Cum a îngropat Romsilva controlul demarat după o investigație Recorder

   Vizionare 127,293

Recorder

Acum 13 Zile

În luna august a anului trecut, Recorder a publicat o investigație video despre tăierile ilegale de lemn din Munții Gurghiu, județul Mureș.
După apariția materialului, Regia Națională a Pădurilor - Romsilva a dispus un amplu control în zonă și, timp de aproape o lună, 30 de angajați din țară au fost detașați la fața locului pentru a verifica ilegalitățile de pe raza Ocolului Silvic Gurghiu. Părea că se va face tot posibilul pentru a identifica adevărata dimensiune a neregulilor și pentru a sancționa vinovații.
Am urmărit subiectul pentru a vedea rezultatele acestor controale și am descoperit că principala grijă a unora dintre inspectorii Romsilva a fost, de fapt, acoperirea infracțiunilor. Mai mult, în ciuda neregulilor grave, Romsilva a dictat sancțiuni blânde pentru cea mai mare parte a angajaților implicați în ilegalitățile de pe Valea Gurghiului: avertismente sau diminuarea cu 10% a salariului pentru o perioadă de trei luni.
Recorder a obținut raportul întocmit în urma acestor controale. Din document reiese că inspectorii trimiși de Romsilva au evitat să cerceteze zonele în care firmele de exploatare lăsaseră în urmă dovezi incontestabile ale tăierilor ilegale.
Ne-am întors la Gurghiu să filmăm dezastrul din parcelele pe care inspectorii le-au ocolit și pentru a-l confrunta pe șeful Ocolului Silvic din zonă. Conducerea Romsilva a evitat să comenteze felul în care a fost făcut controlul din Munții Gurghiu și ne-a indicat să vorbim cu unul dintre inspectorii care au fost în teren. Ce a spus acesta și cum arată dezastrul din pădure, vedeți în acest material.
---------
Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public. Puteți susține proiectul Recorder printr-o donație aici recorder.ro/sustine/ sau aici www.patreon.com/recorder
Mai multe clipuri produse de noi sunt pe:
site: www.recorder.ro
pagina noastră de Facebook myrecorder/
contul de Instagram recorder.ro

Comentarii
Recorder
Recorder Acum 12 Zile
Acest material n-ar fi fost posibil fără susținerea donatorilor Recorder. Ne puteți susține aici: recorder.ro/sustine/ sau direct prin opțiunea de membership din ROpost, disponibilă aici: bit.ly/2ByrCJ2.
George xGx
George xGx Acum 11 Zile
@Diana Andreea ee de ras dar mai mult de plans ,nimeni nu vede nimic nu stie nimic dar totul e "legal"
Diana Andreea
Diana Andreea Acum 11 Zile
@FreeStyleKid777 Aveți dreptate,însă mafia e mai mare de atât.Furtul cu Schweighoffer s-a făcut în înțelegere cu autoritățile statului!😢😣
Diana Andreea
Diana Andreea Acum 11 Zile
@George xGx 😂😂😂👏 Bună asta!
Horatius
Horatius Acum 11 Zile
Laudabil efortul pe care il faceti, dar din pacate nu o sa schimbati nimic. Niciodata. Mai mult de atat, va faceti dusmani, care au puterea sa ajunga la voi. Sunteti exemplul clar ca 'Câinii latră, caravana trece'.
Constantin Snaider
Constantin Snaider Acum 11 Zile
Haideti și la Iași vă rugăm să vedeți și aici dezastrul care este in continu ascensiune !Este jale și abia au început !!
Govo Nos
Govo Nos Acum 9 ore
Intra bai frate in politica fa ceva ,asta e un fel cainii latra ursu merge ,nu zic ca e rau da ...
S3CR3T K3Y
S3CR3T K3Y Acum 13 ore
*Ar trebui drone la fata locului ptr investigatii sa vada toți sì cu ochii de sus.*
Adrian Katona
Adrian Katona Acum 14 ore
Ar trebui mers in fata Parlamentului si Palatului Victorie si facut in aer liber o videoteca cu aceste clipuri dovezi de la Recorder si aratat cetatenilor si alesilor starea padurilor.... Apoi in fiecare oras.... Si daca cetatenii nu reactioneaza ...atunci degeaba ne agitam aici pe net ca ei vor continua sa ne fure...
koto koto
koto koto Acum 19 ore
Totul pleaca din cauza parlamentului, acolo ajung comisioanele adevarate, ceilalti sunt decit niste simpli executanti cu o singura exceptie, proprietari de gatere.
cata catalin
cata catalin Acum 19 ore
Vreau să aud si părerea ministrului să vedem dacă își merită locul!!!
riri 21
riri 21 Acum 22 ore
Respect Recorder pt tot 🙏👍👏
Ion Rln
Ion Rln Acum o Zi
Toti acesti responsabili scosi la margine de padure si la zid cu ei!!! Astfel nu mai scapam de asa indivizi
Ala e
Ala e Acum 2 Zile
un reportaj despre poluarea de astazi din bucuresti? e iar peste 100%
Cowtails
Cowtails Acum 2 Zile
La Bodnar Daniel cand...?
Florin Popa
Florin Popa Acum 2 Zile
Pai na, ciuma albastra.
CRAWLER
CRAWLER Acum 2 Zile
Angajatii Romsilva au dat dislike.
Zarif Mihaela
Zarif Mihaela Acum 2 Zile
Puneţivă cu paru pa ei ca nu se mai poate cu escroci aştia ordinari. 😡😡
Liv4rt
Liv4rt Acum 2 Zile
Ați văzut cum arata pădurea acolo? ,,,,,Altă întrebare !
Liv4rt
Liv4rt Acum 2 Zile
10%. Pffff 1 m cub de lemn furat
Ovidiu Halanei
Ovidiu Halanei Acum 3 Zile
Astia care ''conduc ''acum trebuiau executati nu Ceausestii, de 30 de ani aceeasi istorie , tradatori de tara si ne neam ,sapun trebuie facut din ei🤬🤬
Bogdan
Bogdan Acum 3 Zile
Nu știu ce fumează aia acolo dar sunt pe alt film
Cantand
Cantand Acum 3 Zile
DAR N-ATI MAI DESCOPERIT A MIA OARA, CE S-A INTAMPALT ? NIMIC! MERGETI LA CURTEA EUROPEANA PT CONTROL, NU LA ASTIA CA VA FURATI CACIULA UNUL ALTUIA.
Balauruu uu
Balauruu uu Acum 3 Zile
Asa trebuie ingropati toti hotii !
Mihai Guberneac
Mihai Guberneac Acum 3 Zile
Noi oamenii trebuie să protestăm până când îi vedem pe toți la dubă, altfel câteva clipuri video nu vor schimba nimic.
Mu Chi
Mu Chi Acum 4 Zile
10%, ca la biserică..
Mu Chi
Mu Chi Acum 4 Zile
Aceleași povești apocaliptice..
Miron Valentin
Miron Valentin Acum 4 Zile
Ar trebui sa aveti cu voi un avocat bun si doi agenti de politie gen Marian Godina cand mergeti in recunoastere, plus un judecator dispus tot timpul sa raspunda la telefon pt ordine de perchezitie, ca sa puteti lua probe si deschide procesele insitu! Bravo Recorder!
A HW
A HW Acum 5 Zile
Asta chiar e țara hoților . Nicăieri în Europa nu există aşa ceva.
Gabriel Bejenaru
Gabriel Bejenaru Acum 5 Zile
Dar ce sa intamplat cu clipul de 20 si ceva de minute??
George
George Acum 5 Zile
Alex, erau legati la ochi oamenii aia care au fost in control. Aveau banii lipiti, abia vedeau pe unde calca.
Sven Zebs
Sven Zebs Acum 5 Zile
Ardealu-i fruntea. Nu-s hoti ca aia din sud.. :)))))))
Catalin Dragan
Catalin Dragan Acum 5 Zile
Ok noi ce putem face? Cum putem protesta in masa cum putem interzice astea? Daca ar fi la liberul arbitru .. ar trebui arsi pe rug!!
Alex Pop
Alex Pop Acum 5 Zile
Materialele Recorder sunt ireproșabile, dar adevărul ăsta pe care doar ei il mai arată e dureros... Iar faptul că în viața de zi cu zi observăm cum ignoranța primează și nimănui nu-i pasă dacă spui ceva deștept ci doar dacă vorbești prostii.. e deprimant. Cultura moare si entertainment-ul de scandal creste. Nu știu cum ar putea face oamenii capabili să treacă peste cei 'proști da' mulți'
Florentina Murariu
Florentina Murariu Acum 6 Zile
Copie text si trimite mai departe ! Recomand pe 02.02.2020 TOTI : -Transportatori - Angajați / Lucrători din supermarket-uri Nu mai cumpărați nimic din Carrefour/Kaufland/Auchan/Lidl etc , Tot ceea ce ține de ALIMENTAȚIA ROMÂNIEI să își oprească activitățile timp de 30 de zile ( raspuns la restricțiile care le-a impus Statul Român) și veți vedea rezultatul ! Cine are coloană vertebrală stie ce vreau sa spun !
Galon Denis
Galon Denis Acum 6 Zile
Dezastru....
Galon Denis
Galon Denis Acum 6 Zile
Incredibil ceea ce se intampla... astia nu merita sa traiasca! Doamne mai adu-l pe Țepes inca o data
Adrian Stefan
Adrian Stefan Acum 6 Zile
Opriți exportul lemnului și a tuturor lucruriillor făcute din lemn ...așa mai putem salva pădurile ,,,,iar cele două firme confiscat tot ce dețin și plantarea pădurilor înapoi ...pe vremea lui Ceaușescu aveau curaj să facă așa ceva ????mâncau pușcărie pe viață ....
The
The Acum 6 Zile
Câteodată mă întreb ca tâmpitu, vreau sa schimb lumea ? sau sa ii vad o dată sfârșitul.
Mu Chi
Mu Chi Acum 4 Zile
Mai așteaptă..
George George
George George Acum 6 Zile
Avem politie, deci cred ca sunt 500 de mii de polițiști. Avem 500 de mii de jandarmi, avem instituții. Deci ăștia păzesc hoți din parlament, ni se fura copii după stradă... Ăștia amendează bătrâni care vând un leuștean la colt. Interlopi fac legea în România, statul doarme, hoți fura pădurea, nimeni nu face nimic.. Aici este și iohanis inculpat și cu guvernul... Eu unul sunt dispus sa păzesc pădurea și dacă mi se mai alătură și alți
Mara Bucur
Mara Bucur Acum 6 Zile
Sa veniti si in Sandominic (pentru cei ce merg cu trenul, Izvorul Oltului). La începerea traseului pentru Hașmaș te sperii de ce e acolo. Un peisaj imens, de Neimaginat! După defrisari, logic ca au mai căzut copaci, pentru ca ei se susțin unii pe alții. E înfricoșător!! Satul in care locuiesc, Nicolae Bălcescu (Bacau) din casa se vede pădurea rarita de la atâția km(vorbesc de alta pădure acum). distanta!!!
newmagicfilms
newmagicfilms Acum 6 Zile
Postati pe pagina lor de facebook intr-un comentariu clipul. Cata energie sa aiba sa le tot stearga si sa blocheze utilizatori? Macar sa nu mai promoveze minciuni ROMSILVA
Daria Alexandra
Daria Alexandra Acum 7 Zile
Faceti un material si despre campania esuata din 2008 pentru vaccinarea impotriva HPV si cate femei mor de cancer cervical anual din cauza nepasarii celor de sus.
R
R Acum 6 Zile
Pai ce sa facă statul?
OrbitMint
OrbitMint Acum 7 Zile
2021 angajații statului închid telefonul in nas.
Dan M
Dan M Acum 7 Zile
E o organizare de tip mafiot la Romsilva. Un stat în stat cu propriile lui legi nescrise, tolerat, întreținut și apărat de aparatul politic cu un singur scop: odată la 4 ani sunt alegeri.
din82adsl
din82adsl Acum 7 Zile
o intrebare mai lucra cineva ???? ca ii numa reforma prostu ca mine mai poate sa faca ceva ori numa reforma (_ input@% comanda sa nu fi toxic %%%% is a mei si da mii mai pune si tu o comanda
din82adsl
din82adsl Acum 7 Zile
ii multumesc doamnei angela va multumesc doamna fara sa intrebati as sa poarta pa la astia +(&* care ma i avem ###
din82adsl
din82adsl Acum 7 Zile
a daprost is sa face reforma # ! + $ oo bitcoin ceva care ii cu curentu am vazut + ca i bun+ &^ inca o comanda
din82adsl
din82adsl Acum 7 Zile
vreau gazu da la basina sper ca mai lucrati i! @ # astai inca o comanda ca ( toti sintem toxici { "nu ca nui a mea +
Robert costel Ciubotariu
Robert costel Ciubotariu Acum 7 Zile
Românica... cândva... undeva... Odată era frumos..acum Praf și Pulbere! Nu le-ar ajuta Dumnezeu @$#@$#@$$@!!!
Plesa Gheorghe
Plesa Gheorghe Acum 8 Zile
Toți ar trebui puși la zid ca pe Ceaușescu aia ar trebui sa fie sancțiunea de 10%
Bogdan Anitei
Bogdan Anitei Acum 8 Zile
Parcela asta e doar un exemplu. Cine stie cate or mai fi la fel, adica taiate fara mila si fara o evidenta. Multumim Recorder pentru ce faceti, asa mai aflam si noi mizeria ce ne inconjoara!
Gik Gik
Gik Gik Acum 8 Zile
Doamne..
Robert Duma
Robert Duma Acum 8 Zile
Cand se fura in grup mai greu sa ii prinzi pe hoți
Oameni Cu Idei
Oameni Cu Idei Acum 8 Zile
Copacii nu pot riposta, ar trebuie sa ripostam noi
sile
sile Acum 8 Zile
Nu mai avem păduri, sunt gata, puteți vedea adevăratul dezastru pe Google Maps, pozele din satelit nu mint ca cei care administrază pădurile României. Sunt zone întregi tăiate la ras. Acum e câmpie acolo, nu mai crește nimic. Minciuna aia pe care ne-o tot vâră pe sub nas toate ONG-urile și politicienii români cum că suprafața țării este împădurită 30% e doar vrăjeală ca să le închidă gura celor care sunt mai vocali. Este păcat că românii iasă la proteste pentru un munte de aur, dar pentru păduri, stau în casă și se uită cum dispar. Păduriile sunt viața noastă, fără ele nu putem trăii.
Ionut Ungureanu
Ionut Ungureanu Acum 8 Zile
Dacă ajungi să dai dislike la așa ceva înseamnă că nu ești român...
dan ursu
dan ursu Acum 8 Zile
Bag pla##! În el de Vodafone
Simona Knop
Simona Knop Acum 8 Zile
Ce sa te astepti de la Chiorean .... fiu de fost turnator la securitate, actual jafuitor de paduri.... vai de capul nostru romani fara puterea de a schimba ceva in bine in tara asta. Se duc naibi padurile, se duce naibi toata tara....
Cip Cip
Cip Cip Acum 8 Zile
Iohanis e seful defrisarilor, ticalosul nazist0
Super 3șpe
Super 3șpe Acum 8 Zile
Sincer ma uit si ma.doare frarilor ma doare asa de rau si nu pot face nimic ma doare asa de rau incat ma umple de ura pentru ca sunt un iubitor de natura si patrie ....
George Miron
George Miron Acum 8 Zile
Trebuie sa ajungă la cat mai multă lume clipul, poate la vreun responsabil sa i se facă Rușine
Marius CV
Marius CV Acum 8 Zile
Pădurile noastre ar trebui... sa între în lockdown ⚠️
Mu Chi
Mu Chi Acum 4 Zile
Aia ne mai lipsește..
Silviu Ştefan
Silviu Ştefan Acum 9 Zile
Fondurile europene,au prețul lor.
Augu Partyano
Augu Partyano Acum 9 Zile
Deja 43 de angajati si/sau hoti, au dat dislike! 😭😭😭😭
ady ady
ady ady Acum 9 Zile
Mâ de ce nu postezi fără monetizare și tu vrei bani de la ROpost 🤣🤣🤣
Club Vitae Cardiff Lane
Club Vitae Cardiff Lane Acum 9 Zile
bravo Recorder!
Tanasă Florin
Tanasă Florin Acum 9 Zile
Ar trebui verificat și la pădurea din Barnova, Iași, făcuta praf de Alexe.
Michael Fuze
Michael Fuze Acum 9 Zile
Este mafia, nimeni nu poate face nimic, deaceea am plecat din Romania, mi-e scarba sa ma mai intorc
Carbit
Carbit Acum 9 Zile
Dar dacă ne-am aduna multi în stradă și am face proteste , și i-am prinde pe cei care trebe sa se ocupe de protejare și i-am bate fara pic de milă până ar recunoaște și ar declară că au furat și au luat șpagă ca să meargă la pușcărie. Asta ar fi fain
aiti
aiti Acum 9 Zile
da mah, voi de la recored aratati intr-un singur sens - in sensul adevarat! doamne ce boi sunt astia de la romsilva
BogdaNNN
BogdaNNN Acum 9 Zile
Echidistanță? între cine si cine? 🤣 Între spagile oferite?
Alex Spa
Alex Spa Acum 9 Zile
Nu cred ca va imaginati ce se intampla prin Bucovina, jud Suceava, Neamt
Lex Honore
Lex Honore Acum 9 Zile
Trist,foarte trist
Alina Adam
Alina Adam Acum 9 Zile
Plînge Ceaușescu după voi hoților !
djcosmines is in the mix
djcosmines is in the mix Acum 9 Zile
Toti angajatii Romsilva dau Dislike....nu lasa comment 🤣🤣🤣😏. Bravo Recorder.....bagati mai adanc cutitul in rana !!! Nu va lasati intimidati !!
Tigaie Tiganes
Tigaie Tiganes Acum 9 Zile
Paștele mamii lor de criminali!
Mariana Isvoranu
Mariana Isvoranu Acum 9 Zile
Acesti indivizi ne-au omorat viitorul, sunt criminali in serie care merita puscarie pe viata, la munca zilnica pentru plantarea padurilor taiate. Cati pomi au taiat dublu sa planteze din banii castigati din taierile ilegale si tot atatia ani de puscarie sa faca. Un an de puscarie pentru fiecare copac taiat din Romania. Averile confiscate de la ei si toate neamurile lor. Altfel nu o sa oprim in veci aceasta mafie a padurilor. Sa fie trasi la raspundere si toti directorii, toti angajatii Ministerului mediului si toti ministrii care au trecut prin acest minister. Sa fie luati la intrebari si toti premierii care au condus guverne in acesti 31 de ani. Toti sunt vinovati de dezastrul facut, acum sa raspunda in fata legii.
Horia Cioflan
Horia Cioflan Acum 9 Zile
Citostatice sa le dea Dumnezeu astora care fura padurea copiilor nostrii. Pentru ei si familiile lor.
Alexandru B
Alexandru B Acum 9 Zile
Pana cand nu se vor da legi care priveaza de libertate de la 10 ani cu executare, aceste dezastre vor continua la fel si pentru mita/spaga...
Catalin Popescu
Catalin Popescu Acum 9 Zile
Like, share, subscribe, si cum s-ar zice, hai cu algoritmul, ca sa crestem vizibilitatea.
Bogdan Stefan
Bogdan Stefan Acum 9 Zile
Up
Mihuta Andrei
Mihuta Andrei Acum 9 Zile
Au😔
Herobrine YT
Herobrine YT Acum 9 Zile
"Ne fură ăia din străinătate,ne fură pădurile!" 😂😂
Dan Dan
Dan Dan Acum 9 Zile
recorder,ai citit comentariile,ce parere ai?
Antonio Adolfo
Antonio Adolfo Acum 9 Zile
Las' ca a plantat d-l președinte 5 capaci si ne revenim
Dan TAU
Dan TAU Acum 9 Zile
Tovarăşul Degeţel cel mare...a terninat Campania.. de plantat..de PR la tele...Marele Jaf Terorismul Ecologic nu-l vede nici ăsta-n două mandate..Preşedintelr tutoror românilor, apelor şi păduror..adică a tuturor Drujbarilor Mari ai Ţării...mai trebuie Nea..neiii..ca nimeni..să-şi facă un Club...o Societate ..şi-un Ordin de stat..Ordinul Drujbarul...drujbarii clasa-n 1.. decoraţi la căte grade au prin servicii şi Masonerie..le mai trebuie..şi-un Ordin..la Statul lor Mafiot putred de corupt ,criminal şi terorist..
Damian Rat
Damian Rat Acum 9 Zile
Pai pe fișa postului scrie ca trebuie ocolite parcelele care defapt ar trebuie controlate . Ca deaia se cheamă Ocolul Silvic 😄😄😄🤦🏻‍♂️
Adina Toader
Adina Toader Acum 9 Zile
si ne miram de ce vara ne coacem de caldura , iarna vine ca o primavara , poate vom pieri si noi ca dinozaurii...
Cristian Lorinczi
Cristian Lorinczi Acum 9 Zile
Baaaa, acolo fac liceul 😅
Filip
Filip Acum 9 Zile
Cred ca Recorder ar trebui sa se lărgească și sa pună mai multă presiune pe autorități, poate așa se ajunge la o soluție... că peste câțiva ani ne vom trezi fără păduri😥 Apropo, noul ministru ce face ? E pus pe treaba sau dorește sa trimită lemnul la Budapesta ?
Maritescu Gabriel
Maritescu Gabriel Acum 9 Zile
👍👍👍
George-Constantin Arnautoiu-Bratosin
George-Constantin Arnautoiu-Bratosin Acum 9 Zile
Ciocu mic, VOI AI VOTAT PNL. VA DORESC SA MURITI CU EI DE GAT, ASA VA TREBUIE.
Stefan Lucian Vladescu
Stefan Lucian Vladescu Acum 9 Zile
Coruptie pe toata linia... astia ar trebui linsati public pt genul asta de fapte!!!
Alin-Iulian Butan
Alin-Iulian Butan Acum 9 Zile
Oameni buni, trebuie sa demarăm ceva, să luăm atitudine cumva, nu se mai poate așa!!
Paul Nica
Paul Nica Acum 9 Zile
Inca un reportaj facut cum trebuie. Multumim!
showmytime
showmytime Acum 9 Zile
Tot PSD e de vina si acum? I-a zi Recorder! Dupa cum vad daca mai faceti reportaje cum faceati pe vremea lui Dragnea o sa va manance PNL+USR+UDMR Politician!
Andrei. L
Andrei. L Acum 9 Zile
Tristi in ce tara traim si de ce corupti suntem condusi!
A I
A I Acum 9 Zile
Politicienii astia nici puscarie nu merita ci direct scaunul electric daca suntem o natie de oameni lasi si nu avem curajul sa mergem sa-i luam pe sus din case. Haideti peste ei oamenilor sa ne facem dreptate singuri!!!!
Balan Victor
Balan Victor Acum 9 Zile
Ne putem mandri ca suntem cea mai corupta tara din Europa
Cosmin Chelu
Cosmin Chelu Acum 9 Zile
Cum sa schimbi o tara in care domina egoismul si prostia?
Pete SAMPRAS
Pete SAMPRAS Acum 9 Zile
Ne meritam soarta!! Popor de cretini, condus de hoti calificati!! Da, Doamne, o noua apocalipsa! Doar asa vom scapa de ei!
Stefan Bobeica
Stefan Bobeica Acum 9 Zile
Incredibil...
Catalin Pistolea
Catalin Pistolea Acum 9 Zile
Trebuie pus AK pe aceste specimene sa distrugi in asa hal o pădure este intolerabil pentru omenire
Nicolae Butnar
Nicolae Butnar Acum 9 Zile
Niste plangeri penale poate ajuta
Greseala Noastra
4:11
Carmen de la Salciua - Topic
Vizionare 526 K
Babi Minune - Iubire ,iubire ❤️ [Videoclip 2021]
3:39
NANE - SORRY NOT SORRY 😢
2:43
NANEmernic
Vizionare 345 K
drivers license
4:03
Olivia Rodrigo - Topic
Vizionare 9 mil
ROMÂNIA, TE IUBESC! - HACKERVILLE ROMÂNESC
44:03
ROMANIA, TE IUBESC!
Vizionare 313 K
2020. Început de viață
27:22
Recorder
Vizionare 192 K
Minuni electorale
27:37
Recorder
Vizionare 679 K
Greseala Noastra
4:11
Carmen de la Salciua - Topic
Vizionare 526 K
Babi Minune - Iubire ,iubire ❤️ [Videoclip 2021]
3:39
NANE - SORRY NOT SORRY 😢
2:43
NANEmernic
Vizionare 345 K
drivers license
4:03
Olivia Rodrigo - Topic
Vizionare 9 mil
Doğduğun Ev Kaderindir | 28. Bölüm
2:18:59
Doğduğun Ev Kaderindir
Vizionare 2,7 mil
Puiu Codreanu 💔Melodii de Suflet💔
15:03
Puiu Codreanu
Vizionare 38 K
Bogdan DLP ❌ @Jador - Buze 💋 Official Video
2:07
Bogdan de la Ploiesti
Vizionare 2,3 mil