!まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした!今後は気を付けないとね5). . !💖🖤❤️#今後は気をライブ配信の再編ありがとうです!#この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたも ん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした #今後は気をライブ配信の再編ありがとうです! #この日のライブ配信は、 #1万人を超える人が見ていたもん( #笑) #かならりやばかったですね! #やっぱり人参最高! #まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした #垃圾
Andrei JUXTAPUS
Andrei JUXTAPUS Acum 12 ore
Oamenii astia la sat au club de robotica, si eu la liceu in centrul craiovei nici liceu nu mai am...
Adelina
Adelina Acum 12 ore
La biblioteca noastră e cumplit de frig bibliotecara e foarte nervoasă se comportă urât
L Mihai
L Mihai Acum 14 ore
Asta se dorește ca acest popor sa fie unul de prosti și dobitoci, pentru a fi mai ușor condus, prostit și subjugat 🖕🖕🖕🤬🤬🤬🤬
Mi O
Mi O Acum 15 ore
Trist, greu de vazut reportajul. Cam asa arata si Romania,
Endor phines
Endor phines Acum 16 ore
Daca educatia e compromisa, votul e mai usor de obtinut.
deenman23
deenman23 Acum 18 ore
ca astfel de institutii sa supravietuiasca azi trebuie restructurate,abordate altfel,prezentate ca un club ceva diferit,inovat,in japonie de exemplu sunt multe cluburi pt carti si citit care au succes,si japonia e mai technologic dependenta decat noi,realitatea este ca biblioteca nu mai este o necesitate ,este un hobby,este ceva ce tre sa fi motivat sa faci din placere si pasiune,nimeni nu are ''nevoie'' sa citeasca o carte cand ai toate cartile si informatia posibila pe telefon sau pe pc
Rețetele lu' Popescu
Rețetele lu' Popescu Acum 19 ore
Am copilarit in comuna Sohatu....in prezent nu se mai citeste,din pacate.
Adi Tspe
Adi Tspe Acum 20 ore
domnisorica asta nu are nici un resentiment asupra faptului ca se duce pe poola cultura .daca ar fi prins un contract ca dansatoare in clipurile lui mr juve cu nebuniile lui,i-ar fi prins mai bine
Daniel Vlassa
Daniel Vlassa Acum 21 oră
E clar! Bibliotecile trebuie subordonate Ministerului Educației su Ministerului Culturii și nicidecum primăriilor! Sunt niște bani care nu merg unde trebuie. Pe hârtie e una și în realitate e alta! Asta cum se numește?
Radu Galan
Radu Galan Acum 21 oră
Un exemplu motivant si inspirational dat de bibliotecara Crina Popescu. Apreciez nota de speranta in care se incheie acest reportaj cu o chemare la actiune mai putin directa. Felicitari!
oberstul
oberstul Acum 23 ore
Macar acest reportaj a avut un happy end, ca ma luasera asa niste nervi de ciuda pe primarii aia sictiriti de viata. Bafta!
Killer Bananaz
Killer Bananaz Acum 23 ore
Wow felicitari doamna Crina Popescu ❤️❤️❤️❤️
Killer Bananaz
Killer Bananaz Acum 23 ore
Cei 3 musafiri :)))
Mădălin Himmler
Mădălin Himmler Acum o Zi
"Cei trei musafiri" 😂😂😂
Andrei-Eugen Pop
Andrei-Eugen Pop Acum o Zi
Felicitari baieti, e un clip cu impact emotional puternic, cel putin pt cei ce realizeaza importanta subiectului.
Andrei Roll
Andrei Roll Acum o Zi
Sunt student al Universitati Politehnica din Bucuresti si de mult imi doream sa pot folosi o imprimanda 3D , am ajuns in anul 4 de facultate si doar am vazut una de la distanta , cu toate ca am incercat sa conving niste profesori sa ma lase sa o si folosesc , sunt gelos pe copii din Pietrari dar ma si bucura ca doamna Crina Popescu a adus copiilor atatea lucruri si ii invata atatea lucruri , felicitari si mult succes pe viitor ! Tot respectul si aprecierea mea !
Theodor Berza
Theodor Berza Acum o Zi
Pentru ca ei nu au citit niciodata de placere, credeau ca e o forma de pedeapsa.
lary725
lary725 Acum o Zi
Felicitari doamnei Crina Popescu! Robotica, imprimanta 3d. Copiii si oamenii comunei sunt norocosi sa va aiba.
Marius Alin
Marius Alin Acum o Zi
Nu se alege praful numai de biblioteci, se alege praful și de generațiile viitoare!
Edward Tamas
Edward Tamas Acum o Zi
Felicitari si tot respectul doamnei bibliotecare de la final. Soarta unei tari depinde de educatia copiilor, de aia Romania e unde e, pentru au ajuns la conducere niste oameni analfabeti, cu lipsa de creativitate si arunca vina unul pe altul pentru ca habar nu au ce inseamna sa fii un lider adevarat.
t vd
t vd Acum o Zi
Yes she's absolutely right that's why I decide to leave their country 37 years ago because I didn't like the Communist mentality people are way behind the point
spattan70
spattan70 Acum o Zi
Aloooo ..neomarxist ilor..de alegerile fraudate la sectorul 1 nu spuneți nimic ..?? ..fmm de jeguri
kikiDoULoveMe
kikiDoULoveMe Acum o Zi
cum sa mai citeasca pustanii, cand ei de la 11-12 ani deja viseaza sa ajunga trapperi, influenceri, bombardieri si pesti 😂 doar Abi n-a ajuns faimos citind si Velea nici atat 🤣 de Jador ce sa mai zici!?
Tavi Ariton
Tavi Ariton Acum o Zi
Ce vremuri cand era Dragnea la putere si apareau chiar si de doua ori pe saptamana reportaje Recorder. Acuma sunt good guys la guvernare, totul merge struna. Baieti, nu va e greata de voi cand va uitati in oglinda? Nu? Inseamna ca luati antivomitive de calitate. Felicitari, sper ca au multe zerouri.
Alexandru
Alexandru Acum o Zi
Jos palaria pentru tot ce filmati si ce faceti!
Nicolas George
Nicolas George Acum o Zi
“ Cei 3 musafiri “ 😂😂😂 m-a omorât 😂😂
Gabriel Bîlă
Gabriel Bîlă Acum o Zi
Cei trei musafiri 😂😂😂😂😂😂😂😂
Marin Marin
Marin Marin Acum o Zi
Veniți domnilor la Sohatu Călărași din nou să vedeți cum asi bate primarul de toți copii și tineretul din această comună. A desființat echipa de fotbal locală și a aduși pe a dansului sa joace in comuna acum vrea să voteze consilieri locali cum că microbuzul pt copii consuma 18 litri de motorină pe oră și acel microbuz nu a mai fost pornit de ani de zile. Și motorină pe care o folosește canalul sa plece de la ora 10 de la servici acasă la dânsul a oprit apa comunală de nu are lumea cu ce sa se spele mor copii de sete pleacă ne spălați la școala le găsește doctorat din sat păduchi in sat pt că lumea a renunțat la puțurile din curte pt apa comunală. Sunt copii jegoși ne spălați care pleacă la școala erau singura lor sursa de apa. Va rog frumos sa veniți să vedeți cate fara de legi face acest nou primar
Psyche
Psyche Acum o Zi
oare de ce majoritatea romanilor sunt analfabeti... hm ? Si ne miram ca nu se iese la vot sau ca se voteaza PSD si alte partide de cacat :))
Andrei Murariu
Andrei Murariu Acum o Zi
Biblia °°° Cartea cărților, cine o citeste și împlinește are viața veșnică în dar !
Florian Boboc
Florian Boboc Acum o Zi
Pai ce sa caute ea la biblioteca în afara de salariu luat pe degeaba?
Bogdan
Bogdan Acum o Zi
3:13 L. Ron Hubbard, un clasic :)
KHRIPTON Gaming
KHRIPTON Gaming Acum o Zi
Toți primarii, niște jeguri!
Bircea Marius
Bircea Marius Acum o Zi
,,cei trei musafiri" 😂
Tudor Pop
Tudor Pop Acum o Zi
Nu stiu de ce, dar am impresia ca nici in multe orase, situatia nu e mai roz.
Ninel Petrea
Ninel Petrea Acum o Zi
Ce frumos!
MESAROȘ DANIEL-TEODOR
MESAROȘ DANIEL-TEODOR Acum 2 Zile
Wow! Nu mă aşteptam. Bătrânica a citit "Singur pe lume". Respect!
Raluca N
Raluca N Acum 2 Zile
Doua lucruri se poate face pentru a salva bibliotecile , unu sa se schimbe modul în care copii sunt puși sa citească cărțile obligatorii și punerea în programa a unor cărți noi, și doi primari sa aloce bani pentru achiziționarea de cartii noi , pentru ca sincer vorbind la ce cartii au unele bibliotecii nici eu nu m-aș duce .
George Tc
George Tc Acum 2 Zile
D-na Crina efectiv m a impresionat cu faptul ca a adus imprimante 3d si ii invata pe copii sa lucreze pe ele. Este o persoana care evolueaza cu tehnologia si a inteles ca intr o biblioteca moderna nu trebuie sa se regaseasca doar carti. Aveti respectul si aprecierea noastra ca va implicați si va iubiti meseria.
bbourbaki
bbourbaki Acum 2 Zile
Haha ce cretini cu măscuţe.
desaster unfolded
desaster unfolded Acum 2 Zile
foarte foarte tare. imi place ce vad. si da, luati lectii de la doamna Crina! e o vorba: nu plantezi copacul sa-ti fie tie bine, ci sa dea umbra copiilor tai
desaster unfolded
desaster unfolded Acum 2 Zile
mult RESPECT pentru ceea faceti! din moment ce oamenii nu mai citesc carti, ironic, poate dau peste clipul asta pe net :D mult spor mai departe cu expusul adevarului 🙏🏻
alin12nr01
alin12nr01 Acum 2 Zile
Astfel de clipuri sper sa eradicheze problemele prin rusinea de care dau dovada acestea. Imi plac mult cum sunt detaliate informatiile si cum sunt descrise situatiile din Romania pe acest canal. In particular, de data asta chiar mi-a parut rau ca nu ati fost si la mine in oras:)) Keep up the good work!
iriticu mare
iriticu mare Acum 2 Zile
asta-i tristul adevar.
Ioja Andrei
Ioja Andrei Acum 2 Zile
Multumesc, Recorder! Privind asta, simt ca putem sa schimbam Romania!
TrwSeama
TrwSeama Acum 2 Zile
"Cladeste si vor veni". Cladesti drumuri, umpli cu masini, poluare, stres. Cladesti piste de biciclete, umpli cu oameni sanatosi, aer curat, etc. Cladesti o institutie birocratica, ai parte de birocratie inutila. Cladesti o bibiloteca, ai parte de oameni cititi, invatati. Infrastructura unui oras sau a unei comune, influenteaza calitatea oamenilor.
Viorel's Vlogs
Viorel's Vlogs Acum 2 Zile
Foarte tare doamna din Comuna 2...
Sandru Cristian
Sandru Cristian Acum 2 Zile
Cartile sunt ca vinul cu cat e mai veche parca are valoare mai mare si mirosul ala unic de hartie veche.Dar sa vezi ca sunt bagate in saci de dus gunoiu de pe santier , te doare sufletul.Daca ar fi vazut stramosii nostrii care o inventat legea de protejare a bibliotecii cum lasa oamenii astia profitori si fara minte cartile iar fi gabat in inchisoare si lear da frunze sa manance.Pai mai nebuno daca e bibliotecar lasa sa stea pe scaun la masa , sasi faca treaba nui da de lucru sa curete curtea primariei sau orice lucru. Oricum vine vremea pentru fiecare cand o sa plateasca pentru fiecare fapta, sau sasi ia rasplata.
ion utale
ion utale Acum 2 Zile
Waw Crina Popescu, mii de felicitări sincere
Ro Culta
Ro Culta Acum 2 Zile
În sfârsit găsim speranță. N-am găsit alt joc de cuvinte. Anterior e de-a dreptul scabros.
vladk2k
vladk2k Acum 2 Zile
3:14 Carte de L.Ron Hubbard.... A ajuns Scientologia si la Nana?
Bogdan C
Bogdan C Acum 2 Zile
La min 8:28, primarul de acolo il apuca putin rasul cand afla cu ce subiect vine jurnalistul :))) Pai vine recorder si te astepti la hotii mari si defapt biblioteca inchisa era problema! Trecu glontul pe la ureche ! :))
Florin Sirbut
Florin Sirbut Acum 2 Zile
Sunt șofer pe un camion cu macara dar merg la servici cu mândrie și bărbierit zilnic, viceprimarul din Nana arată că un boschetar.
Octavian Daniel Maria
Octavian Daniel Maria Acum 2 Zile
Baba le dete clasa =))
Tibi Speedo
Tibi Speedo Acum 2 Zile
Foarte fain reportajul ..
Iulian Cojoacă
Iulian Cojoacă Acum 2 Zile
Felicitări administrației din Pietrari și doamnei Crina Popescu
Iulian Cojoacă
Iulian Cojoacă Acum 2 Zile
Primarii din aceste comune cu ,,biblioteci comunale " sunt din PSD , se vede cât de citiți sunt primarii de la acest partid , nu au pic de interes față de viata culturală , RUȘINE !
Cute Orange
Cute Orange Acum 2 Zile
Cred ca e exagerat sa spui ca in toate cazurile bibliotecile sunt abandonate. Lucrez in domeniu, sunt biblioteci (cel putin in judetul suceava si iasi )unde au carti noi, biblioteca e ingrijita si deschisa dar putini sunt cei care i trec pragul. Normal ca primarul ii mai da treaba si din alte compartimente aglomerate. Unii au leafă de leafa pentru 2 3 carti inprumutate, ceea ce n ar fi corect,sa stea mai mult degeaba. Sa faca ceva sa si merite salariul. Oricum, sincera sa fiu eu copiilor mei prefer sa le cumpar cartile si facem schimb uneori, asa ca ce i drept nu imprumutam carti asa ca sper ca sunt multi care fac asta. E si vina părinților ca nu i imping pe copii spre educatie. Daca tu nu i educi pe ai tai, crezi ca ti i ca educa altcineva, oriunde ai fi?
maria sar
maria sar Acum 2 Zile
Rusine ministerului invatamintului,,Toți prostii au ajuns sefi,,profesorii sunt drogatii
Alexandru Barbu
Alexandru Barbu Acum 2 Zile
Prima fatuca... asta se intampla cand aganjezi toate analfabetele, amantele si panaramele pe post de bibliotecare/secretare... halal prioritati la poporul nostru....
Renaissance
Renaissance Acum 2 Zile
Dacă ar vedea Ceaușescu în ce hal de țara a ajuns România la educație spitale și străzile sa va fie rusine
Rocco
Rocco Acum 2 Zile
Ce cretini sunt in birouri
Missy Geany
Missy Geany Acum 2 Zile
Internetul inseamna control !!!suntem.controlati total si suntem spalati pe creier ...pe timpul comunistilor citeam de rupeam citeam ce vroiam noi !!!!internetul intr un mod pervers iti baga pe gar .....e mai simplu sa te uiti la prostii decat sa iei o carte in mana e clar ca ...o carte e face mai destept deat o ora de stat pe net...ti se schimba viata dupa citesti....dar OAMENI TREBUIE SA FIE PROSTI CA SA POATA FI CONDUSI SI MAI ALES EI SA NU ISI DEA SEAMA DE ASTA !!
Ramona Cuc
Ramona Cuc Acum 2 Zile
Exista oameni in vârstă care au averi da nu stiu sa citeasca!eventual nepotii lor
Lish ARTnam
Lish ARTnam Acum 2 Zile
Am colaborat cu doamna Crina într-un proiect legat de coding-ul in bibliotecile locale. Dumneaei a fost foarte implicată și a sprijinit elevii din comuna foarte mult să aibă parte de cat mai multe resurse pentru a duce la îndeplinire scopul proiectului. Confirm că ce a fost prezentat în material, este real. Cunosc foarte bine situația de acolo. Felicitări!
CrissVector
CrissVector Acum 2 Zile
Biblioteca Pietrari este un exemplu de diferență dintre lumea de la câmp și de la munte. Pur și simplu muntenii sunt alți oameni. Dacă au și cursuri de STEM sau imprimante 3D pe lângă o bibliotecă, efectiv ne-au dat clasă.
Liliana Gordiciuc
Liliana Gordiciuc Acum 2 Zile
Luati exemplu doamnei bibliotecar CRINA POPESCU ! Un popor care nu citeste ,nu este informat ..Lipsa unei carti egal cu lipsurilei oxigenului ,apei a alimentelor .
Vecinu'
Vecinu' Acum 2 Zile
Nu sunt sigur pentru ca nu am verificat sau nu am vazut la biblioteca, dar in opinia mea o modalitate dea a spori cititul la copii este de a introduce si alte carti din strainatate cum ar fii "benzile desenate americane" sau manga japoneze". Copilul inafara de a citi o poveste care poate fii cat de complexa este necesar poate sa vada si imagini si ilustrații in același timp, iar daca copilul dorește sa aprofundeze povestea, in cazul la manga poate sa citeasca un "light novel"
Mihai M
Mihai M Acum 2 Zile
Extraordinar. Felicitari.
Liliana Gordiciuc
Liliana Gordiciuc Acum 2 Zile
Dragostea pentru carte se poate invata .
Liliana Gordiciuc
Liliana Gordiciuc Acum 2 Zile
Se poate rezolva cu ajutorul tuturor oamenilor din sate ,comune sa se redeschida toate bibliotacile. Invatatorii ,profesorii ,preotii pot transmite dragostea pentru citit.
bucharestBIKEtraffic
bucharestBIKEtraffic Acum 2 Zile
Fatuca aia de la inceput este exemplul perfect de om care ocupa o functie, importanta sau nu, pentru a exista, a castiga niste bani ca sa manance. Atat. Asta e rostul ei in viata. Un fel de concasor de mancare. Fara vreo pasiune, fara vreo dorinta si fara vreo aspiratie sa descopere, orice. Trist.
Mari Bodeanu
Mari Bodeanu Acum 2 Zile
Eu sunt din comuna Șoldanu, alături de Curcani! Aici avem biblioteca, sunt pensionară și îmi place mult sa citesc, dar noroc cu donațiile de carte, că altfel, cărți noi nu sunt... Eu am locuit în Spania 10 ani și mi s-a părut interesant sistemul lor de biblioteca... În fiecare miercuri, la 2-3 săptămâni, staționa în sat un bibliobus (autobuz modern amenajat în interior ca o biblioteca foarte bine garnisita, toate genurile de cărți și cărți noi). Erau mulți cititori, de toate vârstele! Am găsit acolo cărți pe care în veci nu voi mai avea ocazia sa le întâlnesc decât poate la o biblioteca orășeneasca, din păcate! Am și eu câteva lăzi cu cărți pe care le voi dona bibliotecii noastre atunci când se va muta în noul cămin cultural...
Suciu Ioan
Suciu Ioan Acum 2 Zile
👍
berliv11
berliv11 Acum 2 Zile
Min 15 Ce derbedei de primar ! Se vrea un mic dictator dar intelectual e vai de mama lui. Bravo RECORDER și nu ar strica să fiți mai incisivi cu asemenea ,,aleși"
Cristian-Gabriel Ghinea
Cristian-Gabriel Ghinea Acum 2 Zile
Trist :( însă partea cea mai tristă este că nu doar bibliotecile comunale și-au închis activitatea. Fenomenul se regăsește și la orașe.
Adrian Marginean
Adrian Marginean Acum 2 Zile
Respect pt. Doamna Crina Popescu și pt. Primarie. Și comuna arată altfel în imagini față de restul comunelor care aveau biblotecile închise. Avem nevoie de cultură pt. a ne ridica din praful în care stăm. Nu așteptați să facă primarul tot, implicați-vă, cereți-vā dreptul, mergeți în primării și spuneți că vreți biblioteca deschisă. Ștergeți voi praful de pe raft și puneți voi cărțile la locul lor chiar dacă o faceți pe gratis. Schimbarea trebuie să înceapă cu noi, cu fiecare. Primaria nu vă dă acces... cereți audiență, scrieți la minister..
Stfnrfeodbdo
Stfnrfeodbdo Acum 2 Zile
Cu cat vad mai multe reportaje de la sate cu atat mai mult imi dau seama ca serialul “Las Fierbinti” nu e deloc satira 😂😂
Marilena Berca
Marilena Berca Acum 2 Zile
Bădărănia asta a primarilor m-a enervat cel mai tare. Dar cred că dacă locuitorii ar insista și i-ar presa, nu ar avea ce să facă decât să lase bibliotecile să funcționeze și să le îmbunătățească, dacă e cazul. Pentru că până la urmă și ei și bibliotecarele sunt plătiți din banii oamenilor. Eu m-aș duce în fiecare zi să le cer cărți împrumut, numai să îi „deranjez”. Și aș monta pe toți cei din jurul meu să facă asta.
Mk G66
Mk G66 Acum 2 Zile
Chiar nu mă așteptam să văd o bibliotecă funcțională și atât de evoluată. Felicitări doamnei Crina Popescu. Mi-aș dori să avem in fiecare comuna sau sat o astfel de bibliotecă model.
Ladislau Radu Nagy
Ladislau Radu Nagy Acum 2 Zile
Foarte inspiranta pov bibliotecii din Pietrari
Bogdan Ivan
Bogdan Ivan Acum 2 Zile
Toti o dati din fanta-n cola. Infractionalitatea,mafia si incultura sunt pe primele locuri la noi in tara,poate peste vreo 5-6 generatii sa se schimbe atitudinea,etica si morala oamenilor ce traiesc aici,gen fratii nostrii :D.
MUNTE SI COMANA VLOG
MUNTE SI COMANA VLOG Acum 2 Zile
" Nu ma puneti într-o situație delicată pentru ca am si eu nevoie de salariu". Cu astfel de fraze, România o ia la vale , rapid.
MUNTE SI COMANA VLOG
MUNTE SI COMANA VLOG Acum 2 Zile
@Ionel Scrisu Peste tot e asa. Important e sa iti placa ce faci, in general vorbind. Paradoxal, lumea nu e libera deloc, ii e frica sa vorbeasca.
Ionel Scrisu
Ionel Scrisu Acum 2 Zile
Așa este la Sohatu, "să treacă luna să luăm și noi un salariu"
H ED2830
H ED2830 Acum 2 Zile
Felicitări pt acest reportaj!
Ad Smarte
Ad Smarte Acum 2 Zile
Aproape ca m-au facut sa plang cuvintele doamnei bibliotecare din Pietrari, la sfarsit. Bravo doamna, felicitari!
Maria
Maria Acum 3 Zile
Si te mai intrebi cat de buna e democratia asta, cand orice retardat poate fi primar... Am avut lacrimi in ochi pe tot parcursul vizionarii,pentru un om care citeste peste o suta de carti pe an si nu poate trai o zi fara sa citeasca, este o durere uriasa. Pacat ca suntem un popor de oameni atat atat de prosti, de aia crede toata lumea ce se spune la televizor, n-au citit sa isi formeze o parere critica despre... orice.
Mihai Ene
Mihai Ene Acum 3 Zile
Am 35 de ani și am plâns ca un copil ...Este foarte trist acest video ...Investesc destul de multi bani in cărți și în cunoaștere/informație ; imaginile/secvențele prezentate sunt horror , pentru mine ...
Nervgear22
Nervgear22 Acum 3 Zile
Nu spune nimeni ca Razvan Ionescu, omul in spatele de la @Recorder este un om corupt si Recorder are legatura cu Antena 3!
Ana
Ana Acum 3 Zile
Imi place cum apare Recorder apar si promisiunile primarilor.
Kecseti Hunor
Kecseti Hunor Acum 3 Zile
Cuvinte adevarate leadership. Bravo Dna. Popescu!
Iurieti Vladut
Iurieti Vladut Acum 3 Zile
Guvernul te vrea prost. Un om civilizat si cult, e un om cu idei. Si un om cu idei, e un pericol pentru ei. Pentru ca, un om cu idei poate veni cu planuri, metode, idealuri comune ptr tara asta, ca sa o putem duce mai bine. Ei, uite ca Guvernul nu doreste asta :D Implicit, asta e rezultatul.
Victor Diaconescu
Victor Diaconescu Acum 3 Zile
Nu poti cheltui bani degeaba, adica sa tii o biblioteca la care nu vine nimeni.Pui numarul de mobil si daca vine cineva te suna si ii dai carti.Cheltuiala e mai mica.
Justin Galambos
Justin Galambos Acum 3 Zile
Păi cum să citească dacă biblioteca e închisă din 2012 :)
Aurel F
Aurel F Acum 3 Zile
Brutal documentarul.Indiferenta autoritaților este cunoscuta .Romania iși pierde valorile pentru ca are oameni nepregatiți in funcții de conducere .Biblioteca trebuie sa fie un loc magic , unde frumosul se imbina cu inteligența .Inca si acum ,dupa 30 de ani ,imi aduc aminte de biblioteca se la scoala gen Nicolae Iorga(5) -Constanta ,sau de cea mare a orașului.Imi aduc aminte de lectura profesoarei de Romana,era un vis .Rusine celor care distrug aceste valori sacre.Dar de fapt ce sa ma mir ,daca suntem conduși de comuniști mascați,cei care au impus dictatura si cei care urasc frumosul!
Alexandru BOȘCU
Alexandru BOȘCU Acum 3 Zile
La țară problema este că majoritatea muncesc prea mult să mai aibă timp de citit, se muncește de dimineață până noapte, aproape zi de zi. Singurii care pot citi sunt tinerii, care ori muncesc, ori stau pe internet toată ziua sau la cârciumă. În schimb, la oraș este cu totul altă poveste...
Sorin Luca
Sorin Luca Acum 3 Zile
La d. primar Batranu ești chiar în România,analfabetism,dictator, lipsă de respect și comunicare și după aceea...BUM ...o mică încercare (reușită) de a fi într-o țară normală,interes dăruire,implicare. Vă dați seama o bibliotecă că aceea cu imprimante 3D în marea majoritate a comunelor comunelor din țară? Oare primarul Bătrânu știe sau a auzit de imprimantă 3D sau stem?🤔🤪🤣🤣🤣
DOCUMENTAR RECORDER. Sistemul medical
1:01:28
O zi din viața unui mecanic de locomotivă
15:55
Ed Sheeran - Shivers [Official Lyric Video]
3:29
Bogdan DLP - Ochii Tai | Official Video
2:45
Bogdan DLP
Vizionare 4,5 mil
Irina Rimes x Jah Khalib - Навсегда
2:50
Ed Sheeran - Shivers [Official Video]
3:58
Ed Sheeran
Vizionare 20 mil
The First Camp for Children From Ferentari
12:30
O zi din viața băiatului de la shaorma
9:36
Ed Sheeran - Shivers [Official Lyric Video]
3:29
Bogdan DLP - Ochii Tai | Official Video
2:45
Bogdan DLP
Vizionare 4,5 mil
Irina Rimes x Jah Khalib - Навсегда
2:50
Ed Sheeran - Shivers [Official Video]
3:58
Ed Sheeran
Vizionare 20 mil
M-A MUSCAT UN SARPE BOA CONSTRICTOR 😓
15:51
Dani Mocanu - Bancomatul | Official Video
2:23
Dani Mocanu © Oficial
Vizionare 6 mil
Damian Draghici & Brothers - Viata Nu Fi Hoata | Official Video
3:22
Damian Draghici & Brothers
Vizionare 250 K
Subcarpați și Rusalka - IVAN
6:21
SubcarpatiRO
Vizionare 245 K
Vasilica, Poliția Și ITP-ul Expirat De 4 Ani
14:29
La povesti cu Jimmy
Vizionare 826 K